Οικογένεια στην Ιντιάνα τρομοκρατείται από 200 δαίμονες

Η ιστορία διαβάζεται σαν ένα μείγμα από τρομακτικές σκηνές από ταινίες όπως το "The Amityville Horror", "The Exorcist" και το "Paranormal Activity". Και σύμφωνα με αξιόπιστους μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένης και της αστυνομίας, είναι όλα αληθινά.


Σύμφωνα με Βρετανική Daily Mail, ήταν το Νοέμβριο του 2011 όταν η Λατόγια Έιμονς, η μητέρα της και τα τρία μικρά παιδιά της μετακόμισαν σε ένα ενοικιαζόμενο σπίτι στο Γκάρι της Ιντιάνα και αμέσως μετά άρχισαν να αντιμετωπίζουν παράξενη δραστηριότητα που οδήγησε πολλούς να πιστεύουν η Έιμονς ήταν είτε τρελή, ενοχλητική ή ένας συνδυασμός και των δύο. Ξεκίνησε με μια προσβολή από μύγες και επιπλέον παράξενες υγρές πατημασιές στο πάτωμα στο σαλόνι και γρήγορα κλιμακώθηκε σε πλήρη σε δαιμονική κατοχή, με την Λατόγια να υποστηρίζει ότι αυτή και τα τρία παιδιά της, όλοι είχαν δαιμονισθεί. Αφού η 12χρονη κόρη της ανυψώθηκε ψηλά πάνω από το κρεβάτι της, η Λατόγια λέει ότι επικοινώνησε με ένα διορατικό, ο οποίος την προειδοποίησε ότι περισσότεροι από 200 δαίμονες αποκαλούσαν το σπίτι της, σαν σπίτι τους.

Πολύ λίγοι πίστεψαν τις ιστορίες της Λατόγια κατά τους επόμενους μήνες, αν και πρόσφατα εμφανίστηκαν αναφορές που δείχνουν ότι πολλοί άλλοι μάρτυρες είδαν τα ίδια τρομακτικά πράγματα που συνέβησαν. Ενώ στο νοσοκομείο, μια νοσοκόμα και ο διευθυντής της συγκεκριμένης υπόθεσης της οικογένειας, έγιναν και οι δύο μάρτυρες, όταν ο 9χρονος γιος της Λατόγια περπατούσε προς τα πίσω μέχρι έναν τοίχο και οι δύο τους ανέφεραν ότι οι κινήσεις του ήταν εντελώς αφύσικες. Σε ένα ραντεβού ενός γιατρού νωρίτερα, ο γιατρός ανέφερε ότι όλα τα παιδιά τον καταράστηκαν ψηθυριστά, με δαιμονικές φωνές.

Όσον αφορά την τοπική αστυνομία, λέει ότι πιστεύει πολύ τους ισχυρισμούς της Λατόγια και ο επικεφαλής λέγεται ότι είναι πάρα πολύ φοβισμένος για να εισέλθει ακόμη και στο σπίτι ή να ερευνήσει τους χώρους. Σύμφωνα με τη φωτογραφία που βλέπετε πιο πάνω, η οποία φαίνεται να εμφανίζει μια οπτασία μέσα στο σπίτι, όταν κανείς δεν ήταν μέσα, η απόφαση της αστυνομίας ήταν μια έξυπνη απόφαση!

Μετά την φυγή από το σπίτι, η οικογένεια Έιμονς δεν έχει βιώσει περαιτέρω παραφυσική δραστηριότητα. Οι νέοι ενοικιαστές του σπιτιού δεν ανέφεραν τίποτα ασυνήθιστο.

Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ-ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Πηγή:
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2546850/Children-possessed-200-demons-levitated-walked-backwards-walls-hospital-staff.html

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'