Κάπως ετσι φθάσαμεν εδω... Μεσα απο συγκεκριμένες και κεκαλυμένες ενέργειες


Ετσι λοιπόν εχομεν και το κάθε παστίτσιον να μας κάνει οτι θέλει....Φοβού την Οργή του θεού Ελληνες!!! Φοβού τους ξετσίπωτους ,τους γιεγιέδες ...είδατε που φθάσαμε ειναι ολοφάνεροοοοον , ο Αντίχριστος ερχετεεεε μετά ταχύτητος μεγάλην! Ας κρεμάσομεν για αρχήν τον παστίτσιο...να μας λυπηθεί ο θεός μααααςςςς....στείλτε την λουκαααα στο κελη... να τον φέρει εις τα συγκαλά του το τέκνον της ακολασίας.
Παρακάτω ενδεικτικώς λέγω παραθέτω ιστορικά γεγονότα που κάτω απο την μύτη μας εξαθλίωσον την ηθική των νέων..και φθάσαμε σήμερον εως εδώ ..Βεβαίως Βεβαιως....ΜΌνο ενα πρΆγμα ημπορειν να ξεστομσει πλεον το στόμαν μου πικραμένο ...στην ΠΥΡΑ ΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙΟΙΟΙΟΙ!!!





"Η μανία του τζαζ είνε είδος τι φοβίας ήτις δέον να αποδοθή αμέσως εις το σαξόφωνον, το οποίον είνε ισχυρόν μουσικόν όργανον και ευκόλως διεγείρει το νευρικόν σύστημα. Ουδείς δύναται να αμφισβητήση το γεγονός ότι μία γυνή υποφέρει από υπερκόπωσιν, υπόκειται εις νευρικούς συγκλονισμούς, προερχομένους και εκ των ελαχίστων αιτίων.
Το σαξόφωνον δε συγκλονίζει ιδιαιτέρως μίαν τοιαύτην γυναίκα. Είνε ήδη αποδεδειγμένον από μυρίας περιπτώσεις ότι οι μουσικοί τόνοι του σαξοφώνου διαπερνούν το σώμα και επενεργούν επί των αδένων"

"Εν των κυριωτέρων αιτίων της ενοχλήσεως των αδένων του ανθρώπου είνε η μουσική τζαζ… Σειρά τέλος άλλων επιστημόνων υποστηρίζει τα ίδια δια την τζαζ και το σαξόφωνον και το συμπέρασμα είνε ότι δεν υπάρχει μεγαλειτέρα παγίς δια την ηθικήν μίας γυναίκας από το ν’ ακούη επί μακράς ώρας μουσικήν τζαζ. Χωρίς να το θέλη θα γίνη υποχείριος των πόθων του συνοδού της, όστις άλλως ίσως δεν θα την κατέκτα ποτέ του"

(ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ, 1.8.1930)

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΝ ΜΟΥ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΡΑ) 


STRANGER ....O MEFISTOFELIS!!!
http://www.katohika.gr

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'