Αντάρτικο κατά της χούντας του ΣΥΡΙΖΑ θα κηρύξει η Αλ Σαλέχ


Την μετανάστευση της στο Παρίσι προκειμένου να οργανώσει αντισταστιακό αγώνα για να "πέσει η χούντα της αριστεράς"... προανήγγειλε ο γνωστή επικοινωνιολόγος του ΠΑΣΟΚ, Αφροδίτη Αλ Σαλέχ.


Σε συνέντευξη της στην Ελευθεροτυπία, η γνωστή για τις αντι-ΣΥΡΙΖΑ απόψεις της επικοινωνιολόγος, προειδοποιεί ανοιχτά και σε δραματικούς τόνους τους ψηφοφόρους για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει τυχόν επιλογή τους να δώσουν τη διακυβέρνηση της χώρας στον ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές: «Θεός φυλάξοι! Θα μεταναστεύω στο Παρίσι» απαντά όταν ερωτάται τι θα κάνει σε περίπτωση εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ.

Προειδοποιεί μάλιστα ότι θα κάνει αγώνες στο Παρίσι – παρότι δεν ξέρει καλά γαλλικά, παρά μόνον γερμανικά! – για να… «πέσει η χούντα της αριστεράς»!

Μάλιστα, σε μια επίδειξη... σύγχυσης, η κ. Αλ Σαλέχ, προειδοποιεί ότι σε περίπτωση που πάει να προκύψει συνεργασία ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ και η Κουμουνδούρου βάλει βέτο για την ίδια τότε θα βάλει κι αυτή… βέτο για τον κ. Τσίπρα! «Το δικό μου θα είναι ισχυρότερο» λέει η Αλ Σαλέχ.

Η Αλ Σαλέχ εκφράζει τη στεναχώρια της για τις επιθέσεις που δέχεται, όπως λέει από τον ΣΥΡΙΖΑ, για τον οποίο υιοθετεί πλήρως την κατηγορία που εξαπέλυσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος ότι εκτσογλανίζει την κοινωνία.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
Σύντομα θα ξεκλειδώσουμε τα σχόλια και θα επιτρέψουμε το τρολάρισμα.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ¨Η ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Να επιτραπεί η καύση των νεκρών στην Ελλάδα;

Τι θεματολογία και event θα προτιμούσατε;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις