Άλλος ένας Έλληνας αυτοκτόνησε …. ευχαριστούμε τρόικα , ευχαριστούμε &#@*^$ Merkel

From HEIL GAP ( or mind the GAP )
Αφήστε το απρογραμμάτιστο να αρχίσει .......
αυτό μπορεί να είναι λίγο άβολο για τους banksters και τα τσιράκια τους .

Η Αραβική Άνοιξη ξεκίνησε μετά την αυτοπυρπόληση ενός 26 χρόνου στην Τυνησία ….. που θυσιάστηκε διαμαρτυρόμενος για μια ζωή δεν μπορούσε πια να ζήσει ….. ενώ σήμερα …. λίγο πριν χτυπήσει το ρολόι 9 το πρωί …. σε μια πλατεία της Αθήνας η οποία φέρει το συμβολικό ….. αλλά λανθασμένα πλέον το όνομα πλατεία Συντάγματος ….  στην καρδιά της Αθήνας ….. εκεί …. στις σκάλες που οδηγούν στο ελληνικό κοινοβούλιο ….  ένας ηλικιωμένος άνδρας , αποφάσισε να στρέψει το όπλο στο κεφάλι του και να τραβήξει τη σκανδάλη.

Μία σφαίρα ήρθε να δώσει τέλος σε μια ζωή απελπισίας …. Μια σφαίρα ... για να διαμαρτυρηθεί ενάντια στην "κυβέρνηση του κατακτητή" …. και ..... επειδή δεν ήθελε να είναι βάρος για τα παιδία του.

Θα είναι αυτή η τελευταία τραγωδία ;
Θα γίνει αυτή η πράξη ένας βασικός λόγος που θα προκαλέσει λαϊκή αντίδραση;



Εμείς αμφιβάλλουμε ….  δυστυχώς το κατεστημένο των banksters φαίνεται ότι θα συνεχίσει να διαλύει το έθνος μας …. την θρησκεία την ιστορία μας ….. τον λαό μας …. εκμεταλλευόμενο ….. απλά ….. την εθισμένη στην απάθεια κοινωνία μας .

Είμαι λυπημένος . Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένεια αυτού του ανθρώπου που σήμερα το πρωί ….. Εδώ είναι το χειρόγραφο σημείωμα που μας άφησε :

«Η κατοχική κυβέρνηση του Τσολάκογλου  εκμηδένισε κυριολεκτικά κάθε πιθανότητα για την επιβίωσή μου , που εξαρτιόταν από μια αξιοπρεπή σύνταξη , με  κρατήσεις που εγώ προσωπικά  κατέβαλλα για 35 έτη (χωρίς κρατική στήριξη).
Επειδή η ηλικία μου δεν μου δίνει τη δυνατότητα για μια δυναμική αντίδραση (χωρίς να σημαίνει ότι αν ένας Έλληνας θα άρπαζε το Καλάσνικοφ, δεν θα ήμουν ο δεύτερος [να αρπάξει άλλο ένα], δεν βλέπω άλλη λύση από αυτό το αξιοπρεπές τέλος πριν ξεκινήσω την αναζήτηση για φαγητό στα σκουπίδια.

Αυτός ο άνθρωπος πέθανε γιατί δεν ήθελε το χρέος.
Έστρεψε το όπλο στο κεφάλι του και μετά έριξε …... λέγοντας , δεν έχω τίποτα …..  έχω κάνει το καλύτερό δυνατόν , αλλά το σύστημα είναι εναντίον μου ….. και έφυγε από τις υποχρεώσεις του χρέους του ….. 

Εδώ …. όμως ... πρέπει να αντιληφτούν   …. όλοι οι συνάνθρωποι μας , ότι οι συνέπειες του οποιοδήποτε χρέους …..  είναι πολύ λιγότερες από ό, τι έκανε στον εαυτό του και την οικογένεια του.
Αυτό πρέπει να ειπωθεί.


