Πολυνήσιοι διαδηλώνουν κατά των εγκαινίων του πρώτου τζαμιού στην Papeete … ενώ οι έλληνες νομίζουν ότι οι Ταϊτινοί τους συμπαραστέκονται διαδηλώνοντας αντί για αυτούς για το τζαμί στον Βοτανικό !!!From HEIL GAP ( or mind the GAP)
Πολυνήσιοι διαδήλωσαν κατά των εγκαινίων του πρώτου τζαμιού στην Papeete …(Η Παπεέτε, είναι η πρωτεύουσα μίας Γαλλικής υπερπόντιας κοινότητας στον Ειρηνικό, της Γαλλικής Πολυνησίας. Βρίσκεται στην νήσο Ταϊτή και έχει 26.017 κατοίκους σύμφωνα με την απογραφή του 2007) … με κεντρικό σύνθημα « δεν είναι ρατσισμός αλλά ρεαλισμός »,  εκφράζοντας τις αντιρρήσεις τους για το τέμενος στην πρωτεύουσα τους και εκτοξεύοντας συνθήματα κατά του κορανίου και του Ισλάμ.
- «Διαδηλώνουμε γιατί θέλουμε να προστατεύσουμε τα παιδιά μας από την εισβολή αυτής της θρησκείας που ήρθε για να μας δολοφονήσει» …. «στο κάτω-κάτω … αυτός είναι ο νόμος της σαρία» … «το 90% των εγκλημάτων της τρομοκρατίας διαπράττονται από ισλαμιστές … αυτό και μόνο είναι αρκετό ώστε να μην αισθάνομαι ασφαλής » !

Ήταν μια διαδήλωση που δεν μπορούσες ποτέ να φανταστείς ότι θα διεξάγονταν στην ειδυλλιακή Ταϊτή. Υπήρχαν πλακάτ με συνθήματα όπως αυτό :
Όχι στο Ισλάμ … Όχι στον ιμάμη !!!!!!!

Ενώ στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων … απαντούσαν ως εξής :
-  Θα κάνετε οτιδήποτε ώστε να τους διώξετε από την χώρα σας ;;
-  Οπωσδήποτε , οπωσδήποτε !

-  Θα κάνουμε τα πάντα ώστε να τους πετάξουμε έξω από την πατρίδα μας !

-  Δεν τους θέλουμε στην Πολυνησία !

-  Έχουμε την δική μας θρησκεία !

-  Η νέα γενιά λέει όχι στο τζαμί … « δεν θέλουμε να φορέσουμε το … ισλαμικό πέπλο » …

-  Όλοι είναι εδώ …  όλοι τραγουδούν …  είναι η καρδιά της Πολυνησίας που ομιλεί …  « είναι μεγαλειώδες !»
Καθώς η πορεία διέσχιζε το κέντρο της πρωτεύουσας, οι διαδηλωτές υπενθύμιζαν την προσήλωσή τους στην Αγία Γραφή, λαμβάνοντας την συμπαράσταση και των υπόλοιπων κατοίκων.
Μετά 3 χιλιόμετρα πορεία έφτασαν στην είσοδο του χώρου όπου μαζί με τα συνθήματα … απέθεσαν και νεκρολούλουδα … αποχαιρετώντας έτσι  … «για πάντα το κοράνι και το Ισλάμ.»


Η ΕΙΔΗΣΗ όμως είναι παρακάτω :
«Το Πρώτο τζαμί της Ταϊτής κλείνει μία ημέρα μετά το άνοιγμα του»
Radio New Zealand - (News © Διεθνές Ραδιόφωνο της Νέας Ζηλανδίας)

Ο Δήμος της πόλης της Papeete ανάγκασε το πρώτο τζαμί στη Γαλλική Πολυνησία να κλείσει - μία ημέρα μετά το άνοιγμά του από ένα νέο ιμάμη από τη Γαλλία.
Το άνοιγμα προκάλεσε σάλο και οδήγησε την Προεδρία να επαναλάβει ότι το γαλλικό σύνταγμα εγγυάται την ελευθερία της θρησκείας.

Μέσα σε λίγες ώρες από το άνοιγμα, ένα κόμμα της αντιπολίτευσης έκανε έντονο διάβημα κατά του μουσουλμανικού εξτρεμισμού, διερωτώμενο επίσης για το εάν ο 23-χρονος είχε άδεια.

