Ο γίγας Τατσόπουλος, βλέπει συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ–ΝΔ για να μην βγει η “Χρυση Αυγή” - Σχέδιο GAP


20131026-145710.jpgΓια να δείτε πόσο σοφή ήταν η συμμορία Παπανδρέου…
Αφού φύτεψε τους Τατσόπουλους στα κανάλια που προέβαλλαν την Ξαφά και τον Ρουμπινί – αλλά όλως τυχαίως έλεγαν και για την “σοβαρή Χρυσή Αυγή” για να ετοιμάσουν και το “σκιάχτρο”, αρχίζουν την παραμύθα.

Συγκυβέρνηση του απόπατου των δύο κομμάτων για να ολοκληρωθεί το άρμεγμα της πατρίδας και έπειτα κυβέρνηση Χρυσής Αυγής (φυσιολογική εξέλιξη αφού θα είναι ο
“άλλος πόλος”). Στο εξωτερικό αντί για φυλακή η συμμορία για να παραστήσει τους “αντιστασιακούς” και να καλέσει τις “εγγυήτριες δυνάμεις να επέμβουν” στην “φασιστική Ελλάδα”. Οικονομική καταστροφή, Εθνικός διχασμός, Εθνικός ακρωτηριασμός. Τι πρωτότυπο σχέδιο μικρέ Γιωργάκη…


Τρολοκράτης
olympia

2 Σχόλια

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

  1. Friday, October 25, 2013
    Be Careful With A Fool … Μα ποια ξανθή μικρή Ολλανδέζα;



    From HEIL GAP (or mind the GAP)

    Τελικά η μικρή Μαρία ...
    Χμ, ξέρετε τώρα ... οι κακοί τσιγγάνοι ... η προπαγάνδα των ΜΜΕ ...
    Θα έλεγα μάλλον … «Be Careful With A Fool»
    γιατί το κοριτσάκι ... απλά ... ήταν ξανθό επειδή έπασχε από αλμπινισμό !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΞΕΚΙΝΑ Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ 62.000 ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ

      Άμεσο κίνδυνο κατάσχεσης αντιμετωπίζουν 62.000 ακίνητα, καθώς οι 50.000 δανειολήπτες που συνδέονται με αυτά βρίσκονται στο «κόκκινο» και δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

      Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας,πρόκειται για κατοικίες, γραφεία, καταστήματα και εξοχικά, τα οποία θα βγουν στο... «σφυρί» από την 1η Ιανουαρίου του 2014.

      Αυτός είναι, κατά πληροφορίες, ο αριθμός των δανείων για τα οποία οι τράπεζες έχουν εκδώσει τα τελευταία έξι χρόνια, διαταγές πληρωμής. Αξίζει να σημειωθεί πως από αυτά τα δάνεια μόλις τα 26.000 είναι στεγαστικά, δηλαδή έχουν κατά κύριο λόγο προσημειωμένη την πρώτη κατοικία.

      Εντυπωσιακό είναι και το στοιχείο που θέλει τουλάχιστον 15.000 από τους 50.000 δανειολήπτες να έχουν τη δυνατότητα πληρωμής των δόσεών τους, δηλαδή διαθέτουν τραπεζικούς λογαριασμούς και ακίνητα πέραν των προσημειωμένων, αλλά κρύβονται πίσω από αναστολές της διενέργειας πλειστηριασμών, που δίνονται διαρκώς από το 2008.

      Διαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη

'