Σιγά να μην οφείλουμε και ευγνωμοσύνη σε δειλούς, ανώνυμους αγνώστου προελεύσεως hackers. Αυτοί anonymous, εμείς eponymous!

Αφορμή του θέματος είναι η αγανάκτηση μου από την μνεία που γίνεται παγκοσμίως από τα ΜΜΕ, για κάποιους ανώνυμους…οι οποίοι αναγνώσκουν ανούσια κείμενα με μοναδικό σκοπό να ερεθίσουν την τρομοκρατία στο διαδίκτυο.
Μην ξεχνάτε φίλοι μου ότι το παρελθόν έχει δείξει ποιοι πραγματικά αγωνίζονται σθεναρά και  είναι αντίθετοι ή κατευθυνόμενοι από την λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης ή απλώς ‘ξεφουσκώνουν μπαλόνια’. Είδαμε και τους 'άφαντους αγανακτισμένους' ή τους 'κουκουλοφόρους αγανακτισμένους' από πού παίρνουν εντολές.
Σε παγκόσμια κλίμακα εδώ και χρόνια οι ίδιοι που τρομοκρατούν ταυτόχρονα νομοθετούν στα δικά τους μέτρα και σταθμά!

 Κάποιοι θέλουν να επιβάλουν μια νέα δικτατορία στο διαδίκτυο, να ελέγχουν η ακόμα να απαγορεύσουν την ελεύθερη φωνή του κάθε επώνυμου blogger.
Και λέω επώνυμους διότι μας ξέρουν όλους. Γνωρίζεται πολύ καλά ότι έχουν την δυνατότητα να γνωρίζουν κάθε διαδικτυακό αποτύπωμα. Δεν είμαστε οι anonymous αλλά οι eponymous!
Εμείς που καθημερινά αγωνιζόμαστε για Ελλάδα και ορθοδοξία, χωρίς να σκεφτόμαστε ‘αν θα μας κυνηγήσουν η όχι’.
Που οι περισσότεροι από εμάς κάνουν πραγματική δημοσιογραφική έρευνα καταγγέλλοντας ονόματα και πράγματα, χωρίς να σκεφτούμε τις συνέπειας διότι μας τυφλώνει η αγάπη για την πατρίδα.
Δεν συνθέτουμε αόριστα κείμενα όπως...‘φταίει ο καπιταλισμός’. Εμείς είμαστε που καθημερινά τον ονοματίζουμε και τον αναλύουμε.
Αυτό που κάνουμε το να ενημερώνουμε καθημερινά όλο και περισσότερους πατριώτες το κάνουμε καλά και κανένας δε θα το αμαυρώσει…
Ενας Επώνυμος Έλληνας Ορθόδοξος
http://ellinonea.blogspot.com

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'