Ένας αντιδήμαρχος της πόλης τότε κάλεσε τον ιμάμη για να τον ενημερώσει ότι ο πρώτος όροφος του κτιρίου που μισθώνει η Ισλαμική Ένωση της  Ταϊτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο ως χώρος γραφείων και ότι για λόγους ασφαλείας καμία συνάντηση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί εκεί. Ο ίδιος αναφέρει ότι η αστυνομία θα ελέγξει τις εγκαταστάσεις για να διασφαλιστεί ότι δεν θα πραγματοποιηθούν εκεί οι προσευχές της Παρασκευής.

Χμ, η έναρξη λειτουργίας του τζαμιού προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων σε όλα τα μέσα ενημέρωσης της Ταϊτή …  ενώ αντιθέτως στην Ελλάδα όλοι σχεδόν αποδεχτήκαν την λειτουργία του τεμένους στον Βοτανικό !!!1
Πρώτη από όλους η εκκλησία μας !


Μην σας δουλεύουν λοιπόν τα ελληνικά κόμματα και τα αποκόμματα …
Όλοι είναι στο παιχνίδι ….
Είδαμε ... και τις προχθεσινές έντονες αντιδράσεις ολων τους ( χα, χα, χα )… μετά την κατοχύρωση του έργου του τεμένους στον Βοτανικό στην κοινοπραξία των εταιρειών που αποτελείται από την J&P Αβαξ (όμιλος Ιωάννου) ΤΕΡΝΑ Α.Ε. (όμιλος Περιστέρη), ΑΚΤΩΡ (όμιλος Μπόμπολα) και ΙΝΤΡΑΚΑΤ (όμιλος Κόκκαλη).
Μεγάλη η επιτυχία σας εκεί κάτω στην Ταϊτή !
Κρατήστε την λατρεία του κακού μακριά από τη γη σας.
Θα καταστρέψει την μοναδική ομορφιά του  παράδεισου σας … 

Χμ, και η μεγάλη πλάκα είναι ότι τότε … το 2011, όταν 198 βουλευτές είχαν ψηφίσει το συγκεκριμένο άρθρο που προέβλεπε την κατασκευή μουσουλμανικού τεμένους στον Βοτανικό, δεν υπήρξε ούτε ένας βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας που να αντιτάχτηκε σε αυτό καταψηφίζοντας το !!!!!!!!! 
Είδαμε μόνο τις απουσίες από την ψηφοφορία των βουλευτών του κόμματος της τάξεως και της ηθικής .... ( χμ μάλλον της fru-fru-δερής ηθικής τους )  … ώστε να δικαιολογήσουν την αδυναμία τους να ψηφίσουν ένα αντρίκιο ΟΧΙ ή μέχρι και ένα αντρίκιο ΝΑΙ βρε αδελφέ ... )
Μα επιτέλους γιατί είσαι τόσο απόλυτος  HEIL GAP ( or mind the GAP) … θα μπορούσε να με ρωτήσει κάποιος …
Του απαντώ : Ας δούμε την σχέση μεταξύ της κατασκευής Τζαμιών και της Αλλαγής των δημογραφικών στοιχείων της Δύσης:Η Μουσουλμανική μετανάστευση προς τη Δύση έχει ανέλθει σε εκρηκτικά ποσοστά ... ενώ τα δημογραφικά στοιχεία στην Ευρώπη αλλάζουν δραματικά .
Η Βρετανία είναι ένα από τα έθνη που επλήγησαν περισσότερο από αυτή την ανεξέλεγκτη μετανάστευση όπου ο γηγενής πληθυσμός έχει αντικατασταθεί και η παλιά Βρετανία εξαφανίζεται.
Στην πραγματικότητα ο «μουσουλμανικός πληθυσμός» έχει σημειώσει δραματική άνοδο …  τα τελευταία 15 χρόνια αυξήθηκε κατά 75 % .
Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία, οι μουσουλμάνοι έχουν το νεότερο ηλικιακό προφίλ των θρησκευτικών ομάδων, με 48 τοις εκατό (1,3 εκατ.) κάτω των 25 ετών . «Αυτό δυστυχώς έχει σφραγίσει τη μελλοντική εξέλιξη του Ισλάμ στη Βρετανία ».
Εκτιμάται, επίσης, ότι, αν συνεχιστούν οι σημερινές τάσεις μετανάστευσης , " . από 2066 θα υπάρχει μια μειονότητα «των λευκών Βρετανών»
Ο νυν πρωθυπουργός της Τουρκίας , Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν , φυλακίστηκε για τέσσερις μήνες το 1999 μετά την δημόσια δήλωση του ότι , «οι μιναρέδες είναι οι ξιφολόγχες μας , και τα τζαμιά είναι οι στρατώνες μας ,ενώ οι πιστοί είναι οι στρατιώτες μας .»
Τώρα η τουρκική κυβέρνηση του Ερντογάν έχει ξεκινήσει σε μια εκστρατεία οικοδόμησης τζαμιών όχι μόνο στην Ελλάδα άλλα και στη Γερμανία , και ο ίδιος ο Ερντογάν παρακολούθησαν την κατασκευή του μεγάλου τζαμιού στο Μέριλαντ , στις Ηνωμένες Πολιτείες , δεδομένου ότι είναι ένα "σύμβολο της φιλίας " .... (όχι κατάκτηση ;;;;;;;;;; ) .
Ωστόσο, ένα αίτημα για να χτίσει μια χριστιανική εκκλησία στην πρωτεύουσα της Τουρκίας στην Άγκυρα δεν έγινε δεκτό από την κυβέρνηση Ερντογάν νωρίτερα αυτό το χρόνο .Μια γρήγορη ματιά γύρω από την Ευρώπη αποκαλύπτει τις ανησυχητικές εξελίξεις, θα αναφέρουμε μόνο μερικά παραδείγματα :

