Συγκλονιστικά ευρήματα! Ερπετά/πόλεις Νεφελίμ βρέθηκαν κάτω από το Λος Άντζελες! (Εκπληκτικά Πλάνα Βίντεο)

Καθώς πλησιάζουμε στην τελική ώρα, ο Θεός επιτρέπει περισσότερα πράγματα να αποκαλυφθούν! Πράγματα που αποδεικνύουν τόσο την ύπαρξη του Θεού και την ύπαρξη των Νεφελίμ.



Στην ίδια αναπνοή, ο Σατανάς χρησιμοποιεί επίσης κάποιες από αυτές τις ανακαλύψεις για να αποδείξει την δαιμονική πλάση του, που θα επιτρέψει ακόμη και στους εκλεκτούς να παρασυρθούν! 


Περισσότερα
• Αρχαία Πόλη Ερπετοειδών Κάτω από το Λος Άντζελες (ΒΙΝΤΕΟ)

Καθώς γυρίζουν τις σελίδες του βιβλίου της Αποκάλυψης, πολλοί θα  συνειδητοποιήσουν ότι έχουμε πραγματικά μόνο δύο επιλογές, η πορεία προς το Θεό μέσω του γιου του Ιησού ή, το μονοπάτι που οδηγεί στην εξαπάτηση και τον Άδη. 

Ποια λύση θα επιλέξετε; 
Προσπαθήστε να μην περάσει πάρα πολύς χρόνος για να αποφασίσετε, επειδή γρήγορα εξαντλείται! 
Αρχαία υπόγεια πόλη ανακαλύφθηκε 
στην Τουρκία. 




Σημείωση: Ζητώ συγγνώμη, αλλά όποιος το έκανε αυτό το βίντεο και έγραψε το κείμενο προφανώς δεν μιλάει πολύ καλά Αγγλικά . Ωστόσο, οι πληροφορίες και οι φωτογραφίες είναι καλές. 








Αυτή είναι μία από τις πλάκες ή τα φύλλα χρυσού, που βρέθηκαν στις θρυλικές σπηλιές Tayos στον Ισημερινό. 



Η συμβολική σημασία της εικόνας είναι εκπληκτική επειδή υπάρχει μια βαθμιδωτή πυραμίδα με στίχους κάτω, και ένας ήλιος στην κορυφή της πυραμίδας πάνω από αυτό. 



Ένα φίδι εμφανίζεται σε κάθε πλευρά του ήλιου, και είναι περίεργο γιατί είναι το ίδιο σύμβολο που χρησιμοποιούν οι Ιλουμινάτι,αλλά αυτό το σίδερο είναι πολλές χιλιάδες χρόνια πριν.     



Ιλουμινάτι: Αρχαία Ιστορία των ερπετοειδών και των δαιμόνων. Πλήρης Ντοκιμαντέρ.




Δείτε επίσης:
Αρχαία Πόλη Ερπετοειδών Κάτω από το Λος Άντζελες (ΒΙΝΤΕΟ)

Νέο αρχαία  βυθισμένη αιγυπτιακή πόλη ανακαλύφθηκε μετά από 1.200 χρόνια με το όνομα" Ηράκλειο "
        Ηράκλειο, μεταξύ άλλων, μια πόλη σαν την Ατλαντίδα, βυθίζεται στη Μεσόγειο θάλασσα για πάνω από 1200 χρόνια. Αλλά οι αρχαιολόγοι ανακαλύπτουν τώρα τα εκπληκτικά αγάλματα των Αιγυπτίων Θεών και όμορφα αντικείμενα από χρυσό. Το μυστήριο της βυθισμένης πόλης είναι πραγματικά, πως κατέρρευσε. Η πόλη είναι γνωστή από δύο  "Ηράκλειο"  ονόματα από τους Έλληνες και Thonis από τους Αιγυπτίους, ανακαλύφθηκε 150 πόδια κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας πριν από μια δεκαετία από την ακτή,από ομάδα γεωλογικής έρευνας. Ελπίζω να απολαύσετε τις φωτογραφίες και τα γεγονότα! 
        Έτσι, πώς αυτό θα συνδέεται με τα γεγονότα της ώρα λήξης όσον αφορά , έρχεται εξαπάτηση; Τι σημαίνει αυτό έχει να κάνει με την Αγία Γραφή; Πώς οι άνθρωποι θα πρέπει να πειστούν να λατρεύουν αυτά τα όντα;            
Πώς θα σας πείσουν να λατρεύεται εξωγήινους; ( 2013 )

Μια νέα μελέτη που απελευθερώνεται από επιστημονικούς ερευνητές λένε ότι έχουμε «ξένο» DNA .



πρόκειται για ακόμη ένα κομμάτι στο παζλ της επερχόμενης εξαπάτησης με τους εξωγήινους;  

      




ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT'S NEWS: Corfiatiko.blogspot.com.        



ΣΧΟΛΙΟ:Μπορεί το θέμα μπορεί να θυμίζει λίγο τα βιβλία του Δημοσθένη Λιακόπουλου,αλλά το θέμα στην παρούσα έρευνα είναι τι ετοιμάζει η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ στον τομέα ερπετοειδή-εξωγή'ι'νοι ώστε να μας απομακρύνουν από την θρησκεία μας.

Πηγή

ΑΝΤΙΓΟΝΟΣ για τα Αόρατα Γεγονότα:
Μπορεί να έχει ανακατέψει αλήθειες με ψέματα, αλλά τα ερείπια κάτω από το Λος Άτζελες δεν φαίνονται πουθενά εκτός από τα δικά μας εμβόλιμα λινκ. Η αξία του δημοσιεύματος έγκειται μόνο στις νέες ανακαλύψεις των επιστημόνων-ερευνητών. Χαρακτηρίζω το κείμενο του επιεικώς σκουπίδι και καθαρά κείμενο προπαγάνδας και προσηλυτισμού

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'