Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΚΥΜΟΝΕΙ ..ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ;;;;

Η Ελλάδα εγκυμονεί αλλά σε τι νόμισμα θα γεννήσει ;;;;
Ποιο νόμισμα θα ενισχυθεί απο την εξόρυξη των πλούσιων κοιτασμάτων που εγκυμονούν τα έγκατα της;;;;


Την σημείωση αυτή την προετοιμάζαμε από καιρό παρακολουθόντας τα παιχνίδια που παίζονταν όλο αυτό το διάστημα με τους δοσίλογους πρωθυπουργούς και άλλους αρμόδιους.
Μας είχε κολλήσει στο μυαλό ότι το εμπόδιο στην εξόρυξη των Ελληνικών κοιτασμάτων είναι το νόμισμα που θα ισχυροποηθεί όταν αυτά βγούν στην επιφάνεια ή έστω τιτλοποιηθούν και δωθούν παρακαταθήκη όπως φωνάζουν μόνο  οι Ανεξάρτητοι Έλληνες

Τελικά δεν πέσαμε έξω αλλά ας τα πάρουμε απο την αρχή , άρθρο άρθρο όπως μας τα έδινε η επικαιρότητα.

Οι καλοί μας σύμμαχοι Γερμανοί και Αμερικάνοι έψαχναν λύση προσπαθόντας να επιρρεάσουν ή να εκβιάσουν τους εκάστοτε πρωθυπουργούς
.............................................................................................................................

23 Φεβρουαρίου 2012  :  Δραχμή μαζί με ευρώ στην Ελλάδα θέλουν οι Γερμανοί!
  
 

Δραχμή παράλληλα με ευρώ στην Ελλάδα προτείνει ο επικεφαλής της γερμανικής ένωσης μικρομεσαίων επιχειρήσεων... Μάριο Όχοφεν, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Die Welt του Βερολίνου. 

H πρόταση προβλέπει την προσωρινή επαναφορά της δραχμής παράλληλα με το ευρώ, προκειμένου οι Έλληνες να «τετραγωνίσουν τον κύκλο», δηλαδή να μειώσουν δραστικά τα ελλείμματα και την ίδια στιγμή να βελτιώσουν τους δείκτες ανάπτυξης, αυξάνοντας παράλληλα και τα φορολογικά έσοδα.

Ο Μ. Οχόφεν προβλέπει ότι όλα τα συμβόλαια στο εσωτερικό της χώρας (πληρωμή μισθών, συντάξεων, ενοικίων) θα συνάπτονται σε δραχμές, αλλά οι συναλλαγές με το εξωτερικό θα γίνονται σε ευρώ. Οι καταθέσεις Ελλήνων πολιτών στις ελληνικές τράπεζες θα εξακολουθούσαν να είναι σε ευρώ, υπό τον όρο ότι θα δηλώνονται στο υπουργείο Οικονομικών.

Ως γνωστόν η Γερμανία δεν έχει πετρέλαια και φυσικό αέριο, ως εκ τούτου εισάγει ενέργεια με αγωγούς από τη Ρωσία, και με δεξαμενόπλοια από τις Αραβικές χώρες, και Κεντρική Αμερική. Δηλαδή η Γερμανία όσον αφορά την ενέργεια είναι εξαρτημένη κατά περίπου 50% από τη Ρωσία.
Η Γερμανία στη προσπάθειά της να καταστεί αυτάρκης στην ενέργεια, σκέφτηκε την Ελλάδα, και εδώ αρχίζει το δράμα των Ελλήνων. Η κυρία καγκελάριος Μέρκελ, για τον ίδιο λόγο, επισκέφθηκε και τη Κύπρο, αλλά εκεί «έφαγε πόρτα» κατά το κοινώς λεγόμενο, αφού πρόλαβαν άλλοι.
Η Ελλάς σύμφωνα πάντα με δηλώσεις των αρμοδίων κυβερνητικών παραγόντων, αλλά και διεθνών οργανισμών ενεργείας, ξένων κυβερνήσεων, τεχνοκρατών, ΜΜΕ, και άλλων, κυριολεκτικά «κάθεται επάνω στα πετρέλαια και στο φυσικό αέριο».
Θα μπορούσε να είναι μια πλούσια χώρα, αλλά λόγω των διεθνών αρπακτικών, και ανικάνων πολιτικών, σήμερα αντιμετωπίζει τρομακτικά προβλήματα στην οικονομία, με άμεσο κίνδυνο να μας χρεοκοπήσουν «φίλοι», «σύμμαχοι» , και «εταίροι».
Τούτου δοθέντος η Γερμανία σκέφτηκε, και είπε, αφού η Ελλάς είναι μέλος της Ε.Ε. και της Ευρωζώνης, ο δικός της ορυκτός πλούτος, είναι και δικός μας, δηλαδή «Τα σα εμά…,» που λέει ο Λαός.

