"Εξωγήινοι... είμαστε μέρος τους; Μηνύματα μέσω Ονείρων"



Άρθρο του Εμμανουήλ Μποτσάκη

Γράμμα απο έναν μικρό Ερευνητή....,

Θα ασχοληθούμε με ένα θέμα, το οποίο έχει προεκτάσεις ονειρικές - βιωματικές - εμπειρικές,
που για πολλούς και πολλές φαντάζει ένα πούφ στο ξημέρωμα...γραφικό και πολυσυζητημένο...εκείνου του φαινομένου των Εξωγήινων.


Όμως θα ασχοληθούμε με την πιθανότητα κάποιοι και κάποιες να είναι μέρος - κομμάτι τους και να μην το γνωρίζουν, εκτός εάν και εφόσον αποκαλυφθούν πράγματα τα οποία εκ πρώτης όψεως δεν έχουν να μας προσφέρουν τίποτα παρά μονάχα ερωτηματικά.
Προσωπικές εμπειρίες και βιώματα, με σκοπό να μοιραστώ, αλλά και να προσφέρω σε όλους και όλες την ευκαιρία να "δούν"...να διακρίνουν ένα μέρος ή περισσότερα απο αυτά που περιγράφονται.. στην δική τους ονειρική ζωή και όχι μόνο, καταστάσεις που δεν έδωσαν σημασία και απλά τις προσπέρασαν μη δίνοντας αξία και σημασία περαιτέρω...ας παρουσιάσουμε για αρχή μια "σύμπτωση"... στις 5 Οκτ. 2012 είχα στείλει ένα αρθράκι μου στην Ε.Υ.Π με τίτλο "Ύπαρξη ή μή Εξωγήινων", στις 7 Δεκ.2012 ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Μενβέντεφ απάντησε εν μέρη στο ερώτημα..ας διαβάσουμε όμως και τα ερωτήματα που κάλυπτε το αρθράκι ,τα οποία κάνουν νύξη και στο θέμα των ενσαρκώσεων... "Ύπαρξη ή μή Εξωγήινων"
by Manos Bot.
"είναι δύσκολο να μιλήσουμε για αυτό το θέμα που θα μπορούσε απλά να ήταν ένα ολόγραμμα η ένας αντικατοπτρισμός του..., αλλά έστω και έτσι ας μείνει ως έχει, απλά ένα μονοδιάστατο θέμα..το οποίο για να γίνει τρισδιάστατο θα πρέπει να το δούμε απο αρκετές πτυχές.
Αν είναι γήινη τεχνολογία καλώς και είναι, αυτό βέβαια σημαίνει πως έχουμε πάει πιο μακριά απο τα συμβατικά....και το πνεύμα μας μας κοιτάει αφ υψηλού....γρηγορότερα απο την ταχύτητα του φωτός...πολλές οι υποθέσεις, πολλά τα ερωτηματικά, όμως ξεκινάμε απο τα πολλά για να καταλήξουμε στο ένα η πρέπει να ξεκινήσουμε απο το ενα για να καταλήξουμε στα πολλά? χμ...ή μήπως πρέπει να χρησιμοποιήσουμε την εισ άτοπον απαγωγή?
Αν και εφόσον υπάρχουν εξωγήινοι κατά πόσο η τεχνολογία αυτή είναι ελληνική και κατά πόσο θά`πρεπε να έχουμε πρόσβαση?
Αν είναι κατ εικόνα και ομοίωση τότε ενσαρκώνονται και αν ενσαρκώνονται ποιοί είναι και πόσοι οι εξωγήινοι? 
Αν δεν είναι κάτι απο τα παραπάνω τότε θα έχουμε καταλήξει στο ένα...στο ότι δεν ανοίχτηκε ποτέ αυτή η ενότητα...."
Όμως όλα ξεκίνησαν πριν πολλά πολλά έτη...με την μορφή ονείρων...μια οντότητα με το όνομα Σένια, ένα όνομα το οποίο έμελε να στοιχειώσει κατά κάποιο τρόπο την ζωή μου και να γίνει εμμονή για περαιτέρω έρευνα.
Σένια λοιπόν...το όνομα γνωστό, αλλά το νόημα είναι που έχει σημασία...σημαίνει Δικτυωμένη, λέξη που παραπέμπει σε χώρους εκείνους του Ίντερνετ. Η Ειδικότητά που έχω σπουδάσει...ναι σωστά φανταστήκατε είναι "Τεχνικός Τηλεπληροφορικής και Δικτύων "...αρκετά επηρεασμένος θα μου πείτε...
Τα πράγματα δεν τελειώνουν εδώ, η Σένια παρουσιαζόταν συχνά, μου έδειχνε έναν πλανήτη, απο τον οποίο είχε αφήσει να εννοηθεί πως ανήκω..έναν πλανήτη με βράχο όμοιο της Ακρόπολης - χωρίς τον Παρθενώνα, οπου υπήρχε μια τεράστια τσουλήθρα που κατέληγε σε μια δεξαμενή με νερό, υπήρχαν αρκετές δεξαμενές με νερό.
Οι αιωρήσεις ήταν στην καθημερινότητα των εκπαιδεύσεων...μου έδειξε επίσης την στιγμή μιας εισβολής που ανάγκασε αρκετούς και αρκετές να καταφύγουν σε πολλά σημεία στο Αχανές Διάστημα.
Ανοίγω μια μικρή παρένθεση για να σημειώσω την αναφορά στο ποίημα του Ν.Γκάτσου: 
"Στο Σείριο υπάρχουνε παιδιά", μελοποιημένο από τον Μ.Χατζηδάκη. 
Ανάμεσα στους Επιστήμονες που ασχολήθηκαν με το ενδεχόμενο Εξωγήινων μηνυμάτων μέσω ονείρων, ξεχωρίζει η παρουσία του Κάρλ Σάγκαν με το βιβλίο "ΕΠΑΦΗ".
Μια ακόμη ονειρική εμπειρία "στεκόμουν στην ταράτσα του σπιτιού και απο βορρά εμφανίστηκαν δύο σκάφη, πιθανώς διαστημόπλοια, που όπως διαπίστωσα ήταν ατομικά, εννοώντας πως τα "πιλοτάριζε" ένα άτομο το κάθε ένα.


