H αγγλική κυριαρχία και η ιστορία των βασιλικών οικογενειών στην Ελλάδα

Και ξαφνικά ο Τέως Βασιλεύς …έκανε δηλώσεις ΕΔΩ
Και ενεφανίσθη σωτήρ…γαλαζοαίματος, χωρίς δράμι ελληνικό αίμα μέσα του…


Το ιερόν τέκνο του Κωνσταντίνου ελέω Θεού Βασιλέως της Ελλάδος , η Ελλαδιστάν αν θέλετε, διότι σε λίγο δεν θα μείνει έλληνας στον τόπο.
Τα πράγματα πρέπει να τα πάρουμε εξ αρχής.
Η αρχή είναι το 1821 η λίγο πρίν.
Οι θέλοντες να ελέγχουν τον χώρο της βαλκανικής για να αποτρέψουν την έξοδο μιας χερσαίας , της μεγαλύτερης χερσαίας δύναμης της Ρωσσίας , στην θάλασσα, οι Άγγλοι, κάπου με την επανάσταση πίσω απο την οποία κρυβόταν ο Καποδίστριας, έχασαν τον έλεγχο…
Οι έλληνες των βουνών…καμμιά εικοσαριά χιλιάδες ορεσίβιοι ληστές και πολεμιστές…δεν χαμπαριάζαν και όπου βρίσκαν τούρκο και αράπη του αλλάζαν τον αδόξαστο.


Δύο λύσεις είχαν οι πολιτισμένοι Ευρωπαίοι…η να νικήσουν οι τουρκοι, η να υιοθετήσουν το νέο ελληνικό κράτος μετατρέπωντάς το σε προτεκτοράτο…
Το πρώτο, απο κακή τους τύχη στο Ναυαρίνο …δεν τους βγήκε.
Ο Θεός της Ελλάδος μαζί με τους άλλους 12 Θεούς των πατέρων μας, έστησε τυχαίο καβγά μεταξύ των συμμάχων και των τουρκοαιγυπτίων…καταστράφηκε ο στόλος τους και αυτό ήταν.
Το ελληνικό κράτος ήταν μονόδρομος…έπρεπε λοιπον σαν κράτος να βρίσκεται κάτω απο την αγγλική κηδεμονία και εγγύηση.
Ως  Κυβερνήτης όμως ορίστηκε ο Καποδίστριας..ουδεμίαν σχέση έχων με το αγγλικό στέμμα.
Σταθερά αρνητικός σε οποιαδήποτε προοπτική υπαγωγής του κράτους στην Οθωμανική κηδεμονία, έφτασε στο σημείο να πετάξει έξω απο το γραφείο του και τους παππάδες του πατριαρχείου που θέλαν υποταγή της ελληνικής εκκλησίας στον ΣΟΥΛΤΑΝΟ.
Βγήκε απο την μέση με τον γνωστό γνήσιο αγγλικό τρόπο ….τον σκοτώσαν και όχι οι Μαυρομιχαλαίοι…αυτά αλλού…
Ο Καποδίστριας έπρεπε να αντικατασταθεί απο κάποιον που θα ξεπηδούσε απο την δεξαμενή των  έτοιμων ηγετών, απο τους βασιλικούς οίκους που κυβερνούσαν την Ευρώπη.
Αυτός ήταν ο Όθων….και πράγματι έτσι συνέβη…
Είναι παροιμιώδη τα ιστορικά γεγονότα της περιόδου, που δείχνουν μια παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδος μπροστά στην οποία το μνημόνιο είναι παρωδία.
Δεν θα κάνουμε εδώ αναφορές για το ποιός κυβερνά τον κόσμο…ποιοι κρύβονται ακόμα ποιο πίσω…Δεν είναι αυτό το θέμα μας για σήμερα….στο μέλλον θα μιλήσουμε και για αυτό.
Κάποια στιγμή ο Όθων έπαψε να νοιώθει  υπηρέτης των μεγάλων αφεντικών και άρχισε να γίνεται υπηρέτης του λαού…
Το αποτέλεσμα απλό… Η ΕΞΩΣΗ
Ο επόμενος Βασιλιάς …και αυτός με μηδέν ελληνικό αίμα…ήρθε να βγάλει τα κάστανα απο την φωτιά και να μειώσει τον ελληνικό μεγαλοιδεατισμό…
Του δώσαν δωράκι τα επτάνησα και τον βάλαν να υπογράψει ότι θα σεβαστεί την κυριαρχία της Τουρκιάς στα άλλα ελληνικά μέρη.
Βλέπεις οι Άγγλοι δεν είχαν καμμία εμπιστοσύνη στους ομόδοξους με τους Ρώσσους, Έλληνες και έπρεπε να έχουν τους Οθωμανούς στα Βαλκάνια…(μήπως σας θυμίζει κάτι αυτό σε σχέση με την επιμονή του BBC για ανέγερση τεμένους και την κατευθυνόμενη εισροή των μουσουλμάνων στην Ελλάδα; πατήστε ΕΔΩ να μορφωνόμαστε)
Η συνέχεια είναι ιστορικά γνωστή και κάθε επεισόδιό της αποτελεί μεγάλο κεφάλαιο το οποίο σίγουρα θα αναλύσουμε μελλοντικά….
Ας έρθουμε στα του σήμερα
Το πνεύμα μέσα απο το οποίο πορεύεται η χώρα παραμένει θλιβερά το ίδιο…
.Φαινομενικά οι Άγγλοι έφυγαν…ήρθαν όμως οι Αμερικάνοι που είναι η φυσική συνέχειά τους με σαφή αγγλοσαξωνικό προσανατολισμό…

