Μαζεύουν με κούτες “καυτά” έγγραφα σε Τράπεζα της Ελλάδος και Πειραιώς;


20131110-094732.jpg
Περίεργη κινητικότητα υπήρξε στα κεντρικά στα κεντρικά της Τράπεζας της Ελλάδος και της Τράπεζας Πειραιώς λίγες μόλις ώρες αφού ο Αλέξης Τσίπρας κατέθεσε την πρόταση δυσπιστίας για την κυβέρνηση.

Κυρίως τη νύχτα της Παρασκευής και του Σαββάτου οι περαστικοί και γείτονες είδαν περισσότερα φώτα από το αναμενόμενο για πολλές και ασυνήθιστες ώρες. Οι φωταψίες κράτησαν μέχρι το ξημέρωμα στα γραφεία των τελευταίων ορόφων. 

Εκεί που εργάζονται τα υψηλόβαθμα στελέχη και υπάρχουν συγκεντρωμένα όλα τα “καυτά” έγγραφα που αφορούν τα όσα έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια από το δίδυμο Σάλλα–Προβόπουλου στον τραπεζικό τομέα.
Τα έγγραφα που μπορούν να τινάξουν το (όποιο έχει απομείνει) τραπεζικό σύστημα στον αέρα και να στείλουν σωρηδόν δεκάδες άτομα στον Κορυδαλλό μαζεύτηκαν σε κούτες και έφευγαν διακριτικά φορτωμένα σε οχήματα.
Όσο και αν οι Σαμαράς και Βενιζέλος θεωρούν πως την έχουν δεδομένη τη σημερινή ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή, το δίδυμο Σάλλα – Προβόπουλου πάντοτε φοβάται την περίπτωση “ατυχήματος”. Ένα “ατύχημα” που μπορεί να φέρει αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό και στις ζωές των ίδιων ολέθρια αποτελέσματα…

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'