ΑΒ,πατάτες..."ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΦΥΤΕΥΣΗ"! Τα συμπεράσματα δικά σας...

1 Σχόλια

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

  1. Προς : Anonym 7 Απριλίου 2012 • Απάντηση
    Ποιός είστε, δεν αναφέρεστε ως αρμόδιος η ειδικός επιστήμονας η επαγγελματίας του κλάδου.
    Το απαγορεύεται σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα υπάρχουσες καταχωρήσεις συνδέεται και με την ύπαρξη καρκινοϊού στο προϊόν για να μην μεταδοθεί μέχρι να εξαλειφθεί αρμοδίως, αλλά και με τον σκοπό του κατασκευαστή του σπόρου, να διαδώσει προϊόν με τα χαραχτηριστικά που του έχει ενθέσει αυτός.
    Δεν είναι θέμα συνομωσιολογίας, το ότι ο κατασκευαστής μέσω της τροποποίησης μπορεί να εισάγει στο σώμα του καταναλωτή που θα φάει το τροποποιημένο, πληροφορίες ΜΕΤΑΧΡΟΝΟΛΟΓΗΜΕΝΗΣ Η ΚΑΙ ΑΜΕΣΗΣ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗΣ, ηθελημένα η άθελά του. Δεν είναι συνομωσιολογία ότι η έρευνα και οι νεώτερες απαντήσεις δεν σταμάτησαν ποτέ. Δεν είναι συνομωσιολογία το ότι ''όλοι για τα λεφτά το κάνουν''. Δεν είναι συνομωσιολογία ότι όλο και περισσότερες νόσοι είναι άγνωστης αντιμετώπισης και ανύπαρκτης θεραπείας. Δεν είναι συνομωσιολογία ότι έχουμε καταιονισμό ορμονικών παρεμβάσεων στα τρόφιμα αλλά και ότι η ωοθυλακίνη και η οχρωκιτρίνη κάνουν ασίγαστο πόλεμο στον χώρο της μήτρας των γυναικών μέχρι τα ινομοιώματα να επιφέρουν ολική η υφολική υστερεκτομή. Δεν είναι συνομωσιολογία οι άγνωστοι πρώτα καρκίνοι στόματος, ουρανίσκου και η αντικατάστασή τους με πλαστικούς. Δεν είναι γνωστά, η στατιστική καρκίνου, ούτε πόσα κοντεϊνερς μήτρες και στήθη πετάνε κάθε μέρα μαιευτήρια.
    Είναι πολύ σοβαρό το θέμα της ολοκληρωτικής παράδοσης των τροφίμων στους χημικούς και στους τεχνολόγους τροφίμων. Ο εφευρέτης εργάστηκε για τον χρηματοδότη του και εκείνος χρηματοδότησε όχι για το καλό της ανθρωπότητας αλλά για να αποκτήσει μεγαλύτερο μερίδιο πλούτου και εξουσίας.
    Δες και : http://www.greekorchidsociety.org/forum/viewtopic.php?t=7064&p=198498
    Και : http://www.dete.gr/news.php?article_id=89757
    Γιάννης Αννουσάκης ΙΝΚΑ ΚΡΗΤΗΣ 12.05.12

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Νεότερη Παλαιότερη

'