Αυτές είναι οι τροφές που καίνε το λίπος!


Γνωρίζατε ότι υπάρχουν τροφές, που η μακροπρόθεσμη κατανάλωσή τους βοηθά σε μεγάλο βαθμό στην απώλεια βάρους, λόγω των λιποδιαλυτικών τους ιδιοτήτων;

Οι συγκεκριμένες τροφές, που συγκεντρώσαμε, και σας παρουσιάζουμε, μπλοκάρουν την εναπόθεση του νέου λίπους στα ήδη υπάρχοντα λιποκύτταρα, με ευεργετικά αποτελέσματα για όσους θέλουν να χάσουν βάρος ή να διατηρήσουν τη σιλουέτα τους.

- Ανανάς: Περιέχει βρομελίνη, που δρα λιποδιαλυτικά, ενώ επίσης έχει και αντικαρκινική δράση.

- Γκρέιπφρουτ:  Έχει αποδειχθεί ότι μακροπρόθεσμα βοηθά στο αδυνάτισμα και την αντιμετώπιση του διαβήτη, κρατώντας σταθερά τα επίπεδα γλυκόζης-ινσουλίνης στο αίμα. Οι «μαγικές» του ιδιότητες αποδίδονται στην ουσία ναρινγενίνη, που δρα στο ήπαρ, κάνοντας το να καίει λίπος αντί να το αποθηκεύει.

- Ξηροί καρποί: Είναι πλούσιοι σε φυτικές ίνες, πρωτεΐνες, μονοακόρεστα λιπαρά οξέα και λιποδιαλυτές βιταμίνες όπως η Κ.

- Πράσινο τσάι: Αποτελεί σύμμαχό μας στη μάχη κατά της παχυσαρκίας, αυξάνοντας τον μεταβολικό ρυθμό μας σε ηρεμία έως και 4%, ενώ παράλληλα είναι εξαιρετικά υγιεινή τροφή, καθώς περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό θρεπτικών συστατικών.

- Αυγά: Η βιταμίνη Β12 που περιέχουν, είναι απαραίτητη για τη διαδικασία αποσύνθεσης του λίπους, ενώ ο κρόκος του αυγού δεν ευθύνεται σε τόσο μεγάλο βαθμό για την αύξηση της χοληστερόλης του αίματος όσο το περιττό λίπος του σώματος.

- Καυτερή πιπεριά: Αυξάνει έως και 25% το μεταβολικό ρυθμό μετά από ένα γεύμα, ευνοώντας την καύση λίπους.


Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'