25 κοντέινερ με χιλιάδες όπλα στο μουσείο του Πάλλη - Ενας γρίφος που πρέπει να λύσει η αντιτρομοκρατική!


- Άφαντος παραμένει ο εφοπλιστής Αναστάσιος Πάλλης - Λένε ότι βρίσκεται στην Αττική
- Χιλιάδες σύγχρονα όπλα που δεν είναι εκθέματα μουσείου μέσα στα 25 κοντέϊνερ
- Έρευνα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων για το πως αστυνομικοί έδιναν άδειες κυνηγετικών όπλων ενώ επρόκειτο για όπλα μάχης!
- Αποκλεισμένη η περιοχή από την Αντιτρομοκρατική
- Είναι αυτό το οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής;




Μια τεράστια έκταση 4.000 στρεμμάτων στο Κορωπί πρέπει να ερευνήσουν σπιθαμή προς σπιθαμή οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής και μέσα σε αυτή την έκταση 25 κοντέϊνερ με όπλα!

Είναι πραγματικά υλικό - μαμούθ το οποίο πρέπει να ελεγχθεί ως προς τα παραστατικά για την παραλαβή των όπλων και αν έχει γίνει με νόμιμο τρόπο!

Τα περισσότερα από τα κοντέϊνερ άνοιγαν με κομπιούτερ τα οποία βρέθηκαν στο σπίτι του Αναστάσιου Πάλλη στην Βούλα, ενώ στο Κορωπί, όπου υπήρχε το "μουσείο" υπάρχουν πάνω από 70 εργαζόμενοι για την συντήρηση και τον καθαρισμό των εκθεμάτων!

Η υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων της αστυνομίας, κάνει μια παράλληλη έρευνα για να διαπιστώσει μάλιστα πως είχαν δοθεί άδειες κυνηγετικών όπλων για όπλα μάχης!

Είναι όπλα μάχης και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, χρησιμοποιούνται κυρίως από δολοφονικές ομάδες στη Νιγηρία και την Σομαλία.

Σήμερα, απολογείται στην 17η τακτική ανακρίτρια ο επιστάτης και βοηθός του Αναστάσιου Πάλλη για τα βαριά όπλα που βρέθηκαν στο σπίτι του φυγόδικου επιχειρηματία.
Αργά χθες το βράδυ ο εισαγγελέας άσκησε ποινικές διώξεις για κακουργηματική διακεκριμένη οπλοκατοχή, καθώς και απλή οπλοκατοχή τόσο εναντίον του επιχειρηματία - ο οποίος ήδη προτού βρεθεί το οπλοστάσιό του, διέφευγε τη σύλληψη για άλλο, οικονομικό, έγκλημα - όσο και εναντίον του επιστάτη και βοηθού του, ο οποίος συνελήφθη.

Επίσης, εξέδωσε συμπληρωματικό ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 52χρονου Πάλλη.

Σπίτι "Κομαντατούρ"



newsit

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'