Στην Ελλαδίτσα όποιος μα όποιος και να κυβερνά πρέπει:
1. Να διασφαλίζεται ότι δεν θα δωθεί καμμία έξοδος προς την Μεσόγειο στους Ρώσσους και Σλαύους
2. Να διασφαλίζεται ότι η μεγάλη ομοσπονδία/αυτοκρατορία που θα μπορούσε να έχει τον έλεγχο της Μεσογείου, δεν θα ανασυσταθεί. Σε αυτό βοηθούν οι βαλκανικές έριδες.
3. Να μην ελεγχθεί μελλοντικά ο χώρος από μια ελληνοτουρκική συνύπαρξη. Αλλά από πολλά μικρά διακοινοτικά κράτη.

Το θέατρο που παίζεται, ενίοτε και με θύματα όπως οι προσφάτως  δολοφονημένοι,  έχει σαν στόχο την νάρκωση του ελληνικού πληθυσμού…μια φορά την πατήσανε με τους ξυπόλυτους ορεσίβιους του 21 και βγήκαν εκτός σχεδιασμού…δεν ρισκάρουν να την πατήσουν πάλι.
Ο καθένας εδώ έχει τον ρόλο του.
Ο Βασιλιάς έφυγε το 74 …γιατί βόλευε
Τώρα τους βολεύει να ξανάρθει…

Εκεί αποσκοπεί η κίνηση…
Φυσικά εάν το ιερόν βρέφος πάρει την εξουσία, ίσως θελήσει να πάρουμε την Πόλη διότι όλους εμάς θα ενώνει ο Βασιλιάς….ακριβώς όπως στην Αγγλία. Αφού και αυτός Δανός είναι άλλη σκασίλα δεν είχε….Βάλε και μερικούς μιναρέδες για ντεκόρ όπως στην Λόνδρα και όλα θα είναι τέλεια.
Φυσικά θα είναι Δεξιός και Ακροδεξιός

Φυσικά όλο το πολιτικό κατεστημένο θα πάρει άφεση αμαρτιών και θα επανανομιμοποιηθεί…
Φυσικά εκ δεξιών του θα έχει την γνωστή Γιάννα, στις ίδιες δεξιώσεις πηγαίνουν….
Φυσικά θα του γυαλίσει να φτιαχτεί και ένα ελληνοοθωμανικό βασίλειο και να πάει και στην Πόλη….και προχωρά το παιχνιδάκι στον πλανήτη γη.



Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'