Οι περίεργοι ήχοι συνεχίζονται στις Ηνωμένες Πολιτείες - Βίντεο

Πολλοί άνθρωποι γύρω από την περιοχή του Jamestown ανέφεραν δυνατά φράγματα ήχου μεταξύ 6:15-6:45 το απόγευμα της Κυριακής. Το γραφείο του σερίφη της κομητείας έλαβε αρκετές δεκάδες αναφορές λέγοντας ότι ακουγόταν σαν να είναι μία εξαιρετικά υψηλή βροντή, ή ένα κανόνι, ή σαν κάποιο είδος έκρηξης.
Ο Mark Castner, διευθυντής του σταθμού σεισμογραφείας του Canisius μας λέει ότι οι σεισμογράφοι δεν είχαν καμία σημαντική κίνηση το απόγευμα της Κυριακής. Το ίδιο αναφέρει και το Σεισμικό Δίκτυο (NESN) της Νέας Αγγλίας αλλά και το Geologial Survey (USGS) των Ηνωμένων Πολιτειών, οπότε αποκλείεται το ενδεχόμενο της σεισμικής δραστηριότητας εντελώς. Ωστόσο, οι γεωφυσικοί στο USGS δεν ταξινομούν τα σεισμικά γεγονότα ως "σεισμούς", εκτός αν είναι σε ένα μέγεθος 2,5 της κλίμακας ρίχτερ ή μεγαλύτερο μέγεθος.
Υπάρχει μια πιθανότητα ότι θα μπορούσε να ήταν ένα στρατιωτικό τζετ σπάζοντας το φράγμα του ήχου, προκαλώντας μια ηχητική έκρηξη. Μέχρι σήμερα, η Niagra Falls (Air Force Base) δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για τη διαταραχή.
Το ερώτημα είναι τι δημιουργεί αυτούς τους ήχους; Κανείς δεν γνωρίζει.
Παρόμοιες με άλλες πρόσφατες ιστορίες γύρω από τη χώρα, παραμένουν έναμυστήριο. Θα σας κρατάμε ενήμερους αν υπάρξουν διαθέσιμες νέες πληροφορίες.




Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'