Για τους γ@%&Μ$^ τους πολιτικούς και για τα χρήματα δεν αξίζει να πεθάνει κάνεις .

Κάνοντας κάτι τέτοιο , αφήνουμε μια τρύπα στις ζωές των αγαπημένων μας και φέρνουμε μεγαλύτερη απελπισία …. από ότι υπάρχει επί του παρόντος.

«Ας αποτρέψουμε λοιπόν τον επόμενο αυτόχειρα ….»
Όλα αυτά …. από τα χρήματα ;
Απλά αξίζει …. για το χαρτί με τους αριθμούς που κάποιος bankster τραπεζίτης τα δημιούργησε από αέρα … από το τίποτα ….. πατώντας απλώς μερικά πλήκτρα σε έναν υπολογιστή ;


Γιατί όμως ; γιατί ;
Ίσως η Σκοποβολή επάνω σε ένα bankster …. θα μπορούσε να σας κάνει να αισθανθείτε καλύτερα ;
Όχι ;   ….. όχι ; …. Καλά …. εσείς ξέρετε καλλίτερα ….

Σας καταλαβαίνω ! Δεν είναι οι banksters ….. 
Είναι το σύστημα που τους επιτρέπει να ευδοκιμήσουν.
Πρόκειται για ένα σύστημα που πάνω απ 'όλα θεοποιεί τα χρήματα και συντρίβει τους φτωχούς ανθρώπους .
Μην κατηγορείτε όμως απλά και αόριστα το σύστημα.
Ένα κακό σύστημα δεν μπορεί ποτέ να αποτελείται αποκλειστικά από αθώους ανθρώπους …..

Οι Έλληνες όμως ….  Όντως ..  είμαστε χαμένοι ;
Αλήθεια  ….. δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω. 

Μια ομάδα ανθρώπων …. που δεν υπερασπίζονται το έθνος τους …. που διαλύονται από μια χούφτα τραπεζιτών ….  ενώ αντιθέτως στέκονται πρόθυμα στην ουρά και βιάζονται … είναι … είναι μια αξιοκαταφρόνητη ομάδα ανθρώπων.

Ωραία συμφωνείτε … αλλά δεν θέλετε να πάρουμε από ένα όπλο και να απελευθερώσουμε την χώρα μας ….. δεν θέλετε να αποδώσουμε βίαια την Ελλάδα πίσω στους Έλληνες ;

Εντάξει …. ο μόνος άλλος τρόπος να νικήσουμε τα αρπακτικά του
« ακατονόμαστου » … χωρίς να γίνουμε ένα με αυτά …..  είναι να σταματήσουμε να τα υπηρετούμε …. να σταματήσουμε να τα πληρώνουμε … ούτε δόσεις … ούτε φόρους ….. ούτε λογαριασμούς … ούτε δηλώσεις στην εφορία … ούτε τίποτα !
Απλά ας υποχωρήσουμε σε ασφαλή απόσταση και ας τους αφήσουμε να καταλάβουν ότι έφτασε η ώρα να αποσυρθούν !



Ας σταματήσουμε να πληρώνουμε τους φόρους μας ….. είναι ο μόνος τρόπος για να αποκόψουμε τις βεντούζες της αντλία του θηρίου της «νέας εποχής¨» …. της κλίκας ΕΕ ΕΚΤ ΔΝΤ …. που παρέα με τους νεοφιλελευθέρους κάποια δεξιά και κάποια αριστερά τσιράκια τους …. ( που « συμπτωματικά » όλα …. πιστεύουν στην ευρωζώνη )  δεν θα σταματήσει να μας απομυζά μέχρι να αντιληφτούμε επιτέλους , ότι , όσα και να πληρώσει ο καθένας μας … με αίμα, ιδρώτα και δάκρυα, τίποτα δεν αλλάζει …. Αυτοί του χρόνου … θα μας ζητήσουν τα διπλάσια.