 Η ευκαιρία για τη Γερμανία δόθηκε με την ανυπαρξία Ελληνικής κυβερνήσεως, και οι όποιοι Έλληνες πολιτικοί υπάρχουν, είναι ανίκανοι να χειρισθούν τέτοια μεγάλα οικονομικά ενεργειακά θέματα.
Οι Γερμανοί για να πετύχουν να πάρουν τον ορυκτό μας πλούτο, είναι ικανοί να μας ρίξουν ακόμη και σε εμφύλιο σπαραγμό. Αποστολή του Παπαδήμιου, είναι να δώσει όλο τον ορυκτό πλούτο στη Γερμανία και στα μεγάλα αφεντικά του, φτάνει η Γερμανία να απεξαρτηθεί ενεργειακά από τη Ρωσία. Με τη ψήφιση των νέων μέτρων η Ελλάδα περνάει σε νέα φάση, τη φάση του διαμελισμού, ενώ ο λαός στενάζει. Υπενθυμίζω τη προφητεία της κυρίας Μπενάκη προς το πρόεδρο Παπούλια, στη τελετή της ορκωμοσίας αυτού.


........................................................................................................................................................
ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ & ΔΟΛΛΑΡΙΟΥ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Οι Αμερικανοί «καίγονται» για τη γεωστρατηγική και γεωπολιτική της Γεωγραφικής αυτής περιοχής, εν όψει μάλιστα του επερχόμενου πολέμου με τη Συρία και το Ιράν, την αντιπαλότητα με Ρωσία-Κίνα, η οποία ενδέχεται να εξελιχθεί σε τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, έτσι δε θέλουν να διακινδυνεύσουν τα σχέδια της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, τα οποία οι Αμερικανοί εντέλλονται να εκτελέσουν.
Πέρα από τον ορυκτό πλούτο, και ειδικότερα τα πετρέλαια που ενδιαφέρουν άμεσα τις ΗΠΑ, (αφού για τις ΗΠΑ τα κοιτάσματα φυσικού αερίου είναι πολύ σημαντικά για την απεξάρτηση της Ευρώπης από το Φυσικό αέριο της Ρωσίας), η γενικότερη ανάληψη του πλήρους οικονομικού ελέγχου της Ελλάδος από τη Γερμανία, θα είχε εξαιρετικά αρνητικό αντίκτυπο για την οικονομία των ΗΠΑ.

-----------------------------------------------------------

Σχέδιο νέας δραχμής, που θα συνδέεται με το δολάριο...


Το διαβάσαμε από το: Σχέδιο νέας δραχμής, που θα συνδέεται με το δολάριο... http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/01/blog-post_5324.html#ixzz2E82hBHMm

Σχέδιο υιοθέτησης του δολαρίου ως εθνικού νομίσματος της Ελλάδας, έχουν στο συρτάρι τους οι ΗΠΑ, με στόχο την ευθεία αντικατάσταση του ευρώ, σε περίπτωση εξόδου από την ευρωζώνη.
η FED θα παράσχει χρηματοοικονομική στήριξη στην Ελλάδα, παρέχοντας δάνεια με χαμηλό επιτόκιο.

Τι προβλέπει το σχέδιο : "νέα δραχμή"

Σύμφωνα με τη μελέτη της FED, σε περίπτωση που η Ελλάδα βγει από το ευρώ, προκειμένου να μην οδηγηθεί στο χάος, θα πρέπει να εφαρμόσει ένα σχέδιο σύνδεσης (pegging) της "νέας δραχμής" με το αμερικανικό δολάριο. Η Ελλάδα θα υιοθετήσει για πέντε χρόνια το αμερικανικό δολάριο ως de facto εθνικό νόμισμα και παράλληλα θα υπάρχει η "νέα δραχμή", η οποία δεν θα κυκλοφορεί, αλλά θα χρησιμοποιείται στη σύναψη συμφωνιών Swap μεταξύ Ελλάδας και ΗΠΑ, με αρχική ισοτιμία πχ 30 προς 1.
Τέλος, μετά από 5 χρόνια, η μελέτη προβλέπει την κυκλοφορία της "νέας δραχμής" στην αγορά.

