Ο ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ - ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ

Το ΣΔΟΕ "τσίμπησε" πασίγνωστο βουλευτή και δικηγόρο για φοροδιαφυγή που αγγίζει τα 5 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το STAR. 


Το ποσό είναι συνολικό και αφορά σε βάθος δεκαετίας. Το πόρισμα του ΣΔΟΕ καταλήγει ότι ο συγκεκριμένος βουλευτής είχε αποκρύψει εισοδήματα ύψους 5 εκατ. ευρώ.

Η έρευνα αφορά στην απόκλιση μεταξύ των εισοδημάτων που δηλώνει στην εφορία και των τραπεζικών λογαριασμών.Το συγκεκριμένο αδίκημα είναι κακούργημα εφόσον δεν τακτοποιηθεί η οφειλή. Το πόρισμα του ΣΔΟΕ θα πάει στην αρμόδια εφορία και ο έφορος θα καλέσει τον βουλευτή να καταβάλει 2,5 εκατ. ευρώ.

Δείτε το βίντεο απo το STAR






Ο κ. Καπερνάρος μιλώντας στο πρωινό ΑΝΤ1 έκανε λόγο για γκεμπελικές μεθοδεύσεις και τόνισε ότι «αυτή η ιστορία έχει ξεκινήσει από την ημέρα που κατάλαβαν ότι εγώ δε συμμορφώνομαι επειδή υπήρξα μέλος της προκαταρκτικής επιτροπής».

«Δεν περίμενα ότι κάποιοι θα φτάσουν τόσο χαμηλά. Μια ζωή ως ελεύθερος επαγγελματίας, ελεύθερη δικηγορία, δεν ξέρω τι σημαίνει νταραβέρια με δημόσιο και τράπεζες. Μόνο μαχόμενη δικηγορία» είπε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Καπερνάρος.

«Είναι ψευδές και εκδικητικό το πόρισμα για τη φοροδιαφυγή» απαντά ο Βασίλης Καπερνάρος, ενώ έκανε λόγο για «γκεμπελικές μεθοδεύσεις», κατονομάζοντας δημόσια τον δημοσιογράφο Γιώργο Παπαχρήστο.

Δείτε το βίντεο από το πρωινό του ΑΝΤ1.


Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'