Οι κοσμοναύτες του Salyut 7 είδαν "7 αγγέλους" στο διάστημα!

Tο Απόρρητο έγγραφο που πρόσφατα ήρθε στο φως, αποκαλύπτει ότι το πλήρωμα του σκάφους, οι Ρώσοι κοσμοναύτες στο διαστημικό σταθμό Salyut 7 είδαν αγγελικά όντα!


Η αξέχαστη εμπειρία -η κόπωση και το άγχος που είχαν υποστεί- το να είναι οι μόνοι στο διάστημα για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί να είναι λόγος παραισθήσεων αλλά οι Ρώσοι κοσμοναύτες του Salyut 7, όλοι μαζί είδαν πραγματικά κάτι μυστηριώδες, θαυμάσιο που δεν θα το ξεχάσουν ποτέ στη ζωή τους.

Αυτή η ιστορία δεν είναι τίποτα λιγότερο από εκπληκτική!

Ήταν 12 Ιούλη του 1984, οι Ρώσος κοσμοναύτες επέβαιναν στον Σοβιετικό διαστημικό σταθμό Salyut 7, και ήταν στο διάστημα για 155 ημέρες.
Αυτή ήταν και η ημέρα κατά την οποία η ομάδα είδε τα περίεργα φώτα και έγινε η εμφάνιση μυστηριώδων όντων.
Σύμφωνα με τον διοικητή Oleg Atkov και τους κοσμοναύτες Vladimir Soloviof και Leonid Kizim, ο διαστημικός σταθμός ήταν εντελώς βυθισμένος σε ένα ελαφρύ και ισχυρό ταυτόχρονα γοητευτικό, λαμπερό πορτοκαλί χρώμα!
Αυτό το φως φαινόταν να προέρχεται από έξω από το διαστημικό σταθμό και μπορούσαν να διακρίνουν ένα αποτέλεσμα σαν αιμορραγία μέσα από έναν τοίχο εντελώς αδιαφανή!
Από Επτά ανθρωποειδείς αγγέλους! Για ένα σύντομο χρονικό διάστημα, το πορτοκαλί φως ήταν τόσο έντονο που τύφλωσε το πλήρωμα και τον καθένα τους... Όταν ξαφνικά είδαν στην πόρτα μια φωτεινή πηγή φωτός... και μια παράξενη επίδραση, σαν να υπήρχε μια έκρηξη πορτοκαλί φωτός!
Και μέσα εκεί ήταν σαν τα πρόσωπα των περίπου επτά μυστηριωδών όντων!!


Οι κοσμοναύτες ήξεραν κάθε σπιθαμή του Salyut 7 και ήξεραν επίσης αν επρόκειτο για πυρκαγιά! Αλλά αυτό που έβλεπε το πλήρωμα (ένα ακατανόητο φαινόμενο) ήταν πορτοκαλί φως, και να αναδύονται μυστηριώδεις παρουσίες στο χώρο.
Όλοι οι κοσμοναύτες ανέφεραν ότι είδαν τα πρόσωπα επτά αγγέλων που κυμαίνονταν λίγο έξω από το διαστημικό σταθμό. Στη συνέχεια, επιβεβαίωσαν μέσω του κεντρικού ελέγχου διαστήματος, με την αιτιολογία, ότι αυτά τα όντα ήταν εξωγήινα στην εμφάνιση, είχαν φτερά και φωτοστέφανα γύρω τους!
Αυτά τα όντα ήταν κοντά στο Διαστημικό Σταθμό Salyut 7 για περίπου 10 λεπτά, πριν εξαφανιστούν στο λεπτό.

Ήταν η 167η ημέρα, που το πλήρωμα ενώθηκε αργότερα με μια άλλη ομάδα από τρεις κοσμοναύτες που επέβαιναν στο διαστημικό σκάφος Soyuz T-12, και ήταν: η Svetlana Savitskaya, ο Igor Volk, και ο Vladimir Dzhanibekov.
Λίγο μετά την είσοδο τους, στον σταθμό Salyut 7, όταν και πάλι άρχισε να βυθίζεται σε μια ζεστή πορτοκαλί λάμψη!
Στη συνέχεια, όλοι οι αστροναύτες κοίταξαν έξω από την πόρτα και για άλλη μια φορά, είδαν τα αγγελικά όντα! (Οι κοσμοναύτες είχαν επίσης αναφέρει ότι τα μεγέθη αυτών των αγγελικών όντων φωτός ήταν τόσο μεγάλα όσο ένα εμπορικό τζετ!)

Αυτό το περιστατικό αποκρύφτηκε ως άκρως απόρρητο από την Πρώην Σοβιετική Ένωση. Απείλησαν το πλήρωμα για την ίδια τους την ζωή και το προειδοποίησαν να αποφύγει το δημοσιοποίηση της θεαματικής τους εμπειρία!

Η τελευταία δήλωση από τους κοσμοναύτες δεν είναι τίποτα λιγότερο από εκπληκτική!
Όλοι ανέφεραν ότι είδαν "τους αγγέλους".  Οι αρχές αρνήθηκαν και απόρριψαν το περιστατικό!
Το δικαιολόγησαν ως υπερβολική κόπωση που οφείλεται στην εκτεταμένη παραμονή στο διάστημα.
Αλλά δεν ήταν μόνο ένας κοσμοναύτης που είδε τους αγγέλους στο διάστημα, (όλη η ομάδα τους είχε δει). Μετά από αυτό το παράξενο περιστατικό, το πλήρωμα συνέχισε να παραμένει στο διαστημικό σταθμό σπάζοντας το ρεκόρ παραμονής των 237 ημερών πριν φύγει.


Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'