Αφγανοί δράστες του φονικού με θύμα τον 29χρονο Θανάση Λαζανά - Εξιχνιάστηκε το έγκλημα στα Κρύα Ιτεών

Στα χέρια της Αστυνομίας οι... Αφγανοί δράστες του φονικού με θύμα τον 29χρονο Θανάση Λαζανά.
Στην εξιχνίαση του φονικού που έγινε τα... ξημερώματα του Σαββάτου, στην περιοχή Κρύα Ιτεών, με θύμα τον 29χρονο Θανάση Λαζανά, προχώρησε η Ασφάλεια Πάτρας. Όπως είχε ήδη αναφέρει το attacktv.gr, στην Ασφάλεια είχαν γίνει δεκάδες προσαγωγές και ανακρίσεις, σε μια προσπάθεια να ριφθεί άπλετο φως στο έγκλημα που συντάραξε ολόκληρη την τοπική κοινωνία.
Αν και οι επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ. έχουν προγραμματιστεί για αύριο, οπότε θα ξεδιπλωθεί ολόκληρο το κουβάρι που οδήγησε στη δολοφονία, αλλά και στη σύλληψη του δράστη και των συνεργών του, πληροφορίες αναφέρουν ότι αιτία του εγκλήματος ήταν μία παρεξήγηση που σημειώθηκε μεταξύ του θύματος και του δράστη, ο οποίος είναι αφγανικής καταγωγής.
Πρόκειται για έναν από τους προσαχθέντες, ο οποίος κατά την ανάκριση υπέπεσε σε αντιφάσεις, ενώ συνεργοί του είναι τουλάχιστον άλλοι δύο Αφγανοί.
Οι συγκεκριμένοι αλλοδαποί είχαν λογομαχήσει προηγουμένως με το θύμα, του έστησαν καρτέρι και συνεπλάκησαν μαζί του στην οδό Σουνίου, στην Παραλία, πίσω από τις εγκαταστάσεις της Πειραϊκής-Πατραϊκής, κοντά στις γραμμές του τρένου. Κατά τη συμπλοκή, οι αλλοδαποί τράβηξαν μαχαίρι και τραυμάτισαν σοβαρά στο θώρακα και στα πλευρά τον Λαζανά.
Το θύμα, που διακομίστηκε αιμόφυρτο στο νοσοκομείο, όσο είχε τις αισθήσεις του φέρεται να μίλησε σε αστυνομικούς και να περιέγραψε τι συνέβη. Αργότερα, ωστόσο, πριν από το μεσημέρι του Σαββάτου, ο 29χρονος εξέπνευσε.
attacktv.gr

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'