ΜΠΙΓΚΑΛΦ ΣΥΣΤΑΤΗΣ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ 1609 | ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ 780





κτός από τους μαχητές πολεμιστές των Ελ, της ομάδας Ωμέγα του Χάλκινου Στρατού, υπάρχουν και οι άνδρες οι οποίοι θα προσφέρουν με άλλους τρόπους και γνώσεις στο σύνολο. Ένας από αυτούς είναι  o Μπιγκαλφ ο Συστάτης ο Σωτήρας ή Φωτοσώστης όπως τον αποκαλούν οι υπόλοιποι άνδρες του Χάλκινου Στρατούστην Κάλλικουμ.




Ο Φωτοσώστης έχει το χάρισμα του Healing και είναι και μέγας κατασκευαστής ενεργειακών συνταγών με βότανα και όχι μόνο.Η ενεργοποίησης του 1609 ΜπίγκαλΦ10  του Φωτοσώστη, έγινε πριν από τέσσερα περίπου χρόνια, στο Ίλιον. Ο  Μπίγκαλφ ήτανε ανήσυχος πολύ και όλο το βράδυ δεν τον έπαιρνε ο ύπνος, είχε την διαίσθηση ότι κάτι τρομερό θα συμβεί από τις Κρόνιες δυνάμεις, και έτσι ξεκίνησε να παει εκεί οπού η ενέργεια του χαρισμάτος  του τον οδηγούσε στην αποθήκη. Όταν έφτασε στο μέρος είδε από το παράθυρο καπνούς, είχε όντος πέσει μέσα και η φωτιά είχε μόλις ξεκινήσει την καταστροφή,  η Κρόνια φωτιά εκτελούσε το καταστροφικό της έργο, δεν υπολόγισαν όμως το χάρισμα του 1609 ο οποίος αν και με παραπανίσια κιλά τότε, όρμισε σαν λέων μέσα στην αποθήκη και έσωσε ολόκληρη την προμήθεια καθώς και όλα τα φίλτρα και βότανα με τα οποία θα έφτιαχνε τις ενεργειακές συνταγές αργότερα. 



Ο Μπίγκαλφ από τότε κατάλαβε το τι ακριβώς γίνετε, όμως ήταν μόνος, ένιωθε μόνος, μέσα σε ένα πεδίο όπου οι γύρω του δεν μπορούσαν να τον καταλάβουν να τον κατανοήσουν.Μέχρι το σημείο οπού γνώρισε τον ίδιον τον Πολέμαρχο και τάχτηκε με το μέρος του, δίνοντας του την ενεργειακή υπόσχεση τιμής ότι πάντα θα τον υπηρετεί στον αγώνα εναντίων των Κρόνιων όντων. Από τότε πολλοί είναι εκείνοι τους οποίους έσωσε ο Μπίγκαλφ, αλλά όπως λένε οι ιερές δραφές και τα Κείμενα της Κάλλικουμ μετά την 5η μονομαχία της Αφτελ θα σώσει και τον ίδιον τον ΙεροΕξεταστή από το δηλητηριώδες βέλος που τον τρύπησε στον δεξιό του πόδι, με το χάρισμα του και το άνοιγμα της Ουράνιας Πύλης αλλά και με τις συνταγές ενεργειακού χυμού την οποία του έδωσε.

Τον χυμό  ενώ τον πίνει και κατεβαίνει προς τα κάτω, η ενέργεια κινητέ αντίθετα με την φορά του χυμού, και κινητέ από κάτω προς τα πάνω, είναι η ανηφορική ενέργεια του ενεργειακού χυμού κατασκευάσματος του Μπιγκαλφ του Συστάτη του Σωτήρα του Χάλκινου στρατού του Πολεμάρχου 780.  

2 Σχόλια

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΥΤΟΣ Ο ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΙΝΤΙΓΚΟ? ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΑΥΤΟΝ ΧΥΜΟ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Pantos i monadiki elpida einai na vgoun mprwsta oi Wmega opws lete, am perimenete apo tous allous apatewnes me tis epitages na swsoun tin Ellada, tha periememete gia aiwmes. Me ola auti tin dilitiriasmeni nootropia mono oi diaforetikoi mporoun na kanoun tin diafora. emaste mazi sas adelfia panta sto pleuro tou Polemarxou mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη

'