Η μελέτη, όπως είναι φυσικό "βλέπει" μόνο οφέλη, αναφέροντας ακόμη την ανάκτηση της αξιοπιστίας της Ελλάδας, την προσέλκυση αμερικανικών επενδύσεων και τουριστών και την ενίσχυση της διπλωματικής στήριξης από τις ΗΠΑ σε μια σειρά "καυτά" θέματα, όπως η ΑΟΖ.
Ωστόσο, αν το σχέδιο επαληθευτεί, η πολιτική εξάρτηση της Ελλάδας από τις ΗΠΑ θα είναι πολλαπλάσια χωρίς μάλιστα να υπάρχει ευρωπαϊκό αντίβαρο, με ό,τι αυτό σημαίνει για τη θέση της χώρας στην περιοχή, αλλά και τις αντιδράσεις στο εσωτερικό.

Από την άλλη, η πολιτική που προωθεί η Άνγκελα Μέρκελ, οδηγεί και πάλι στην "γερμανοποίηση" της Ευρώπης, με αλλαγή των συνθηκών και περαιτέρω εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας.

Και στις δύο περιπτώσεις η Ελλάδα κινδυνεύει να παγιωθεί ως οικονομικό προτεκτοράτο.

Το διαβάσαμε από το: Σχέδιο νέας δραχμής, που θα συνδέεται με το δολάριο... http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/01/blog-post_5324.html#ixzz2E82UatX1


---------------------------------l

Wikileaks: Θέλουν την Ελλάδα στο δολάριο για να καρπωθούν τα πετρέλαιά της!

Τα τηλεγραφήματα κάνουν λόγο για πλούσια πετρελαϊκά κοιτάσματα στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην περιοχή νότια της Κρήτης.
Οι Αμερικάνοι για αυτό το λόγο θέλουν την Ελλάδα στη ζώνη του δολαρίου και όχι του ευρώ, σύμφωνα με δημοσίευμα των Νέων.

Σε εθνικό σκάνδαλο τεραστίων διαστάσεων εξελίσσεται η υπόθεση της διαρροής των ενδοεταιρικών συνομιλιών...των στελεχών του αμερικανικού ιδρύματος στρατηγικών πληροφοριών και ενός από τα πλέον σεβάσμια think tank των ΗΠΑ Stratfor, καθώς αποδεικνύεται ότι την στιγμή που ο πρώην πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου, τον Δεκέμβριο του 2009 δήλωνε την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009 ότι «Στην Ελλάδα δεν έχουμε πετρέλαιο ή το πετρέλαιο που έχουμε είναι πολύ λίγο» τα κοιτάσματα ειδικά νότια της Κρήτης είχαν ήδη εντοπιστεί και ήταν γνωστά στις ΗΠΑ από το 2007!!!

Δείτε τον ψεύτη!!!!  http://www.youtube.com/watch?v=90Oaweg7K9Y 

Μετά το ψέμα που είπε πιάνει την μύτη του , χαρακτιριστική αντιδραση της γλώσσας του σώματος κάποιου που ψεύδεται !!!

Στο WikiLeaks διέρρευσαν μάλιστα εκτιμήσεις των στελεχών του Stratfor που ανέφεραν ότι «Καλύτερα μετά από αυτό να συνδεθεί η Ελλάδα με το δολάριο, αν βγει από την ζώνη του ευρώ».

Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: VIDEO: WikiLeaks: Πως έκρυψαν τα κοιτάσματα για να μας βάλουν στο Μνημόνιο!

...........................................................................................................................


Το δολάριο, τα πετρέλαια στην Κρήτη και οι ΗΠΑ
Τα πλούσια ενεργειακά κοιτάσματα της Ελλάδας και της Κύπρου φαίνεται ότι βρίσκονταν ψηλά στην ατζέντα της αμερικανικής εταιρείας πληροφοριών και γεωπολιτικής ανάλυσης Stratfor ή αλλιώς «σκιώδους CIA».


.................................................................................................................................................................

Σχέδιο Παπανδρέου να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ και να συνδεθεί με το δολάριο;


Έγγραφο που δίνει στη δημοσιότητα το γνωστό Wikileaks, εμφανίζει το Γεώργιο Παπανδρέου να θέλει να βάλει την Ελλάδα στη ζώνη του Δολαρίου. Ναι, καλά ακούσατε στο μπλοκ του δολαρίου είχε συνεννοηθεί ο κ. Παπανδρέου να βάλει την Ελλάδα. 
Απ ότι φαίνεται αυτό είναι ένα μεγάλο παιχνίδι που παίζεται από καιρό στα παρασκήνια.

