O Καναδός Μεγαλοπόδαρος σε Βίντεο - Ψέμα ή Αλήθεια;

του John Squires
Το 2014 φαίνεται να είναι ένας πολύ ενδιαφέρον χρόνος για τον καλό μας φίλο τον Bigfoot (Μεγαλοπόδαρο). Πρώτα, ο κυνηγός και φανατικός του Sasquatch, ο Ρικ Ντάϊερ ισχυρίσθηκε ότι ο ίδιος παγίδευσε έναν Bigfoot, τον οποίο πρόσφατα επιδεικνύει και ακόμα τον κάνει περιοδεία στην Αμερική.
Τώρα, στον Καναδά, μία οικογένεια πιστεύει ότι αυτοί έπιασαν μόνοι τους έναν Bigfoot, αν και είναι μόνο ένα βίντεο που έχουν να δείξουν και όχι ένα σώμα.



Το βίντεο, το οποίο στάλθηκε στο Ghost Theory την προηγούμενη εβδομάδα, δείχνει την οικογένεια να πηγαίνει για περίπατο στα χιονισμένα δάση του Calgary, όταν ξαφνικά απο εκεί που κάθονται προσέχουν κάτι πολύ περίεργο κατά μήκος του ποταμού. "Αυτό δεν είναι άνθρωπος", επαναλαμβάνει το νεαρό κορίτσι της οικογένειας και στο βίντεο πράγματι εμφανίζεται κάποιο είδος πλάσματος που σίγουρα δεν μοιάζει με κανένα ανθρώπινο πλάσμα που έχω δει ποτέ.

Δείτε το παρακάτω βίντεο με την υποτιθέμενη θέαση του Bigfoot και γράψτε μας το σχόλιο σας αν πιστεύετε ότι είναι γνήσιο ή ότι είναι άλλο ένα hoax (ψέμα)!



Μετάφραση-Απόδοση στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Πηγή:
http://www.fearnet.com/news/news-article/does-family-video-capture-canadian-sasquatch

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'