Παραιτούνται Ομαδικά οι Στρατιώτες των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων και σχηματίζουν Πολιτοφυλακές

Ουκρανοί στρατιώτες αφήνουν τις στρατιωτικές μονάδες στην Κριμαία. Στην αριστερή πλευρά βλέπουμε στρατιωτικό εξοπλισμό και οπλοστάσια να περνούν υπό τον έλεγχο των δυνάμεων αυτοάμυνας, που παρέχουν προστασία και τάξη στην περιοχή.
Στρατιώτες στα σύνορα της Σεβαστούπολης στο ναυτικό απόσπασμα της Υπηρεσίας Κρατικής Συνοριακής Φύλαξης της Ουκρανίας στη Σεβαστούπολη.

ΣΥΜΦΕΡΟΠΟΛΗ , 2 Μαρτίου -РИА Новости.
Εκπρόσωποι Στρατιωτούν σταθμεύουν στις στρατιωτικές μονάδες της Κριμαίας στις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις και μοιράζουν μαζικά μια επιστολή παραίτησης, αναφέρει το RIA Novosti .

Εγκαταλελειμμένες στρατιωτικές μονάδες, στρατιωτικού εξοπλισμού και οπλοστάσια έχουν περάσει υπό τον έλεγχο των δυνάμεων αυτοάμυνας, οι οποίες παρέχουν προστασία και τάξη στην περιοχή.

Την Πέμπτη ανακοινώθηκε ότι το κτίριο του Ανωτάτου Συμβουλίου και του Συμβουλίου των Υπουργών της Κριμαίας στην Συμφερούπολη ελέγχεται από τις ομάδες αυτοάμυνας (πολιτοφυλακή των Ρωσόφωνων). Αργότερα, ο Πρόεδρος του Ανώτατου Συμβουλίου Βλαντιμίρ Κονσταντίνοφ δήλωσε ότι οι μονάδες αυτοάμυνας, καταλαμβάνοντας το κτίριο του Ανώτατου Συμβουλίου της Κριμαίας, αποχωρούν από το κοινοβούλιο.

Ο πρώτος Αναπληρωτής πρωθυπουργός της Κριμαίας Ρουστάμ Τεμιργκάλιεφ (RustamTemirgaliev) δήλωσε το Σάββατο ότι στην Κριμαία παραμένει ικανός αριθμός μονάδων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Περισσότερα εδώ στα Ρωσικά: РИА Новости


Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'