Λοιπόν συνεχίζουμε, το ένα στάθηκε - αιωρήθηκε στην ταράτσα και άνοιξε η κάτω πλευρά του (το άλλο με πιλότο τον Χρήστο συνέχισε προς Υμηττό), απο το σκάφος βγήκε ένας εύσωμος θα μπορούσα να πώ λίγο γεματούλης με ανθρώπινη μορφή σαν την δική μας, με στρατιωτική ενδυμασία, ο οποίος μου συστήθηκε ως Κώστας. Ο Κώστας λοιπόν μου ανέφερε πως γίνεται ενας συμπαντικός πόλεμος και τον κερδίζουμε, μα έχουμε τεράστιες απώλειες και πως χρειάζονται στρατιώτες...φανταστείτε μετέπειτα την συνέχεια του ονείρου...ναι πάλι σωστά μαντέψατε, ανήκω στον Σύνδεσμο Εφέδρων...
Αξίζει να σημειωθεί πως οι επαφές συνεχίστηκαν αυτή την φορά με οπτικού τύπου εκείνου των Άγνωστων Ιπτάμενων Αντικειμένων, στο πεδίο που ονομάζουμε πραγματική ζωή, τα οποία έχω δεί κατά καιρούς και προσωπικά,αλλά και μαζί με άλλους.
Αρκετά σας κούρασα, ελπίζω μέσα απο τις δικές μου επαφές με τον κόσμο των ονείρων και όχι μόνο,
να διακρίνεται κάτι απο τις δικές σας εμπειρίες και βιώματα, στα οποία δεν είχατε δώσει σημασία.....

Υστερόγραφο: φυσικά το άρθρο μου δεν θα μπορούσε να δώσει απτά στοιχεία και αποδείξεις για το αν υπάρχουν Εξωγήινοι, αν είμαστε μέρος τους...η είμαστε ένα και το αυτό. Μονάχα ενδείξεις υπάρχουν...οι οποίες εν καιρό ίσως γίνουν αποδείξεις....αυτό που προσπάθησα ήταν να ελέγξουμε αν υπάρχουν μνήμες που μαρτυρούν πως ίσως εκεί έξω, πέρα απο τις αντιλήψεις μας, υπάρχει κάτι και μας καλεί....
http://erenzw.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'