ΕΚΤΑΚΤΟ: Συνέλαβαν για λαθρεμπόριο πετρελαίου και τον «Ατρόμητο» Σπανό πρόεδρο της ΕΤΕΚΑ

Στο πλαίσιο μεγάλης επιχείρησης της Ασφάλειας Αττικής που βρίσκεται από το πρωί σε εξέλιξη, με στόχο την εξάρθρωση σοβαρού κυκλώματος λαθρεμπορίας καυσίμων, στην οποία εμπλέκονται, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, εταιρείες αλλά και κρατικοί λειτουργοί, συνελήφθη ο πρόεδρος της ΕΤΕΚΑ και της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός.


Μέχρι στιγμής, έχουν συλληφθεί 14 άτομα και δύο κρατικοί λειτουργοί που κατηγορούνται για λαθρεμπόριο, κακουργηματική απάτη σε βάρος ναυτιλιακών εταιρειών, ξέπλυμα χρήματος, ενεργητική και παθητική δωροδοκία, κατάχρηση και κατάχρηση εξουσίας.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, στο μεγάλο κύκλωμα λαθρεμπορίας καυσίμου φέρονται να εμπλέκονται ιδιοκτήτες πρατηρίων, παράγοντες εταιρειών διακίνησης πετρελαίου, ακόμη και παράγοντες ποδοσφαιρικών ομάδων. Η Αστυνομία έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής έρευνες σε Ελευσίνα, Ασπρόπυργο και Πέραμα. Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για λαθρεμπόριο καυσίμων, κακουργηματική απάτη σε βάρος ναυτιλιακών εταιρειών, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, ενεργητική και παθητική δωροδοκία και κατάχρηση εξουσίας.

Πηγή

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'