Νέες Φωτογραφίες του Τσουπακάμπρα στο Τέξας

Μπορεί στην Ελλάδα να μην είναι ιδιαίτερα γνωστό,  αλλά από όλα τα κρυπτιδικά ζώα, το Chupacabra είναι αυτό με τις πιο συχνές θεάσεις και ο φημισμένος "κατσικο-ρουφιχτής" έχει κατηγορηθεί για τα πάντα, από την καταστροφή των οχημάτων ως την καταβρόχθιση ζώων.
Αν και έχουν εντοπιστεί σε όλο τον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια, μια πρόσφατη σειρά εμφανίσεων στο Τέξας έκανε τον κόσμο να μείνει μέσα στα σπίτια του και ένας άνθρωπος πιστεύει ότι έχει τραβήξει αρκετές φωτογραφίες του περίεργου πλάσματος.

Όπως έχουμε εντοπίσει από το Roadtrippers, ο Scott Black εντόπισε το παράξενο σκυλί να περιφέρεται γύρω από το κατώφλι του, το οποίο λέει κυνηγούσε ένα τρομοκρατημένο ρακούν. Όχι μόνο τα ίχνη του πλάσματος είναι ορατά στην αυλή του σπιτιού στο Τέξας, αλλά και ο ίδιος κατάφερε να πραγματοποιήσει μια μικρή φωτογράφηση, εν αγνοία του ψωριάρη σκύλου. "Είχε μεγάλα, μακριά, μυτερά αυτιά. Μακριά ουρά, δεν είχε καμία γούνα", λέει ο Black, "αλλά στο δέρμα του θα μπορούσατε να δείτε πιτσιλιές γκρι και πιτσιλιές άχρωμου δέρματος".



Οι εμπειρογνώμονες των ζώων πιστεύουν ότι αυτό και τα άλλα Τσουπακάμπρας (Chupacabras) που πρόσφατα εντοπίστηκαν είναι στην πραγματικότητα το αποτέλεσμα της διασταύρωσης μεταξύ εξημερωμένων σκύλων και κογιότ. Τα υβριδικά ζώα φέρονται να έχουν δημιουργηθεί με αποκλειστικό σκοπό την πραγματοποίηση της εντύπωσης στους ντόπιους ότι έχουν εντοπίσει το περίφημο Chupacabra.

Αυτά τα λεγόμενα Chupacabras δεν βρίσκονται μόνο στο Τέξας, όμως. Δείτε ένα παρόμοιο Chupacabra από το Μισισίπι!

Έρευνα-Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Πηγή:
http://roadtrippers.kinja.com/man-claims-to-encounter-chupacabra-takes-photos-to-pro-1516800857

1 Σχόλια

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'