Τσιγάρα Μαριχουάνας από τη Μarlboro...Τρελά κέρδη για τη μετοχή της Phillip Morris

του Akoy Ciraulo
Η Phillip Morris, η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγός τσιγάρων, ανακοίνωσε στις 21 Ιανουαρίου ότι θα ακολουθήσει τη μόδα νομιμοποίησης της μαριχουάνας και ξεκινάει παράγοντας τσιγάρα μαριχουάνας. Βάζοντας τα στην αγορά με την επωνυμία "Marlboro M", τα τσιγάρα θα είναι διαθέσιμα για πώληση στα καταστήματα με άδεια πώλησης μαριχουάνας στη Πολιτεία του Κολοράντο και στη Πολιτεία της Ουάσινγκτον  όταν νομιμοποιηθεί εμπορικά στα τέλη αυτού του χρόνου.


Ο Σέραφιν Νόρκικ, Αντιπρόεδρος του τμήματος μάρκετινγκ της Phillip Morris, είπε σε μια συνέντευξη του ότι η εταιρεία έχει σε υψηλή προτεραιότητα το μάρκετινγκ της κάνναβης και παρακολουθεί την αγορά αρκετό καιρό τώρα. Μόνο όταν οι πρόσφατες πρωτοβουλίες νομιμοποίησης- νίκησαν στο Κολοράντο και την Ουάσινγκτον-η εταιρεία έκανε τελικά το άλμα της πίστης.

Ο Νόρκικ πρόσθεσε ότι άρχισε να επικοινωνεί με πρώην "βαρόνους" των ναρκωτικών στο Μεξικό και τη Παραγουάη, τις μεγαλύτερες σε παραγωγή μαριχουάνας χώρες στον κόσμο αυτή τη στιγμή, για την πιθανότητα να στήσει ένα δίκτυο διανομής κατά μήκος των ηπείρων της Βορείου και Νοτίου Αμερικής για εξορθολογισμό των γραμμών τροφοδοσίας.

Εφόσον οι διαφημίσεις και οι προωθήσεις απαγορεύονται στις Ηνωμένες Πολιτείες μόνο για τα προϊόντα καπνού, η Phillip Morris θέτει το τεράστιο ποσό των 15 δις δολαρίων για προϋπολογισμό διαφήμισης απλώς για να προωθήσει το νέο "Marlboro M" και τώρα διαπραγματεύεται με μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα και εκδότες για να ξεκινήσει να θέσει το προϊόν στη κατανάλωση στις αρχές του 2015.

Ο Νόρκικ επίσης αποκάλυψε ότι μια μεγάλη αρχική προώθηση σχεδιάζεται περίπου τον Ιανουάριο του επόμενου χρόνου και η εταιρεία έχει ήδη αποκτήσει τον περισσότερο χρόνο διαφήμισης του επόμενου Superbowl. Ωστόσο, εφόσον η μαριχουάνα θα είναι νόμιμη μόνο στο Κολοράντο και την Ουάσινγκτον κατά τη διάρκεια του Superbowl του 2015, όλες οι διαφημίσεις θα απαγορευθούν σε όλες τις άλλες Πολιτείες και θα δείχνουν μόνο ένα στατικό "Μ" λογότυπο με σύννεφο καπνού στο φόντο για τη διάρκεια της διαφήμισης.

Η Phillip Morris έκανε μεγάλη επιτυχία στα νέα για τη μαριχουάνα και η μετοχή της εκτοξεύτηκε από τα 83 δολάρια στα 998 δολάρια μερικές ώρες μετά τη δημοσίευση της είδησης.

Μετάφραση-Απόδοση στα Ελληνικά Αόρατα Γεγονότα
Πηγή:
http://abriluno.com/phillip-morris-introduces-marlboro-marijuana-cigarettes/

1 Σχόλια

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

  1. NA ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ , ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΚΑΠΝΗΣΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη

'