Ριζοσπάστης και Νίκος Μπογιόπουλος. Η αλήθεια και οι συκοφάντες


Του Red Star
Επειδή θέλουμε οι αναγνώστες του kk4ever να είναι ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι για  διαδόσεις και φήμες, γράφω παρακάτω για το θέμα που συζητιέται τελευταία για το Νίκο Μπογιόπουλο και τον Ριζοσπάστη.


Υπάρχουν κάποιοι που ρίχνουν λάσπη στον δημοσιογράφο, και κατά συνέπεια προκαλούν ζημιά και στο Κόμμα, στηριζόμενοι στην άγνοια των πολιτών για ορισμένα γεγονότα.


Όμως οι πάντες (πρώτοι απ΄ όλους οι συκοφάντες) γνωρίζουν ότι ο Νίκος Μπογιόπουλος, δεν προχώρησε σε καμία ενέργεια εκτός καταστατικού του ΚΚΕ.


Το kk4ever πληροφορεί τους αναγνώστες του ότι:



Ο Ν. Μπογιόπουλος είχε κοινοποιήσει στην ΚΕ του ΚΚΕ επιστολή με την οποία δήλωνε ότι δεν συμφωνούσε με την υπογραφή ατομικών συμβάσεων εργασίας στον Ριζοσπάστη. Αυτό δεν σήμαινε σε καμιά περίπτωση ότι διαφωνούσε με το ύψος του κομματικού μισθού ή ότι τάχα «ήθελε περισσότερα» από το ποσό των 800 ευρώ που είχε ορίσει το συνέδριο του ΚΚΕ ως κομματική αμοιβή στον Ριζοσπάστη. Η διαφωνία του ήταν ξεκάθαρα απέναντι σε αυτό που πολεμά το ίδιο το Κόμμα μας, δηλαδή την εξάπλωση των ατομικών συμβάσεων εργασίας. Δεν έθεσε ποτέ ζήτημα για το ύψος του κομματικού μισθού, αλλά για το πώς αυτός θα εφαρμοστεί. 


Απόδειξη: Ο ίδιος είχε προσφέρει το σύνολο του μισθού του στο Κόμμα, είχε παραιτηθεί και από τον κομματικό μισθό τον οποίο επέστρεψε στο Κόμμα, αφού από το καλοκαίρι και μετά εργαζόταν στον Ριζοσπάστη εθελοντικά.


Η επιστολή του Ν.Μπογιόπουλου γνωστοποιήθηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου σε 40 περίπου άτομα στον Ριζοσπάστη. Δεκάδες λοιπόν άτομα μπορούν να επιβεβαιώσουν την αλήθεια.


Ο Ν.Μπογιόπουλος έπραξε όπως έκρινε η γαλουχημένη στο Κόμμα συνείδηση του. Πρότεινε στην ΚΕ του ΚΚΕ να μην ακολουθηθεί ο δρόμος των ατομικών συμβάσεων εργασίας, και ενημέρωσε τηρώντας τους κανόνες των εσωκομματικών διαδικασιών, ότι δεν θα υπογράψει τέτοια σύμβαση και ότι παραιτείται ολοσχερώς του μισθού του. Ποτέ λοιπόν δεν εστίασε στο ποσό του κομματικού μισθού, αλλά στο ΠΩΣ αυτό το μέτρο θα εφαρμοστεί.


Από εκεί και πέρα είναι γνωστό πως πλέον συνεργάζεται με τον enikos.gr και ας γνωρίζουν οι αναγνώστες μας ότι τα ποσά που πιθανόν να ακούσουν ως μηνιαίες απολαβές του και τους φανούν μεγάλα, θα είναι απλά, μεγάλα ψέματα, που εύκολα μπορούμε να τα ξεσκεπάσουμε.


Εν κατακλείδι, οι κακόβουλοι που διασπείρουν φήμες ας γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να κάνουν κακό στο ΚΚΕ και σε άξια μέλη του όπως ο Νίκος Μπογιόπουλος, χωρίς να μας βρουν απέναντι τους και χωρίς να βρουν απέναντι τους ενημερωμένους για τα γεγονότα αναγνώστες του μπλογκ μας.


Red Star

kke4ever

1 Σχόλια

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα πραγματα ειναι απλα............. το κομμα του λαου τον απελυσε γιατι δεν υπακουσε στις εντολες! Ποιος σας ειπε οτι ηταν θεμα οικονομικο? Οποιος δεν υπακουει στης εντολες της ηγεσιας τελειωνει!!!!!!!!!!!! Ετσι λειτουργουν τα Σταλινικα απολιθωματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη

'