Θέλουν να σκοτώσουν τον Ερντογάν με τηλεκίνηση;

Οι επιτελείς του γραφείου του Τούρκου πρωθυπουργού θεωρούν ανοικτό ενδεχόμενο να ευθύνεται η... τηλεκίνηση για το θάνατο τεσσάρων μηχανικών της στρατιωτικής Aselsan, όπως αναφέρει έγγραφο του γραφείου που παρουσιάστηκε στην εισαγγελία για την έρευνα γύρω από την υπόθεση.


Πρόκειται για την υπόθεση τεσσάρων μηχανικών που είχαν σκοτωθεί μεταξύ 2006 και 2009 υπό μυστηριώδεις συνθήκες που δείχνουν αυτοκτονία.

Όπως έγραψε η Hurriyet, το κείμενο από το τουρκικό πρωθυπουργικό γραφείο επισημαίνει στην εισαγγελία πως δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο οι μηχανικοί να εξωθήθηκαν σε αυτοκτονία με τηλεκίνηση.

Δηλαδή, εξηγεί η εφημερίδα, με ηλεκτρομαγνητικά κύματα που μπορούν να «θέσουν» σε «αυτοκτονική διάθεση» τον εγκέφαλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την «τηλεκίνηση» έχει κάνει της μόδας στην Τουρκία ο Γιίτ Μπουλούτ, γνωστή τηλεπερσόνα-συνωμοσιολόγος. Kι εδώ ξεκινά το σοβαρότερο της υπόθεσης.

Ο Μπουλούτ, που υποστήριξε ότι τις πρόσφατες διαδηλώσεις εναντίον της κυβέρνησης υποκινούν ξένα κέντρα (ανάμεσα στα οποία και... η Lufthansa, που βλέπει να χάνει επιβάτες με την ενίσχυση του αεροδρομίου της Κωνσταντινούπολης), έχει υποστηρίξει επίσης ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι στόχος σχεδίων δολοφονίας από το εξωτερικό με κάθε πιθανό μέσο (απίθανα είναι λίγα).

«Αρκετά κέντρα στον κόσμο εργάζονται για να σκοτώσουν τον Ερντογάν με τηλεκίνηση» είχε πει στην τουρκική τηλεόραση παλιότερα. Τον Ιούλιο του 2013, ο Γιίτ Μπουλούτ έγινε σύμβουλος του τότε Τούρκου πρωθυπουργού.


Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'