Δράκοι, Ωοζωτόκα και λεκάνη στενότερη από την πλάτη

Βλέποντας τις φωτογραφίες με τα αγαλματίδια από terracotta της περιόδου Ubaid από την Μεσοποταμία έβαλα ξανά τα γέλια! Με τί; Μα με την βλακεία των ανθρώπων. Ενώ αυτοί μας μετατρέπουν σε όντα τύπου Μπάρμπι, δηλαδή σε παθητικούς (από κάθε άποψη) άνδρες και γυναίκες, χωρίς λεκάνη, στενότερη από τις πλάτες τους, οι άνθρωποι ασχολούνται ακόμη με τα χαμένα ευρώ τους και τα «δικαιωματά» τους.
Οι δράκοι (ερπετοειδείς κατά κάποιους) έχουν πολλές φυλές (δέκα τον αριθμό) η γλώσσα τους είναι παραλλαγή της Asaru, και είναι διαφορετικοί από τα δρακόφιδα που δεν έχουν πόδια, αλλά μια απόληξη σαν πόδι του χταποδιού και αγκάθια στην πλάτη, όπως το ψάρι σκορπίνα!
Είναι γνωστόν ό,τι, πενήντα χρόνια είναι υπέρ αρκετά για ν’ αλλάξει ένας κόσμος και οι κάτοικοί του, τόσο που να γίνουν αγνώριστοι. Το μόνο που χρειάζεται για να επιτευχθεί είναι, καλή γνώση της ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ (και όχι κοινωνικής μηχανικής), ένας ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΣΚΟΠΟΣ με γνωστούς ΣΤΟΧΟΥΣ … και ΕΝΕΡΓΕΙΑ-ΔΥΝΑΜΗ. Απολύτως τίποτε άλλο.
…και τα τρία αυτά απαραίτητα εργαλεία μετάλλαξης του ανθρώπινου κόσμου, τα διαθέτουν σε αφθονία οι επικυρίαρχοι, τίποτε δεν μας είναι όμως κρυφό, ούτε ο ΣΚΟΠΟΣ τους, ούτε τα σχέδια τους, ούτε φυσικά και η δύναμη τους.
Ο αστάθμητος παράγοντας όμως, ο ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ, στα σχέδια τους, αυτός που ανακατεύει την τράπουλα και τους χαλάει το παιχνίδι, είναι η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΨΥΧΗΣ …
Σε αυτό το πεδίο (ψυχικό) οι επικυρίαρχοι, είναι ανίκανοι κι ανίσχυροι και γιατί τους είναι κάτι άγνωστο – επειδή δεν την έχουν- αλλά και γιατί δεν γνωρίζουν παρά την προπαγάνδα και την δύναμη τους, τι να κάνουν με αυτήν, παρά μονάχα τι ζημιά μπορεί να κάνει αυτή (η ΨΥΧΗ) όταν Ενεργοποιηθεί. Αυτό το ΤΡΕΜΟΥΝ.
Ναι, όσο και να φαντάζει παράξενο, η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ είναι το μεγάλο όπλο εναντίον τους. Γι αυτό είναι σημαντικό το άρθρο ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ αν και δεν αναφέρεται στους επικυρίαρχους αλλά σε ανθρώπους που δεν έχουν ψυχή και στο πως επηρεάζουν ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ όσους έχουν.





Το βασικό είναι, ότι ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΊΑΡΧΟΙ, είναι όντα ΩΟΖΩΤΟΚΑ! Δηλαδή γεννούν αυγά και θηλάζουν. Τα θηλυκά τους έχουν πολύ μικρό στήθος σαν των χιμπατζήδων.
…και κάτι σημαντικό: Η ΛΕΚΑΝΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΝΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ! Το βλέπετε άλλωστε στα αγαλματίδια!
Δεν έχω σκοπό όπως έχω δηλώσει να γράψω την μεταφυσική πλευρά του άρθρου μου «Η μηχανιστική σεξουαλική ζωή» γιατί πολλοί θα πρέπει να «αυτοκτονήσουν»! Άλλωστε αρκεί το «Συναισθηματική Έρημος και Ερημωτική Εξέλιξη»!
Τώρα ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ δηλ. τις γυναίκες δίπλα σας από 15 έως 30 ετών. Τι βλέπετε; Αναρωτηθείτε; ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

terrapapers

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'