Η πρόβλεψη σχετίζεται με τα μεγάλα κοιτάσματα υδρογονανθράκων που διαπιστώθηκε ότι διαθέτει η χώρα μας. Στο σημείωμα του Wikileaks περιγράφεται η πρόθεση του Παπανδρέου να παραιτηθεί από τη κυβέρνηση για να σχηματίσει κυβέρνηση εθνικής ενότητας.

Αυτό όμως που αναφέρει το έγγραφο και πρέπει να προσέξουμε ιδιαιτέρως, είναι «η ύπαρξη πιθανώς τεραστίων κοιτασμάτων νοτίως της Κρήτης. Στη περίπτωση που η Ελλάδα γίνει σημαντική παραγωγός χώρα φυσικού αερίου και πετρελαίου, η χώρα θα προτιμήσει να ανήκει στη ζώνη του δολαρίου, κάτι το οποίο ταιριάζει με το νέο γεωπολιτικό σενάριο σενάριο που έχει διαμορφώσει το State Department.»

Φανταστείτε τι παίζεται πίσω από τις πλάτες των Ελλήνων; Φανταστείτε τι σχεδιάζουν οι προδότες Πολιτικοί, που με ψέματα κατάφεραν να εκλεγούν.pentapostagma.gr

ΠΗΓΗ: Σχέδιο Παπανδρέου να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ και να συνδεθεί με το δολάριο; 


..............................................................................................................................................................................
Τελικά ο Παπανδρέου έφυγε νύχτα και οι Αμερικάνοι χάσανε τον δικό τους άνθρωπο.

   Ανέβηκε ο΄φιλοΜερκελιστής  Σαμαράς που έδωσε γη και ύδωρ στους Γερμανους ..
(Η φώτο δεν επιλέχθηκε τυχαία , δείτε το σήμα της κυριαρχίας που συνηθίζει να κάνει με τα χέρια της.)

Ετσι εξηγείται και η στροφή σε στήριξη του Τσίπρα οι συνεντεύξεις στο CNN κτλ.

Το σχέδιο λοιπόν μπήκε στο ψυγείο..

........................................................................................................................................................

3/12/12...    Η Ελλάδα θα βγάλει 215 δισ. από το φυσικό αέριο της Κρήτης - Οι Γερμανοί ανησυχούν



Κοιτάσματα φυσικού αερίου αξίας δύο και πλέον φορές το Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν της Ελλάδας εκτιμά η γερμανική τράπεζα Deutche Bank ότι υπάρχουν νότια της Κρήτης, αλλά δείχνει να ανησυχεί από το ενδεχόμενο να υπάρξει εκτροχιασμός του προγράμματος προσαρμογής λόγω ενθουσιασμού!


...............................................................................................................................................................................

4/12/12...  ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ !!!!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΜΑΣ !!!! 

Δεν δικαιούται καμία ευρωπαική τράπεζα να εκδόσει  τιτλοποίηση του ορυκτού πλούτου καμίας χώρας !!! Αρα τι λέγαμε;;;; 

Δεν μπορεί να βγούν τα κοιτάσματα σε ευρώ!!!!! παρά μόνο σε δολάρια ή δραχμές  
Το ίδιο πρόβλημα μας αποκαλύπτει πως αντιμετώπισε και η Κύπρος που δεν κατάφερε να τιτλοποιήσει το ευρεθέν φυσικό αέριο και παραχώρησε τελικά τα δικαιώματα στην εταιρεία εξόρυξης με αποτέλεσμα να χάσει μεγάλο μερίδιο και τελικά να μην αποφύγει το μνημόνιο. 

Έτσι η Γερμανία έβαλε μπροστα το σχέδιο της αρπαγής του ορυκτού μας πλούτου αφού τα έβαλαν ενέχυρα στις νέες δανειακές συμβάσεις.
Με σύμμαχους τους ντόπιους υποτελείς δρομολογούν να πάρουν όσο πιοπ φθηνά γίνεται τα Έλληνικά πετρέλαια. και ποιός είναι ο πιο φθηνός τρόπος???

 Η κατάσχεση !!!!! Θα τα κατάσχουν μόλις καταγγελθούν τα δάνεια που μας υπερφόρτωσαν.

Θα τους αφήσουμε να το κάνουν ανενόχλητοι;;;;;

Πηγή : ΕΡΕΥΝΩ!!! ΑΡΑ ΥΠΑΡΧΩ !!! ( What the Bleep Do We Know? )


Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'