Κάνοντας οτιδήποτε άλλο ….. αυτό θα ισοδυναμεί με συμμετοχή στο παιχνίδι θηρευτή / θηράματος ….  και όποιος το κάνει ….. τότε αξίζει και τον ρόλο του …. σε εκείνο το παιχνίδι που στο τέλος ….. του τα παίρνουν όλα .

Όμως ... (ΔΥΣΤΥΧΩΣ)  ο HEIL GAP ….. θυμάται … …. όταν πήγε να πληρώσει τον λογαριασμό της ΔΕΗ στο ειδικό αυτόματο μηχάνημα είσπραξης (όπου μπορούσε να αποφύγει να πληρώσει και το χαράτσι) …. περίμενε εκεί με άλλα πέντε άτομα παρέα ….. ενώ στα ταμεία που πληρωνόταν η κατανάλωση + χαράτσι … ε , εκεί περίμεναν ….. να πληρώσουν εκατοντάδες …. προβατάκια.

Βάλτε μπρος την προσπάθεια να απαλλαγούμε από αυτά τα φίδια του αντίχριστου ….  που έχουν βάλει ως σκοπό τους να κλέβουν τις ζωές των εργατικών ανθρώπων …  των ανθρώπων που θέλουν απλά ... ένα μικρό κομμάτι ζωής επάνω στη γη .Μπορούμε το να αλλάξουμε αυτό ; …. Αλλιώς είμαστε χαμένοι !


Το Υπουργείο Οικονομικών εδώ (Ελλάδα) ανακοίνωσε την Τρίτη τα σχέδια του να αυξήσει τον φόρο στα καύσιμα θέρμανσης,
Η κίνηση αυτή θα αυξήσει τις τιμές των καυσίμων θέρμανσης και ουσιαστικά το υπουργείο στοχεύει να εξισώσει το φόρο του πετρελαίου θέρμανσης και κίνησης .
Σήμερα σύμφωνα με το παρατηρητήριο τιμών του Υπουργείου Ανάπτυξης , η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης ανέρχεται σε μέσο όρο 1,046 ευρώ ανά λίτρο, ενώ το αντίστοιχο ποσό για το πετρέλαιο κίνησης ανέρχεται σε 1,591 ευρώ / λίτρο .

Τον περασμένο Οκτώβριο, ένα λίτρο πετρελαίου θέρμανσης κόστιζε 90 σεντς, ενώ πριν από ένα χρόνο ήταν περίπου 65 σεντς.

Τι ακριβώς θα γίνει τον επόμενο χρόνο ;
Ποιος θα διαθέτει χρήμα ώστε να αγοράσει πετρέλαιο ….
Και τι θα γίνει δηλαδή όταν τα βράδια θα αρχίσουν να πεθαίνουν τα μωρά παιδιά στις κούνιες τους από το ψύχος ;
Μαζική αυτοκτονία …… μήπως όμως αυτό λέγεται γενοκτονία ;

Μήπως όμως πιστεύετε ότι θα σωθούμε με τις επερχόμενες εκλογές ;
Εκλογές οι οποίες όμως δεν γίνονται , γιατί τα ποσοστά του ΚΚΕ Καμένου και χρυσής αυγής ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ; Και βλέπουμε ….

Από την άλλη το μπατσοκ… αποφάσισε να βάλει σε κίνηση τα μεγάλα κόλπα:
Έτσι λοιπόν μέσω των διεφθαρμένων δημοτικών αρχών  ….. όλο αυτό το μήνα παρέχει έγραφα προς λαθρομετανάστες στους οποίους τον Μάρτιο του 2010 μαζί με τον σύριζα ξεδιάντροπα παρείχαν την ελληνική ιθαγένεια (μιλάμε για ιθαγένεια όχι για μια απλή υπηκοότητα , δηλαδή μιλάμε για την παγκόσμια πρωτοτυπία πασοκ –σύριζα ) και που αργότερα κρίθηκε ως αντισυνταγματικό μετρο  από το συμβούλιο της επικρατείας ….. αλλά πέρα βρέχει .


