Τηλε-Ιεροκήρυκας: Οι ταινίες Τρόμου μπορούν να προκαλέσουν Δαιμονική Καταληψία (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι ταινίες τρόμου έχουν κατηγορηθεί για αμέτρητες κακές πράξεις όλα αυτά τα χρόνια, από τους πυροβολισμούς στα σχολεία ως βάναυσε εκτελέσεις. Είναι όμως πιθανό ότι βλέποντας απλώς μια ταινία τρόμου μπορεί να σας οδηγήσει να γίνεται δαιμονισμένοι; Λοιπόν, σύμφωνα με τηλε-ιεροκήρυκα Πατ Ρόμπερτσον, οι ανατριχιαστικές εικόνες είναι ένα πάρα πολύ πιο επικίνδυνες από ότι έχουν συνειδητοποιήσει.


Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε αυτή την εβδομάδα στο κανάλι Right Wing στο YouTube, ο Robertson δέχεται μια ερώτηση από έναν ενδιαφερόμενο θεατή, ο οποίος τον ρωτά αν είναι δυνατόν να συνδέεται το ότι έβλεπε μια ταινία τρόμου, με ένα ατύχημα που της συνέβει λίγο αργότερα ενώ έφευγε από την εκκλησία. "Μήπως βλέποντας μια ανατριχιαστική ταινία μπορεί να προκαλέσει μια κατάρα ή να απομακρύνει την προστασία του Κυρίου από μένα", ρωτάει.

Όσο ανόητο, ακούγεται το ερώτημα, ο πάντα αμφιλεγόμενος Robertson απαντά στο ερώτημα, προτείνοντας ότι βλέποντας ταινίες τρόμου μπορεί πράγματι να χορηγήσει άδεια σε κακές οντότητες να εισβάλουν στην ύπαρξή σας. Αυτό προϋποθέτει ακόμη ότι ίσως ορισμένοι παραγωγοί των ταινιών τρόμου να εργάζονται για τον Διάβολο, να το πω έτσι και σκοπίμως χρησιμοποιούν τις ταινίες τους ως έναν τρόπο για να μολύνουν τα μυαλά και τις ψυχές του κοινού.

Ναι. Μια πιθανή ιστορία.

Δείτε το παρακάτω βίντεο και στείλτε μας ένα σχόλιο με τις σκέψεις σας.



Mετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Πηγή:
http://www.rightwingwatch.org/content/robertson-horror-movies-could-lead-demonic-possession

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'