ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ - "ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ"




Με αφορμή την κλασική ατάκα : Ε τόσα χρόνιας τουρκοκρατίας δεν είμαστε καθαροί Έλληνες
Η ΑΛΗΘΕΙΑ :
Η Βυζαντινή αυτοκρατορία πριν απο το 1453 διέθετε πληθυσμό σχεδόν 35.000.000  από τους οποίους το 90-95% ήταν  Έλληνες καθώς Βούλγαροι, Σλαύοι είχαν τα δικά τους κράτη. Οι οθωμανοί Τούρκοι που κατέλησαν την Βυζαντινή αυτοκρατορία ήταν 650.000. Τώρα θα μου πέιτε πώς είναι δυνατό 650.000 να νικήσουν 35.000.000 ? 
Όταν οι περισσότεροι βυζαντινοί Έλληνες ήταν στα μοναστήρια για να μην πηγαίνουν στο στρατό, όταν η διαφθορά και η πλουτοκρατία στραγγάλιζε τον Έλληνα κάτοικο της υπαίθρου Πως αυτός θα πολεμούσε για ένα κράτος που το φορολογούσε αδίστακτα και στιγνά με φόρους κεφαλικούς?
Σας θυμίζει τίποτε αυτό ?
Πολλοί Έλληνες προτήμισαν τον τουρκικό ζυγό από τον Βυζαντινό δεσποτισμό. Όπως είχαν κάνει νωρίτερα οι Έλληνες της Αιγύπτου και της Συρίας Παλαιστίνης και Μ.Ασίας παραδίνοντας εαυτούς στους Άραβες και αλλάζοντας θρησκεία σε μουσουλμανική. Δεν είναι τυχαίο οτι στις 29 Μαϊου του 1453 μόνο 6.000 'Ελληνες υπερασπιζόντουσαν την Κωνσταντινούπολη. Ο Μωάμεθ ο Πορθιτής είχε πολλές χιλλιάδες Έλληνες μισθοφόρους.΄Άλλωστε η μητέρα του ήταν Ελληνίδα.
προς το παρόν βλέπουμε ότι οι  Έλληνες δεν έχουν αλλιωθεί φυλετικά από τους Τούρκους αλλά μάλλον οι Έλληνες έχουν "αλλοιώσει τους Τούρκους".
Στην συνέχεια βλέπουμε ότι και οι οθωμανοί τούρκοι έγιναν δεσποτικοί με κεφαλικούς φόρους, χαράτσι κλπ κατασχέσεις περιουσιών κλπ φτάνοντας μάλιστα στο περίφημο παιδομάζωμα και στην δημιουργία των λεγόμενων γενίτσαρων. Άλλος ένας λόγος γεννετικής αλλοίωσης των Τούρκων από τους Έλληνες.
ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΗΜΕΡΑ
Το αντίστοιχο όραμα της Μεγάλης Ιδέας των Ελλήνων, του Πανσλαυισμού των Ρώσων, είναι ο Παντουρκισμός των Τούρκων.
Παντουρκισμός είναι η ένωση όλων των Τουρκικών λαών σε μία γιγαντιαία αυτοκρατορία απο το αιγαίο πέλαγος ως την έρημο Τακλά Μακάν της Μογγολίας. Οι Τούρκοι είναι ένα από τα μογγολικά φύλα και ήρθαν στην Μ.Ασία και την ευρώπη μαζί με τους Ούνους του Αττίλα. Από εκέι πηγάζει και το όνομα του σχεδίου της Τουρκικής εισβολής στην κύπρο ΑΤΤΙΛΑΣ 1 ΑΤΤΙΛΑΣ 2. Δεν το κρύβουν και είναι περίφανοι γι αυτό οι Τούρκοι εθνικιστές "γκρίζοι λύκοι" : ο γκρίζος λύκος ζει στις στέπες του τουράν και του τουρκεστάν καθώς και της μογγολίας. Οι Τούρκοι είναι μογγολικό φύλο. Συγγενείς τους άμεσοι είναι : οι ΤΟΥΡΜΕΝΟΙ (ΤΟΥΡΚΕΣΤΑΝ), ΚΑΖΑΚΟΙ (ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ), ΚΙΡΓΙΣΙΟΙ (ΚΙΡΓΙΣΤΑΝ), ΟΥΖΜΠΕΚΟΙ (ΟΥΣΜΠΑΚΙΣΤΑΝ), οι οποίοι λαοί λόγω Σοβιετικής ενωσης μιλούν και Ρωσικά σήμερα αλλά η κύρια γλώσσα τους τα ουζμπεκικά λόγου χάρη δεν είναι άλλη παρά τα ΤΟΥΡΚΙΚΑ.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΥΤΩΝ
ΟΥΖΜΠΕΚΟΙ :





Ο ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΥΖΜΠΕΚΙΣΤΑΝ

ΟΙ ΚΑΖΑΚΟΙ



























 











ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ

























                                             














ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟΙ ΤΟΥΡΑΝΙΚΟΙ ΛΑΟΙ Η ΑΛΛΙΏΣΜΟΓΓΟΛΟI       ΕΙΝΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ? ΜΙΛΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ.
ΚΙΡΓΙΣΤΑΝ ,ΤΑΤΖΙΚΙΣΤΑΝ,ΤΟΥΡΚΕΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΙΛΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ
Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ "ΤΟΥΡΚΩΝ" ΤΗΣ Μ.ΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΦΑΝΗΣ.
ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΩΜΑΖΩΜΑ, Η ΑΛΛΑΓΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ, Ο ΕΚΤΟΥΡΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΣΥΡΙΩΝ,ΚΟΥΡΔΩΝ,ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΦΥΛΩΝ ΤΗΣ Μ.ΑΣΙΑΣ ΔΟΥΛΕΨΕ ΚΑΛΑ. ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΡΜΕΝΙΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Η ΠΟΛΙΤΚΗ ΚΕΜΑΛ ΤΟ ΙΔΙΟ. Η ΓΙΝΕΣΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ Η ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΛΛΗΝΟΣΠΟΡΟΙ.
ΑΥΤΟΙ ΕΚΛΕΒΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.
ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ
ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΣ ΦΑΛΜΕΡΑΫΕΡ ΚΑΤΑ ΤΟ 1821 ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ.
Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΙΜΑ ΣΤΑΛΑ. Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ.
Ο ΚΕΜΑΛ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΤΕΧΝΗΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΘΝΟΣ-ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ 1919 ΠΡΙΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΦΙΛΟΥΣ. ΦΙΛΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ.
Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ :
Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ, Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ, Ο ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ, ΜΙΣΕΛΛΗΝ
Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΟΙΧΩΝ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ, ΒΟΛΕΜΕΝΟ, ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ, ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗ ΔΕΞΙΟ, ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗ, ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟ, ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΑΚΙΟΥ, ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΜΕ ΑΚΡΙΒΑ ΓΟΥΣΤΑ, ΤΟΝ ΜΙΖΑΔΩΡΟ, ΤΟΝ ΚΑΓΚΟΥΡΑ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'