Δεν ξέρω πόσο τοις εκατό ψηφαλακια …  θα δώσουν στο μπατσοκ …..   αλλά γνωρίζω ότι το 95 % του Ελληνικού λαού … αγνοεί αυτές τις Ελληνοποιήσεις … αφού κανείς από τους κυρίους μάγκες – δάγκες – τράγκες …. κλπ …. δεν ανάφερε τότε ούτε το παραμικρό στον ελληνικό λαό ….. ναι μιλώ για εκείνο τον Μάρτιο του 2010 …..  άσε λοιπόν ….  μέχρι εδώ φίλε HEIL GAP

ΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΚΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟ-ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ


Την 16.3.2010 ψηφίστηκε από το Ελληνικό Κοινοβούλιο ως νόμος του Κράτους το νομοσχέδιο με τον τίτλο «Σύγχρονες διατάξεις για την Ελληνική Ιθαγένεια και την πολιτική συμμετοχή ομογενών και νομίμως διαμενόντων μεταναστών και άλλες ρυθμίσεις»

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα προβλέψεις [3] πρόκειται να γίνουν άμεσα Έλληνες, και κατά συνέπεια Ευρωπαίοι πολίτες, περί το 1.000.000 μετανάστες, ενώ σε 20 χρόνια εκτιμάται, ότι με παρόμοιους ρυθμούς οι νομιμοποιημένοι από αυτούς θα φθάσουν συνολικά τα 9.000.000 άτομα (περίπου όσος και ο πληθυσμός της Ελλάδας σήμερα).
                Ομιλία Άγγελου Τόλκα στην Ολομέλεια της Βουλής 11-03-10 
                http://www.youtube.com/watch?v=tIOKakSsW-w





Έτσι λοιπόν στις εκλογές θα έχουμε εκατοντάδες χιλιάδες παρανόμους ψήφους υπέρ του μπατσοκ , με εκλογικά βιβλιάρια λαθρομεταναστών που θα είναι εγκεκριμένα μόνο για τις δημοτικές εκλογές ….. και μετά τις εκλογές ….

Άντε λοιπόν να ρίξει κανείς μετά μια φρεσκοεκλεγμένη κυβέρνηση …. που θα έχει την αλβανο-πακιστανική λαϊκή βούληση .
Οποιαδήποτε αντίδραση …… θα θεωρείται τραμπουκισμός και ασέβεια προς την λαϊκή εντολή ….  χα, χα, χα,

Από την επομένη ημέρα των εκλογών θα αρχίσουν να απολύονται  όχι μόνο 150.000 δημόσιοι υπάλληλοι ….. αλλά όσους γουστάρουν οι τσαμιδες ….. νεοέλληνες ψηφοφόροι μας  .
HEIL GAP ( or mind the GAP )
Υ.Γ. 1
Δημοσιογράφοι τώρα ... χα, χα, χα ….. θυμάμαι … κάποτε που μου είχαν στείλει από την Ελλάδα ένα δέμα με περιοδικά . Μέσα υπήρχε και μια ΑΥΡΙΑΝΗ … με πρωτοσέλιδο « ΜΑΤ σκοτώστε τους αναρχικούς » ….
Υ.Γ. 2
Η... μισή Ρωσία ψήφισε στην Ελλάδα τον Σημίτη του 2000!
Ως διά μαγείας -καταγγέλλει η Ν.Δ.- ο πληθυσμός με δικαίωμα ψήφου αυξήθηκε κατά 1.100.000 άτομα, όπως διαπιστώθηκε στις... εκλογές

http://heilgapormindthegap.blogspot.se/

1 Σχόλια

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

  1. [Ένα Κακόγουστο αστείο] Η Ελλάδα για πώληση στο eBay - Τελευταία προσφορά στα $ 77, 877.77

    From HEIL GAP ( or mind the GAP )

    http://heilgapormindthegap.blogspot.com/2012/04/ebay-48000.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη

'