    Σερβία: Τζαμί με τους ψηλότερους μιναρέδες της Ευρώπης , περίπου 90 μέτρα , θα κατασκευαστεί σε αγροτική ορεινή νοτιοδυτική περιοχή .
    Ελλάδα : Οι Ουαχάμπι έλαβαν το πράσινο φως να χτίσουν το σύμβολο της ισλαμικής κυριαρχίας στην χώρα του καναπέ … 
    Γαλλία: Παρά το γεγονός ότι κάτι τέτοιο αντιτίθεται στο γαλλικό σύνταγμα , οι μουσουλμάνοι προσεύχονται ανοιχτά στους δρόμους του Παρισιού ως ένα σημάδι της κατάκτησης .
    Γερμανία: Δίπλα στο πανύψηλο καθεδρικό ναό του Αγίου Πέτρου στην Κολωνία θα ανεγερθεί ένα τζαμί 40 εκατομμυρίων  δολαρίων με μιναρέδες ύψους 33 μέτρων  .
Ένας αντι - τζιχάντ ακτιβιστής με έδρα την Κολωνία , δήλωσε « Δεν είναι τυχαίο ότι « ο καθεδρικός ναός είναι το μεγαλύτερο  χριστιανικό κτίριο βόρεια των Άλπεων , και οι τέσσερις Ισλαμικές τουρκικές οργανώσεις που έχουν κέντρο τους στην Κολωνία … με την κατασκευή αυτή έχουν σκοπό να αμφισβητήσουν την κυριαρχία του χριστιανισμού στην Κολωνία για να αποδείξουν την ισλαμική κυριαρχία στην πόλη .
   Σλοβενία : Στην πρωτεύουσα Λιουμπλιάνα, το Κατάρ χρηματοδοτεί το πρώτο τζαμί της χώρας .
   Ισπανία: " μουσουλμάνοι μετανάστες " στην πόλη της Καταλονίας Mollet del Vallès αμφισβήτησαν  ανοιχτά και επιθετικά την εξουσία των δημοτικών υπαλλήλων να αξιολογούν και να καθορίζουν τη σωστή θέση των νέων τεμενών με βάση τις καθιερωμένες πολεοδομικές ρυθμίσεις . "
    Ισλανδία : « Το τζαμί θα κατασκευαστεί στο Ρέικιαβικ σε ένα πολύ κεντρικό οικόπεδο που παραχωρήθηκε στους μουσουλμάνους δωρεάν , προσφορά των Ισλανδών φορολογουμένων ... (γεια σου Ελλάδα ) … ενώ το τζαμί χρηματοδοτήθηκε από τους γνωστούς χορηγούς της Μέσης Ανατολής, οι οποίοι επιδιώκουν να ασκήσουν έλεγχο - και ριζοσπαστικοποίηση - στην αυξανόμενη Μουσουλμανική κοινότητα στην Ισλανδία . "
   Δανία : το Κατάρ χρηματοδοτεί την κατασκευή ενός τεραστίου  τζαμιού αξίας 26 εκατομμυρίων στην Κοπεγχάγη « είναι η πρώτη φορά που ένας μιναρές που θα αλλάξει τον ορίζοντα της Κοπεγχάγης» . Αυτό το δώρο από το Κατάρ έχει οδηγήσει τους κριτικούς να εκφράσουν τις ανησυχίες ότι το τζαμί θα γίνει φερέφωνο του ριζοσπαστικόυ Ισλάμ στη Δανία.
( Σύμφωνα με επίσημες πληροφορίες Σαουδικά κεφαλαία έχουν χρησιμοποιηθεί για να κτιστούν και να λειτουργούν πάνω από 1500 τζαμιά , 202 κολέγια , 210 Ισλαμική Κέντρα όλω ή εν μέρει χρηματοδοτούμενα από τη Σαουδική Αραβία , και περίπου 2000 σχολεία για την εκπαίδευση των Μουσουλμάνων παιδιών σε μη ισλαμικές χώρες στην Ευρώπη , βόρεια και Νότια Αμερική , την Αυστραλία και την Ασία ).

