Εμπλοκή του Πάνου Γερμανού των Public στην υπόθεση των εξοπλιστικών

Η εφημερίδα Πρώτο Θέμα σε κύριο άρθρο της την Κυριακή, αποκάλυψε μια ένοχη διαδρομή χρημάτων στα εξοπλιστικά προγράμματα με πρωταγωνιστές τους επιχειρηματίας Θωμά Λιακουνάκο και τον Πάνο Γερμανό ιδιοκτήτη των Public, του Ακη Τσοχατζόπουλου και του Γιάννη Σμπώκου.


Συμμετοχή στην ένοχη διαδρομή των χρημάτων των εξοπλιστικών προγραμμάτων, φέρεται να έχει σύμφωνα με νέα στοιχεία που έχουν προκύψει ο ιδιοκτήτης των καταστημάτων Public Πάνος Γερμανός, ο οποίος συνδέεται με τους Θωμά Λιακουνάκο και τους Τσοχατζόπουλο και Σμπώκο.

Ο Πάνος Γερμανός εμφανίζεται να έχει λάβει στους τραπεζικούς του λογαριασμούς ποσά εκατομμυρίων σε ευρώ και αμερικανικά δολάρια και είναι μεταξύ των κατηγορουμένων στην υπόθεση των μιζών που διακινήθηκαν ως ''αντίδωρο'' για το πρόγραμμα των ρωσικών αντιαεροπορικών TOR-M1».

Το άγνωστο πρόσωπο που συνδέει τον Πάνο Γερμανό με τον Γιάννη Σμπώκο και τον Θωμά Λιακουνάκο, είναι ο 81χρονος Γιώργος Καμάρας ο οποίος κατηγορείται πως μετέφερε εκατομμύρια ευρώ που προέρχονταν από μίζες των εξοπλιστικών σε προσωπικούς λογαριασμούς του επιχειρηματία Πάνου Γερμανού των Public.

Μάλιστα ο Πάνος Γερμανός εμφανίζεται να έχει στείλει έμβασμα 2 εκατ. δολαρίων προς λογαριασμό που διατηρούσε εταιρία του καταδικασθέντος Γιώργου Σαχπατζίδη στην Ιταλία, τα οποία εικάζεται ότι στη συνέχεια διοχετεύθηκαν στον Ακη Τσοχατζόπουλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πάνος Γερμανός είχε πουλήσει τις μπαταρίες για τα γερμανικά υποβρύχια που «γέρνουν» και για άλλα υποβρύχια, μια υπόθεση που φαίνεται να συγκεντρώνει εκ νέου το ενδιαφέρον της ελληνικής Δικαιοσύνης, στο πλαίσιο της ευρύτερης έρευνας για τις προμήθειες του ελληνικού Στρατού.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
Σύντομα θα ξεκλειδώσουμε τα σχόλια και θα επιτρέψουμε το τρολάρισμα.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ¨Η ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Να επιτραπεί η καύση των νεκρών στην Ελλάδα;

Τι θεματολογία και event θα προτιμούσατε;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις