Εικόνες ολέθρου στις Φιλιππίνες – ισοπεδωμένες ολόκληρες περιοχές (φωτό - Βίντεο)

"Πρόκειται για έναν από τους χειρότερους τυφώνες που έχει γνωρίσει ποτέ ο κόσμος", τόνισε η ευρωπαία Επίτροπος Ανθρωπιστικής Βοήθειας Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα.
Βιβλική καταστροφή σημειώθηκε στις Φιλιππίνες από τον τυφώνα Χαϊγιάν. Τουλάχιστον 10.000 άνθρωποι εκτιμάται ότι έχασαν τη ζωή τους, κατοικημένες περιοχές ισοπεδώθηκαν και φαντάζουν βομβαρδισμένες, ενώ η φιλιππινέζικη οικονομία δέχθηκε ισχυρό πλήγμα από το καταστροφικό πέρασμα του τυφώνα. "Πρόκειται για έναν από τους χειρότερους τυφώνες που έχει γνωρίσει ποτέ ο κόσμος", τόνισε συγκλονισμένη η ευρωπαία Επίτροπος Ανθρωπιστικής Βοήθειας Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα.

Όπως αναφέρουν οι αρχές "το 70 έως 80% των κατοικιών και όλων των υποδομών που βρίσκονταν στην πορεία του τυφώνακαταστράφηκαν".Την ίδια ώρα χάος, και λεηλασίες επικρατούν στην ανατολική επαρχία Λέιτε που επλήγη από τον τυφώνα, με τους επιζήσαντες να αναζητούν απεγνωσμένα τρόφιμα, φάρμακα και είδη πρώτης ανάγκης.

Το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ αποφάσισε να διαθέσει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την αποστολή επείγουσας βοήθειας στις Φιλιππίνες.

Οι αρχές του Βιετνάμ απομάκρυναν προληπτικά τουλάχιστον 600.000 κατοίκους από περιοχές τις οποίες αναμένεται να πλήξει νωρίς αύριο το πρωί ο τυφώνας. 


Ο τυφώνας Χαϊγιάν, αποδυναμώθηκε τη νύχτα περνώντας από τη Νότια Σινική Θάλασσα.

Αναμένεται να υποβαθμιστεί στην κατηγορία 1, όταν φθάσει ως τροπική καταιγίδα πλέον στις ακτές του Βιετνάμ το πρωί τις Δευτέρας.

Typhoon Haiyan: 10,000 dead in one region alone

Typhoon Haiyan: 10,000 dead in one region alone

Typhoon Haiyan: 10,000 dead in one region alone


skai

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
Σύντομα θα ξεκλειδώσουμε τα σχόλια και θα επιτρέψουμε το τρολάρισμα.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ¨Η ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Να επιτραπεί η καύση των νεκρών στην Ελλάδα;

Τι θεματολογία και event θα προτιμούσατε;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις