ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΞΕΠΕΜΨΕ SOS - ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΟΥ Μ.O.D

Ένα άρθρο της εφημερίδας "Worldnews" που αναδημοσιεύθηκε σε πολλά μπλογκ, ιστοσελίδες, συζητήθηκε σε φόρουμ, ακούστηκε ακόμα και σαν είδηση σε ραδιοφωνικούς σταθμούς. Με λίγα λόγια γενικός παροξυσμός.


Πρόκειται για ένα από τα απόρρητα έγγραφα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας της Βρετανίας M.O.D. (πολλά είχαν διέρευσει στην δημοσιότητα μέσω των wikileaks) στο οποίο αναφέρεται πως στις 15 Σεπτεμβρίου του 1998 η ΝΑΣΑ έλαβε κάποιο σήμα και ύστερα από αρκετούς μήνες κατάφεραν και το αποκωδικοποίησαν..

Όλοι έκπληκτοι διαπίστωσαν πως ήταν εξωγήινο μήνυμα έκλυσης βοήθειας!

Το μήνυμα περιγράφει τον γαλαξία, το πλανητικό σύστημα που ανήκει και με λίγα λόγια ουσιαστικά καταδεικνύει την θέση του στον αστρικό χώρο. Η χρονολογία που στάλθηκε ήταν περίπου 80.000 πριν, οπότε αν όντως βρισκόταν σε κίνδυνο (για άγνωστο λόγο) πλέον, ίσως να μην υπάρχει ο πολιτισμός τους. Το άρθρο της εφημερίδας επισημαίνει τον ρόλο του Ρώσου επιστήμονα Dr. Victor Kulakov και θεωρεί πως ήταν καταλυτικός στο να γνωστοποιηθεί στον κόσμο.Ο Dr. Victor Kulakov πιστεύει πως το σήμα ήρθε απο τον γειτονικό μας γαλαξία "Ανδρομέδα" και την στιγμή που στάλθηκε το μήνυμα ο πολιτισμός τους ήταν στο τεχνολογικό επίπεδο που βρισκόμαστε και εμείς σήμερα ενώ χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες είπε πως το μήνυμα ξεκινούσε με τις λέξεις "Βοηθήστε μας" και στο τέλος αναφέρουν πως έκαναν μοιραία λάθη για την κατάσταση τους.

Συνήθως λένε αυτός που δεν γνωρίζει την ιστορία του είναι καταδικασμένος να πάθει τα ίδια και χειρότερα. Θα μπορούσε να είναι μια ματιά στον μέλλον αυτή η ιστορία σχετικά με το αύριο του ανθρώπινου πολιτισμού.

anekshghta
atia-ufo

2 σχόλια:

  1. kai egw lew... to minima einai apo ton diko mas planiti prin polla xiliades xronia kai aplos palniotan sto simban kai etixw na anametadothei kai na peraseis ksana apo emas!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
Σύντομα θα ξεκλειδώσουμε τα σχόλια και θα επιτρέψουμε το τρολάρισμα.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ¨Η ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Να επιτραπεί η καύση των νεκρών στην Ελλάδα;

Τι θεματολογία και event θα προτιμούσατε;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις