ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο Ψυχάρης αναγγέλει την εγκατάσταση του πρίγκιπα Νικόλαου στην Αθήνα και την δημιουργία του κόμματος του


Την ώρα που οι νέοι Έλληνες εγκαταλείπουν την Ελλάδα ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η συζυγός του- η πανέμορφη Τατιάνα- έρχονται στην Αθήνα για μόνιμη εγκατάσταση!

Κι αυτό σε μία ιδιαίτερα κομβική συγκυρία χώρα, στην οποία υπάρχει γενικότερη απαξίωση του πολιτικού προσωπικού  και οι πολίτες, ψεκασμένοι καθώς είναι, αναζητούν καταφύγιο σε νεοναζί μορφώματα!
Οι πληροφορίες θέλουν την απόφαση της βασιλικής οικογένειας να μην είναι άσχετη από τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Η οικογένεια του τέως βασιλέως θεωρεί ότι η παρούσα συγκυρία είναι η πλέον κατάλληλη για την μεγάλη πολιτική κίνημη του πρίγκιπος Νικολάου.
Όποιος πιστεύει ότι το πριγκιπικό ζεύγος επέλεξε να εγκατασταθεί στην χειμαζόμενη Ελλάδα των Μνημονίων για να απολαμβάνει espresso στο Da Capo είναι εκτός πραγματικότητας.


Στα άμεσα σχέδια του νεαρού πρίγκιπος είναι η δημιουργία πολιτικού κόμματος με αιχμή του δόρατος νέους επιχειρηματίες. Οι πληροφορίες θέλουν να βρίσκονται σε εξέλιξηεπαφές ανάμεσα στην βασιλική οικογένεια και το ζεύγος του Θόδωρου και της Γιάννας Αγγελοπούλου και να εξατάζεται το ενδεχόμενο ο Πρίγκιπας Νικόλαος και ο νεαρός γιος της Γιάννας, Παναγιώτης, να προχωρήσουν από κοινού στην ίδρυση του κόμματος.
Στην περίπτωση που οι οικογένειες δεν τα βρουν θα έχουμε την ίδρυση δύο διαφορετικών κομμάτων μεταξύ των οποίων θα υπάρξει σφοδρή σύγκρουση. Η έλευση του πριγκιπικού ζεύγους και η δημιουργία του κόμματος αντιμετωπίζεται θετικά από την κυβέρνηση καθώς το Μαξίμου εκτιμά πως το κόμμα του Νικόλαου θα συμβάλει στηνολοκληρωτική διάλυση της Χρυσής Αυγής μια και θα απορροφήσει μεγάλο τμήμα τωνβασιλοχουντικών ψηφοφόρων που απέδρασαν από το κόμμα του Καρατζαφέρη γι΄αυτό του Μιχαλολιάκου. Σημαντικό ρόλο στο νέο κόμμα θα παίξει και ο Παύλος Γερουλάνος στενός φίλος και πολιτικός μέντορας του πρίγκιπος.
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι ο ισχυρός άνδρας του ΔΟΛ Σταύρος Ψυχάρηςεπέλεξε να "υποδεχθεί" στην Αθήνα το πριγκιπικό ζεύγος μέσα από την κορυφαία στήλη της εφημερίδας του την Σίβυλα, η οποία αποκαλύπτει ότι ο νεαρός επιχειρηματίας Νάσος Θανόπουλος(φωτό)-στενός φίλος του πρίγκιπα Νικόλαου ετοιμάζει ένα σούπερ-ντούπερ event υποδοχής του πριγκιπικού ζεύγους στην Αθήνα.
Γράφει η Σίβυλα




ΕΕΕΡΧΕΤΑΙ!!!


Η Τατιάνα φορούσε κατάλευκο μεταξωτό πουκάμισο με δαντέλλες και μακριά μαύρη φούστα από ταφτά. Μια κλασσική, très chic επιλογή, με την υπογραφή της διάσημης σχεδιάστριας Carolina Herrera. Τα φλας άστραφταν συνέχεια για την ωραία σύζυγο του πρίγκιπα Νικολάου. Το ζευγάρι είχε εμφανιστεί σε φιλανθρωπικό gala στο Metropolitan Museum της Νέας Υόρκης. Το Big Apple αποτελεί αγαπημένο προορισμό ενός από τα γοητευτικότερα ζευγάρια του διεθνούς τζετ σετ. Ο δευτερότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου ταξιδεύει συνέχεια είναι η αλήθεια, έχοντας πάντα στο πλευρό του την χαμηλών τόνων σύζυγό του. Από το Λονδίνο στην Νέα Υόρκη, και από εκεί στις Μπαχάμες και την Χαβάη. Το Μόντε Κάρλο και το Γκστααντ αποτελούν επίσης αγαπημένους προορισμούς. Στο ελβετικό θέρετρο χειμερινών σπορ διαθέτει άλλωστε πολυτελές σαλέ η οικογένεια της Μαρί-Σαντάλ. Η Τατιάνα δεν είναι κόρη billionaire όπως η MC. Είναι σίγουρα όμως μια κοπέλα μορφωμένη, με καλή ανατροφή. Περισσότερο προσιτή σαν χαρακτήρας από την Μαρί-Σαντάλ. Τις δύο γυναίκες συνδέει όμως η αγάπη τους για την καλή ζωή και τα ρούχα με διάσημες υπογραφές. 

Η απόφαση του Νικόλαου και της Τατιάνας να εγκατασταθούν μόνιμα στην Ελλάδα προκαλεί εντύπωση και συζητήσεις. Το ζευγάρι έρχεται στην χώρα μας την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου. Αυτή τη φορά δεν πρόκειται για ολιγοήμερες διακοπές. Νικόλαος και Τατιάνα θα κατοικούν πλέον μόνιμα στην Αθήνα. Ο στενός φίλος και κουμπάρος τους Νάσος Θανόπουλος ετοιμάζει μάλιστα ένα μεγάλο welcome party για το ζευγάρι στο σπίτι του στα βόρεια προάστια. Ένα private party με εκλεκτούς προσκεκλημένους το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 12 Οκτωβρίου. 
Αναρωτιέμαι πραγματικά τι είναι αυτό που έκανε τον Νικόλαο και την Τατιάνα να εγκαταλείψουν το πολύβουο Λονδίνο και την κοσμοπολίτικη Νέα Υόρκη για να εγκατασταθούν στην αθηναϊκή πρωτεύουσα της τεράστιας οικονομικής κρίσης. 

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η απόφαση του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου να περνάει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σε μια όμορφη μονοκατοικία στο Πόρτο Χέλι επηρέασε το ζευγάρι. 

Ο γάμος της Τατιάνας με τον Νικόλαο και η επίσκεψη στις Σπέτσες για το συγκεκριμένο κοινωνικό γεγονός έκανε ένα ακόμα ζεύγος γαλαζοαίματων να αγοράσει έπαυλη στην περιοχή. Ο βασιλιάς της Ολλανδίας Γουλιέλμος Αλέξανδρος και η σύζυγός του Μάξιμα τα τελευταία χρόνια επιλέγουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές το Πόρτο Χέλι. Ο Willem-Alexander υποστηρίζει πάντα ότι αυτά είναι τα πιο ξέγνοιαστα καλοκαίρια της ζωής του. Του θυμίζουν κάτι από την παιδική του ηλικία.

Το είδαμε εδώ

1 Σχόλια

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εδώ λέμε να ξεφορτωθούμε τους αλλοδαπούς ρε παιδιά, όχι να εγκαταστήσουμε και άλλους ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη

'