Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ..

Προφητεία μια δύσκολη λέξη που στις μέρες χρησιμοποιείτε κατά κόρον είτε για να αυξήσει το θρησκευτικό αίσθημα και πελατολόγιο είτε το πατριωτικό σαν μοχλός εγγύησης για τις κρυφές μας δυνάμεις!!


Οι επαγγελματίες του είδους γνωρίζουν τους βασικούς και απαράβατους κανόνες , ομιλία και γραφή αλληγορική για να χωρά μέσα κάθε περίπτωση και αποτέλεσμα (ανάλογα την φαντασία ) ,ποτέ μα ποτέ δήλωση ημερομηνίας παρά μόνο σε κάποιες λίγες περιπτώσεις κάποιες αναφορές σε διαστήματα πχ αν δείτε αυτό τότε αυτό που θα σημαίνει αυτό κοκ...

Εμείς από την άλλη η αλήθεια είναι ότι κάποιες φορές την έχουμε πατήσει από πληροφορίες κάποιες άλλες όμως όχι ! Είναι σημαντικό να ευλογήσουμε τα γένια μας και να πούμε ότι για πολλά που σήμερα συμβαίνουν (ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΙΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΔΕΧΘΕΙ ΕΝΩ ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΜΑΣ ΒΡΙΖΑΤΕ)τα κατοχικά νέα σας είχαν προειδοποιήσει! 
--> Παρά λοιπόν τις πραγματικά συγκινητικές προσπάθειες χρηστών με ιδιαίτερα συναισθήματα προς τα εμάς ,μιλάμε για τους χρήστες που στα σχόλια διαστρεβλώνουν όλα όσα έχουμε πει με σκοπό να κερδίσουν την εικόνα και όχι την ουσία (δυστυχώς σήμερα η εικόνα κερδίζει) εμείς θα τολμήσουμε μια δική μας προφητεία ...και μάλιστα με το ρίσκο του χρόνου  !! 

Θα αναρωτηθούν μερικοί μα γιατί να γίνεται ρεζίλη λέγοντας κάποια ημερομηνία- χρόνο και έτσι να δώσετε δύναμή σε όλα τα πρακτορακια να λένε ότι τρομοκρατείτε τον κόσμο ότι είσαστε καταστροφολόγοι κοκ?



Έχουμε χύσει πολλά κιλά μελάνι και εδώ και στο σχέδιο Αχιλλέας να ενημερώσουμε για το θέμα του πεδίου, για το θέμα ότι όλα πρώτα εκεί γράφονται και μετά συμβαίνουν εδώ ,άρα αν ανήκει κάποιος στους ανθρώπους τις επιφάνειας είναι σίγουρο ότι θα μπερδευτεί από τα πρακτορακια και θα παρεξηγήσει αν όμως ανήκει σε αυτούς που μας τιμούν και μας στηρίζουν,στους ανθρώπους που και εμείς ψάχνουμε ώστε να κάνουμε την έρευνα και την αλήθεια μια συνήθεια τότε είναι σίγουρο ότι όχι μόνο δεν θα γίνουμε ρεζίλη αλλά θα ρίξουμε άλλη μια γερή μάχη σβησίματος στο πεδίο τους!!



Είπαμε καλύτερα γραφικός καταστροφολόγος παρά να δώσουμε την παραμικρά πιθανότητα να περάσει αμαχητί ενέργεια στο πεδίο...


Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ....

Μέχρι τον Σεπτέμβριο δεν θα ΥΠΆΡΧΕΙ ευρώ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ  στην  ΕΛΛΑΔΑ ......
Μέχρι ΝΟΕΜΒΡΙΟ μεγάλος πόλεμος...για να μην πούμε 3 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ...

η ΕΠΙΛΟΓΗ του τι κάνεις από σήμερα και πως προετοιμάζεσαι είναι δίκη σου...να θυμάσαι όμως αν τα πράγματα συμβούν έτσι το να είσαι μόνος και ασφαλής σε κάνει άμεσα ανασφαλή...το να έχεις ενωθεί και να αμυνθείς για την ζωή και προστασία της σου δίνει φοβερά πλεονεκτήματα ...


Αν τα σχέδια τους αλλάξουν και δεν συμβεί η παραπάνω προφητεία ...βρίστε πρακτορακια άνετα ..εμείς την ίδια ώρα θα το γιορτάζουμε με μπύρες!!


STRANGER  .... to pedio den einai mpoygatsa na to baleis sto psigio... !!!
AORATOS.... ma oyte se tapsi na to fas tin kyriaki!!

6 Σχόλια

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καθώς η Αραβική άνοιξη … έχει γίνει ένα κακόγουστο αστείο ! ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ .

    From HEIL GAP ( or mind the GAP )

    http://heilgapormindthegap.blogspot.com/2012/07/blog-post_30.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 10/9 παίδες.....και συνεχίζουμε....

    Εχετε 20 μερούλες ακόμη να βγειτε λάθος !!!!!
    Την τελευταια φορά που άκουσα "σιγουρη" προφητεία,
    βγηκαμε απο το ευρώ τον Ιούνιο του 2012 !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ελπίζω να μην ανυπομονείς να βγούμε αληθινοί, εμείς πάντως θέλουμε να βγούμε ψεύτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το περιμενω γυρω στην ανοιξη.Τον Ιουνιο θα ειμαστε μεσα στο κακο. Σας ευχαριστω για την προσπαθεια σας, και εσας αλλα και τα αλλα μπλογς, για την ενημερωση,απο την καρδια μου .Ο θεος να φυλαει την ελλαδιτσα μας. Οτι σημαντικο εχουμε ειναι η συνειδηση το φιλοτιμο και ο θεος μας με τους αγιους του και την μεγαλοχαρη Παναγια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμε, εννοείς την εαρινή τιτάνια ηλιακή έκλαμψη που προβλέπει η NASA; το remote viewer;(1/6/2013).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δωρεάν εφαρμογές για pc και android http://freetop2013.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη

'