Συναυλία και Ξέφρενοι Πανηγυρισμοί στη Ρωσία για την Ένωση με τη Κριμαία (ΒΙΝΤΕΟ)

Πάνω από 110.000 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο συλλαλητήριο-συναυλία με τίτλο "Είμαστε Μαζί" στην Κόκκινη Πλατεία στη Μόσχα. Η συναυλία που πραγματοποιήθηκε για την υποστήριξη του δημοψηφίσματος της Κριμαίας και την επανένωση με τη Ρωσία της Κριμαίας και της Σεβαστούπολης. Τη συναυλία άνοιξε η τραγουδίστρια Valeria με το τραγούδι της "We Are Together".


Οι Μοσχοβίτες  υποστήριξαν την ένταξη της Κριμαίας στην Ρωσική ομοσπονδία κυματίζοντας την Ρώσικη Τρίχρωμη σημαία από τα παράθυρα και τα μπαλκόνια των διαμερισμάτων τους, σε αλληλεγγύη με την απόφαση του λαού στην Κριμαία και την Σεβαστούπολη να επιστρέψει στη Ρωσική Ομοσπονδία, ανέφερε το πρακτορείο ειδήσεων ИТАР-ТАСС. Στις 18 Μαρτίου του 2014 Ρωσικές σημαίες κυμάτισαν στα κοντάρια πολλών επιχειρήσεων, καθώς και στα παράθυρα των καφετεριών και καταστημάτων.

Στους δρόμους της Μόσχας βγήκαν πολλά αυτοκίνητα με πλακάτ "Σεβαστούπολη Κριμαία-Ρωσία", "Ζήτω η Κριμαία", "Κριμαία-Ρωσία".

Μερικά από τα συνθήματα του πλήθους:  "Είμαστε μαζί", "Είμαστε μαζί για πάντα", "Κριμαία, η επιστροφή της", ακούστηκαν σε πολλές πόλεις της Ρωσίας από το Γιάζνο και το Σακαλίνσκ ως Καλίνινγκραντ. Από δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους.

Κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου-συναυλία για την υποστήριξη της Κριμαίας στην Κόκκινη Πλατεία στο κέντρο της Μόσχας έκλεισε η κυκλοφορία των οχημάτων. Επιβλήθηκε περιορισμός της κυκλοφορίας, συμπεριλαμβανομένων των δημόσιων μεταφορών και της οδού Βαρμπάρκα, ο περιορισμός ίσχυσε 15 ώρες πριν από την εκδήλωση. Το συλλαλητήριο-συναυλία ξεκίνησε στις 18.00 το απόγευμα. Το τηλεοπτικό κανάλι "Ρωσία 24" και το BBC μετέδωσαν το συλλαλητήριο-συναυλία "We Are Together" ζωντανά.

Στο συλλαλητήριο-συναυλία παρευρέθηκε και ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

Δείτε και το Βίντεο:





Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Πηγή:
ВЕСТИ.ru

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'