Το Γεύμα έγινε Τρομακτικό όταν ένα Καλαμάρι γέννησε τα παιδιά του στο στόμα μιας γυναίκας

Εδώ στην Ελλάδα, τα καλαμάρια συνήθως κόβονται και τηγανίζονται και αποτελούν το απολαυστικό πιάτο που είναι γνωστή ως "καλαμαράκια", μαγειρεύονται επίσης και ψητά και γεμιστά με τυρί. Κάπου μακριά, στη Νότια Κορέα, η προετοιμασία είναι λίγο διαφορετική και μια άτυχη γυναίκα μόλις ανακάλυψε ότι ένα βαθύ τηγάνι είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να τα μαγειρέψει κάποιος όταν πρόκειται να τα φάει.


Η Daily Mail του Ηνωμένου βασιλείου αναφέρει ότι η 63χρονη γυναίκα στη Νότια Κορέα πρόσφατα είχε για δείπνο ολόκληρο ημι-μαγειρεμένο καλαμάρι όταν στο στόμα της ένιωσε μια απίστευτα παράξενη και επώδυνη αίσθηση, που ακολουθήθηκε από το αίσθημα που περιγράφεται ως "οργανισμοί σαν έντομα" να γεμίζουν το εσωτερικό του στόματός της.

Έσπευσε στο νοσοκομείο και οι γιατροί ανακάλυψαν δώδεκα παράξενους λοβούς κολλημένους στη γλώσσα, το μάγουλο και τα ούλα της, οι οποίοι αναγνωρίζονται επίσημα ως σπερματαγωγοί καλαμαριού. Χωρίς να σας χρονοτριβώ, ουσιαστικά αυτό σημαίνει ότι το καλαμάρι κυριολεκτικά προσπάθησε να γονιμοποιήσει το στόμα της γυναίκας, πετώντας σακίδια σπέρματος μέσα στη στοματική κοιλότητα της γυναίκας όταν το δάγκωσε.

Και οι δώδεκα λοβοί απομακρύνθηκαν από το στόμα της και ευτυχώς κανένα υβρίδιο ανθρώπου-καλαμαριού δεν θα προκύψει από αυτή την αποκρουστική δοκιμασία.

Μετάφραση-Επιμέλεια-Απόδοση στα Ελληνικά ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Πηγή:
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-2159692/Womans-mouth-falls-pregnant-squid-biting-sea-creature-scientists-claim.html

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'