Ο πρίγκιπας Alwaleed της Σαουδικής Αραβίας λέει ότι αυτό θα προωθήσει την ειρήνη και να βοηθήσει στη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ Ανατολής και Δύσης.Ωστόσο, το κίνημα των  Ουαχάμπι της Σαουδικής Αραβίας έχει απώτερο στόχο και σκοπό την στροφή της κοινωνίας πίσω στον 7ο αιώνα ενώ η ύποπτη χρηματοδότηση των έργων αυτών από τα κράτη της Αραβικής Χερσονήσου εγείρει όλο και περισσότερες ανησυχίες .


Η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ είναι στην ευχάριστη θέση να βλέπουν τους συναδέλφους τους μουσουλμάνους να λιμοκτονούν στην Αφρική, ενώ χρησιμοποιώντας τα χρήματα από τα πετρέλαια για να διατηρήσουν τον πολυτελή τρόπο ζωής τους και να χρηματοδοτήσουν την εξισλαμισμό της Δύσης !

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που κατάφεραν να γεμίσουν την Ελλάδα με λαθρομετανάστες και σήμερα απελαύνουν εκατομμύρια ξένους εργάτες από την Σαουδική Αραβία!
Χμ, αυτό δεν το γνωρίζατε ;;;;;;;
Τι να σας κάνουμε … 
Ίσως θα ήταν καλύτερο να παρακολουθείτε και τίποτα άλλες ειδήσεις πέρα από τα φερέφωνα της N.W.O.
Πού πηγαίνουμε από εδώ και πέρα; Τι μπορεί να γίνει ;
Πολύ απλά, η μαζική μετανάστευση των μουσουλμάνων δεν έπρεπε να είχε συμβεί !!!!!
Οι πολιτικοί μας είναι υπόλογοι διότι ενεργούν χωρίς εντολές διευκολύνοντας την πολιτιστική μας αυτοκτονία συνθηκολογώντας με το αρπακτικό Ισλάμ .


Η πολιτική ορθότητα πρέπει να τελειώσει αμέσως, διότι εισάγει διακρίσεις σε βάρος των παραδοσιακών αξιών και των πρακτικών μας και ευνοεί « την οπισθοδρόμηση » … του Ισλάμ .
Χρειαζόμαστε πραγματική δημοκρατία, όπως στην Ελβετία, όπου μια σειρά θεμάτων όπως η μαζική μετανάστευση ή οι μιναρέδες θα μπορούν να αποφασιστούν μόνο κατόπιν ψηφοφορίας από τους ιδίους τους πολίτες .

Η Πολιτική ανυπακοή μπορεί να συμβεί τελικά όχι για οικονομικούς λόγους αλλά(δυστυχώς) λόγω της « πολυπολιτισμικότητας» που έχει φέρει όλα αυτά τα εκατομμύρια των μουσουλμάνων στη Ελλάδα και την υπόλοιπη Δύση !!!!!
HEIL GAP ( or mind the GAP )


heilgap

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
Σύντομα θα ξεκλειδώσουμε τα σχόλια και θα επιτρέψουμε το τρολάρισμα.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ¨Η ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Να επιτραπεί η καύση των νεκρών στην Ελλάδα;

Τι θεματολογία και event θα προτιμούσατε;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις