Ψάχνουν για UFO οι Ρώσοι!




 VIDEO:Ψάχνουν για UFO οι Ρώσοι!
Μία επιχειρησιακή ομάδα αναζητά  άγνωστο διαστημικό αντικειμένο- UFO; -  που φέρεται να έπεσε χθες το βράδυ στην περιοχή Ιρκούτσκ.
Την Πέμπτη περίπου  στις 22 και 30, κάποιοι κάτοικοι του οικισμού Βιτίμ είδαν στον ουρανό μία λάμψη, η οποία συνοδευόταν από σφύριγμα.
Στη συνέχεια, ακούστηκε έκρηξη, μεταδίδει η φωνή της Ρωσίας.
fetcher 111 VIDEO:Ψάχνουν για UFO οι Ρώσοι!Οι αρμόδιοι εκφράζουν δύο εκδοχές  για το συμβάν: να είναι είτε  πτώση ενός μετεωρίτη είτε   ενός  κομματιού δορυφόρου. Οπως λένε η  πιθανότητα της συντριβής αεροσκάφους αποκλείεται τελείως, δεδομένου ότι την καθορισμένη ώρα δεν έγιναν  πτήσεις πάνω από τν συγκεκριμένη  περιοχή, ενώ .δεν υπάρχουν πληρφορίες για την απώλεια  αεροσκάφους.Ο διευθυντής του Αστεροσκοπείου του Κρατικού Πανεπιστημίου του Ιρκούτσκ κ.Σεργκέι Γιάζεφ θεωρεί ότι εάν έπεσε κάποιος  μετεωρίτης, τότε η ομάδα αναζήτησης μάλλον δεν θα βρει τα ίχνη του. «Συνήθως, τέτοια αντικείμενα καταστρέφονται πλήρως κατά την πτώση τους –καίγονται στην ατμόσφαιρα και σπάζουν σε μικρά κομμάτια όταν πέφτει στο έδαφος»,  είπε ο επιστήμονας.
Στο μεταξύ κάποιοι θυμήθηκαν το βίντεο  που είχε κυκλοφορήσει πριν μερικούς μήνες και εμφάνιζε  την προσγείωση ενός UFO και την έξοδο των «επιβατών» του  στην ίδια  περιοχή Ιρκούτσκ της Σιβηρίας. Μία –δύο μέρες πριν είχαν εντοπιστεί στον ουρανό περίεργα φώτα
Στα πλάνα φαίνεται ένα παράξενο φωτεινό ιπτάμενο αντικείμενο και μία σειρά από οντότητες να…. περπατούν γύρω του.
Αυτό που φαίνεται κοντά στο αντικείμενο είναι πέντε πανύψηλες φιγούρες.
Οι λάτρεις του είδους είχαν τότε ενθουσιαστί , ωστόσο κάποιοι αντιτείνουν πως η Σιβηρία δεν είναι και το πιο αντιπροσωπευτικό μέρος της γης, το οποίος ενδεχομένως θέλουν να εξερευνήσουν οι εξωγήινοι…
 VIDEO:Ψάχνουν για UFO οι Ρώσοι!
Αν τα υλικό του βίντεο ήταν αυθεντικό ή φάρσα, εσείς αποφασίζετε…
Δείτε το VIDEO:

http://diadrastiko.blogspot.com/

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'