Η Τήνος στη ρωσική αγορά

Σε σχεδιασμό προώθησης της… τουριστικής Τήνου στη ρωσική αγορά προχώρησαν από κοινού το... DISCOVER GREECE Business Travel Channel και ο Εμπορικός Σύλλογος του νησιού. Συγκεκριμένα, μετά τη συνεργασία των δύο πλευρών, αποφασίστηκε:

-Αφιέρωμα της Τήνου στην 1η σελίδα του www.discovergreece.ru στη ρωσική και αγγλική γλώσσα.
-Καταχώρηση της Τήνου στην ενότητα Κυκλάδες.
-Καταχώρηση ξενοδοχείων και ενοικιάσεων αυτοκινήτων.
-Με αφορμή τη «Γιορτή της Αγκινάρας», συνεργείο του Discover Greece Travel Business Channel επισκέπτεται την Τήνο για τηλεοπτικά γυρίσματα τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες τουριστικού τηλεοπτικού αφιερώματος στη Ρωσία.
-Προώθηση του Φεστιβάλ σε Social media and forum, ιδιαίτερα της Ρωσίας και χωρών ΚΑΚ.
-Δημοσίευση Δελτίου Τύπου «Остров Тинос: 7-ой фестиваль Артишоков в Коми» σε ΜΜΕ της Ρωσίας

Πιο αναλυτικά, στο πλαίσιο της προώθησης – διείσδυσης της Τήνου στη Ρωσία και τις ρωσόφωνες χώρες το DISCOVER GREECE business travel channel, καταχωρεί στο διαδικτυακό οδηγό www.discovergreece.ru τις επιχειρήσεις που θέλουν να αποκτήσουν το μερίδιο που αναλογεί στην υψηλή ποιότητα και την αισθητική του ελληνικού τουριστικού προϊόντος. Mε τον πλέον τεχνολογικά εξελιγμένο τρόπο και το σημαντικότερο – ρωσική και αγγλική γλώσσα – προωθεί με web site – internet marketing – video – tv και συνεργαζόμενο εμπορικό ρωσικό δίκτυο, την Τήνο σε ένα μόνιμο και διαρκή διαδικτυακό κατάλογο.

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'