Αυτόν τον Κλόουν δεν θα θέλατε να τον συναντήσετε

Όπως αναφέρθηκε από το Staten Island Live, αρκετοί κάτοικοι του δήμου της Νέας Υόρκης έχουν αναρτήσει εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενός ανθρώπου που έχει θεαθεί στην περιοχή από την περασμένη εβδομάδα, ντυμένος ως ο ανατριχιαστικός κλόουν Pennywise, από το "Αυτό" του Stephen King (Ιt). Όπως ο κλόουν του Staten Island δεν κάνει πολλά, εκτός από το να χαιρετάει και να ποζάρει για φωτογραφίες, αν και η απλή παρουσία του προκαλεί σάλο μεταξύ των κατοίκων.


"Το γεγονός ότι υπάρχει κάποιος περίεργος ντυμένος ως κλόουν και περιφέρεται στο Staten Island με κάνει να μην θέλω να εγκαταλείψω το σπίτι μου", έγραψε η Grace Slick, εκφράζοντας όλους τους κατοίκους του Staten Island.

Καμιά κουβέντα ακόμη για το ποιος είναι πίσω από τη μάσκα ή ποιος είναι ο σκοπός του, αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο. Αυτοί που ζουν στην περιοχή, θα κλειδώνουν καλύτερα τις πόρτες τους, θα κρύψουν τα παιδιά τους και τη σύζυγό τους!

Και ποιος ξέρει...ίσως ένα ανατριχιαστικός κλόουν θέλει το λαιμό σας και παραμονεύει κρυμμένος στο δάσος. Μείνετε σε εγρήγορση, φίλοι.

Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Πηγές:
http://www.silive.com/news/index.ssf/2014/03/a_creepy_clown_is_scaring_the.html

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'