Αποκάλυψη! Tο Βατικανό σχεδιάζει την άφιξη εξωγήινου Θεού με αφορμή τον Ένατο Πλανήτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Βατικανό έχει καταστρώσει μυστικό σχέδιο αποκάλυψης, δημιουργώντας τεχνητή δευτέρα παρουσία ενός «εξωγήινου» Χριστού-Θεού, δηλαδή, να προετοιμάσει τις μάζες για την άφιξη εξωγήινων. Ποια θα είναι η μετέπειτα συμπεριφορά των χριστιανών πιστών της Καθολικής Εκκλησίας;


«Οι χριστιανοί δεν χρειάζεται να εγκαταλείψουν την πίστη τους στο Θεό, εξαιτίας μόνο των νέων, απροσδόκητων πληροφοριών θρησκευτικού χαρακτήρα σχετικά με εξωγήινους πολιτισμούς. Ωστόσο, όταν "η θρησκεία επαληθεύει ότι εξωγήινοι πολιτισμοί" μπορεί να υπάρχουν εκτός της Γης, "θα οδηγήσει σε" μια αναθεώρηση (του ευαγγελίου) εξαιτίας των νέων δεδομένων...» 

Πριν από μερικά χρόνια στην κορυφή του βουνού, στο ορος Graham,στην Αριζόνα, των ΗΠΑ, με άδεια της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, ολοκληρώθηκε η κατασκευή ενός διεθνούς κέντρου για την αστροφυσική που περιλαμβάνει τρία τηλεσκόπια. Ένα από αυτά, το Μεγάλο Τηλεσκοπικό Κυάλι,  είναι το μεγαλύτερο που κατασκευάστηκε ποτέ και έχει τεθεί σε λειτουργία από τις 21 Απριλίου του 2010, ανήκει στη μεγαλύτερη θρησκευτική οργάνωση στον κόσμο, το Βατικανό. Πρόκειται για τηλεσκόπιο Προηγμένης Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου της Αριζόνα και χρηματοδοτείται από το Βατικανό. ενώ χρειάστηκε πάνω από μια δεκαετία για το σχεδιασμό, την κατασκευή και τις δοκιμές του. Πρόσφατα, το 2011 έθεσαν σε λειτουργία ένα ακόμα δίδυμο του τηλεσκόπιο.

Τα τελευταία χρόνια, έχουν πολλά υπέρυθρα όργανα, Wide-field Infrared της NASA. Το Survey Explorer (WISE) είναι ένα από αυτά. Αυτά τα εργαλεία υπερύθρων μπορούν να χρησιμοποιηθούν όχι μόνο για την παρατήρηση μακρινών γαλαξιών, αλλά και για τον έλεγχο πλανητών κτλ.

Από τις δηλώσεις που έκαναν ορισμένοι ερευνητές, το τηλεσκόπιο θα ψάξει για το λόγο για τον οποίο σχεδιάστηκε. Έναν πλανήτη που ονομάζεται Nibiru και περιστρέφεται  γύρω από ένα μικρό αστέρι Καφέ νάνο κοντά στο ηλιακό μας σύστημα και ίσως σύντροφο του ήλιου μας. Αυτό το αστέρι ονομάζεται και Dark Star (σκοτεινό αστέρι).

Δείτε περισσότερα για τον Ένατο Πλανήτη ή Πλανήτη Χ ή Nibiru



Ο Πλανήτης Χ όπως φωτογραφήθηκε

Το τηλεσκόπιο φτιάχτηκε το 1990 με σκοπό τη μελέτη των ουράνιων σωμάτων, αργότερα φτιάχτηκε και το δίδυμο τηλεσκόπιο Hubble SkyHole 12. Η CIA είχε ενημερωθεί κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Πάπα ΧΙΙ για ένα ουράνιο σώμα στο ηλιακό μας σύστημα και μια εξωγήινη φυλή πολύ εχθρική.




Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του θα επιτρέψει στους αστρονόμους να εξετάσουν λεπτομερώς αστρικές περιοχές οι οποίες συνήθως κρύβονται από σύννεφα σκόνης. Αλλά το μεγαλύτερο οπτικό τηλεσκόπιο στον κόσμο, το Μεγάλο Τηλεσκόπιο Κυάλι στο όρος Graham, επιτρέπει στους αστρονόμους να παρατηρήσουν οποιοδήποτε αντικείμενο ακόμα και πολύ αδύναμη φωτεινότητα, όπως καφέ νάνους και εξωπλανήτες.



Από τις δηλώσεις που έκανε ο ερευνητής και δημοσιογράφος Christopher Barbato, το υλικό που λαμβάνεται είναι πολύ ενδιαφέρον και μυστικό. Οι άκρως απόρρητες πληροφορίες από τα ραδιοτηλεσκόπια και Lucifer, VATT . εισήχθησαν σε ένα πρόγραμμα εξερεύνησης του διαστήματος που ονομάζεται Siloe και αποκαλύφθηκαν ότι είχε φωτογραφήσει έναν πλανήτη τεραστίων διαστάσεων που πλησιάζει το ηλιακό μας σύστημα. Η προσέγγιση αυτή θα επιφέρει σοβαρές συνέπειες για τη Γη και τον πολιτισμό της (σμήνη από μετεωρίτες και κομήτες), καθώς και οι κοινωνικές και οι πολιτιστικές επιπτώσεις θα είναι δραματικές σε όλες τις θρησκείες του πλανήτη.     

Αόρατα Γεγονότα

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'