Το νερό βρύσης στην Νέα Υόρκη περιέχει μικροσκοπικά Τέρατα- Στην Ελλάδα;

Αν πίνετε νερό από τη βρύση στη Νέα Υόρκη, οι πιθανότητες είναι να έχετε καταπιεί αμέτρητα χιλιάδες μικροσκοπικά φρικιαστικά πλασματάκια που ονομάζονται Kωπήποδα.




Τώρα, πριν νευριάσετε μαζί μου, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτά τα μικροσκοπικά πλάσματα είναι καρκινοειδή που σχετίζονται με γαρίδες και πλαγκτόν και όχι μόνο είναι αβλαβή, αλλά θα μπορούσαν πραγματικά να είναι ευεργετικά για την υγεία σας... καλά, αυτό το είδος.

Όπως αποδεικνύεται, η παρουσία των Κωπηπόδων στο νερό της Νέας Υόρκης είναι γνωστή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Το Gizmodo παρουσίασε ένα πείραμα που διεξήχθη πριν από μερικά χρόνια από τον ftothe3 χρήστη του Reddit, ο οποίος έβαψε το νερό με μια ειδική χρωστική ουσία για να κάνει τα σχεδόν αόρατα τέρατα εμφανίζονται σαφώς σε ένα μικροσκόπιο, με αποτέλεσμα τις εικόνες που βλέπετε εδώ.



Αυτά τα οφέλη για την υγεία που ανέφερα; 
Αποδεικνύεται ότι μπορούν να εξαλείψουν πραγματικά τις ασθένεις που μεταφέρουν τα κουνούπια φορείς, με την εισαγωγή Κωπηπόδων σε κάθε δοχεία νερού στα οποία αναπτύσσονται οι προνύμφες κουνουπιών. Τα πλάσματα στη συνέχεια τρώνε για σνακ τις προνύμφες, κόβουν τον κύκλο αναπαραγωγής των κουνουπιών σύντομα. Έτσι, τώρα μπορείτε να σταματήσετε να ανησυχείτε και να μάθετε να αγαπάτε τους μικροσκοπικούς σας φίλους, τις μικροσκοπικές γαρίδες.

Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Πηγές:

  1. http://www.reddit.com/r/science/comments/d7pso/look_what_i_found_in_my_tap_water_he_stained/
  2. http://gizmodo.com/5626497/you-swallow-invisible-shrimp-with-every-gulp-of-nyc-tap-water?fb_action_ids=10202115839071587&fb_action_types=og.likes


Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'