Ηνωμένο Βασίλειο: Άντρας πεθαίνει μετά από άνοιγμα μυστηριώδους κουτιού

Έχουμε δημοσιεύσει μερικές αρκετά παράξενες ειδήσεις τα τελευταία σχεδόν 3 χρόνια εδώ στα ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, αλλά σκέφτομαι οτι αυτή η επόμενη είδηση ακριβώς παίρνει το βραβείο...


Η New & Star της Αγγλίας ανέφερε αυτή την εβδομάδα ότι ένας 37χρονος στο Ηνωμένο Βασίλειο ονομαζόμενος Jason Airey έπεσε νεκρός τον περασμένο Μάιο, υποτίθεται μετά το άνοιγμα ενός μυστηριώδους κουτιού. Μέχρι σήμερα οι αρχές εξακολουθούν να μην έχουν ιδέα τι ακριβώς συνέβη, αλλά η αυτοψία έδειξε ότι η καρδιά του Jason σταμάτησε να χτυπά, προκαλώντας κατάρρευση στα άλλα όργανα του - προφανώς ήταν απόλυτα υγιής, την προηγούμενη ημέρα. Τι βρέθηκε δίπλα στο σώμα του Jason, όταν τον βρήκαν στο δωμάτιό του; Ένα κουτί με ένδειξη «κουτί της Πανδώρας».

Το κουτί της Πανδώρας είναι φυσικά ένα αντικείμενο της ελληνικής μυθολογίας, λέγεται ότι περιέχει όλα τα κακά του κόσμου. Αν το ανοίξετε, θα εξαπολύσει το κακό... έτσι πάει η ιστορία τουλάχιστον.

Έτσι, τι ήταν αυτό που βρέθηκε μέσα στο «Κουτί της Πανδώρας»; Μαριχουάνα, που δεν ανιχνεύτηκε στο σώμα του Jason κατά τη διάρκεια της αυτοψίας. Προφανώς πέθανε από φυσικά αίτια.

Δυστυχώς δεν θα μπορούσαμε να έχουμε τον Pinhead για μια δήλωση.

John Squires

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
Σύντομα θα ξεκλειδώσουμε τα σχόλια και θα επιτρέψουμε το τρολάρισμα.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ¨Η ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Να επιτραπεί η καύση των νεκρών στην Ελλάδα;

Τι θεματολογία και event θα προτιμούσατε;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις