Μυστηριώδης Γυναίκα στο Μίτσιγκαν βρέθηκε Μουμιοποιημένη στο αμάξι της

Η αστυνομία στο Πόντιακ του Μίσιγκαν εργάζεται για να λύσει μια μακάβρια μυστήρια υπόθεση που ξεκίνησε την Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014, όταν ένα συνεργείο επισκευής στέγης ανακάλυψε το μουμιοποιημένο σώμα μιας γυναίκας στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου, το οποίο ήταν ακόμα σταθμευμένο στο γκαράζ.




Παρά το γεγονός ότι το σώμα είναι πιθανό ότι μιας μοναχικής κατοίκου του σπιτιού, της 49 χρονης Pia Davida Farrenkopf, η ταυτότητα παραμένει άγνωστη μέχρι επίσημα να μπορεί κανείς να συμβουλευθεί τα οδοντιατρικά αρχεία και άλλα δεδομένα. Σύμφωνα με την Detroit News, την Farrenkopf δεν την είχαν δει οι γείτονες ή η οικογένεια της αρκετά χρόνια, οπότε κανείς δεν φαίνεται να παρατήρησε την απουσία της μέχρι που οι πληρωμές της υποθήκης της σταμάτησε τον περασμένο Μάρτιο.

"Ανεξάρτητα από το ποια είναι, η γυναίκα που ζούσε εκεί είχε τα προσωπικά οικονομικά της, τους λογαριασμούς σε επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας και στεγαστικών δανείων, όλα σε αυτόματο πιλότο", δήλωσε ο σερίφης της κομητείας του Oakland Michael Bouchard". Αυτή είναι η αιτία που πήρε τόσο καιρό να ανακαλυφθεί αυτή η υπόθεση". Επεσήμανε επίσης ότι ενώ τα κλειδιά του αυτοκινήτου ήταν στη μίζα, ήταν ακόμη στη θέση "off", η οποία φαίνεται να διαψεύδει τη θεωρία ότι η Farrenkopf είχε αυτοκτονήσει με ασφυξία από μονοξείδιο από την εξάτμιση του αυτοκινήτου.

"Από όσα γνωρίζουμε, αυτό το άτομο μπορεί να βρισκόταν στο πίσω κάθισμα ψάχνοντας για κάτι και ξαφνικά να πέθανε για κάποια αιτία", δήλωσε ο σερίφης.

Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Πηγή: 
http://www.detroitnews.com/article/20140307/METRO02/303070106/Identity-mummified-Pontiac-woman-remains-mystery

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'