Έκοψαν το δώρο Χριστουγέννων στους πιλότους ΚΑΙ δίνουν μπόνους στους υπαλλήλους της Βουλής

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. ΑΜΟΙΒΟΥΝ ΤΟ ΛΑΚΕ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΟ ΤΟΥ ΚΟΙ(Υ)ΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΟΥΝ  ΤΟ ΜΑΧΗΤΗ-ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ.

Μέσω ενός οικονομικού μπόνους αποφάσισε η Βουλή, κατόπιν εισήγησης του προέδρου της, Φίλιππου Πετσάλνικου, να αποκαταστήσει εν μέρει τις απώλειες των εργαζομένων στο Κοινοβούλιο από την κατάργηση του λεγόμενου 15ου και 16ου μισθού. Ο κ. Πετσάλνικος πρότεινε στην Ολομέλεια του Σώματος την ένταξη των κοινοβουλευτικών υπαλλήλων στο ενιαίο μισθολόγιο και βαθμολόγιο, αλλά και τη θέσπιση μπόνους προς τους υπαλλήλους με την ονομασία «Κίνητρο Επίτευξης Στόχων Στήριξης του Κοινοβουλευτικού Έργου». Το συγκεκριμένο επίδομα αντιστοιχεί στο επίδομα «κινήτρου απόδοσης» που ισχύει για τον δημόσιο τομέα. Ωστόσο, φαίνεται ότι είναι προσαρμοσμένο στην κοινοβουλευτική πρακτική, δηλαδή να καταβάλλεται στη λήξη κάθε κοινοβουλευτικής περιόδου, ενώ δεν καθορίζεται το ύψος του και το αν θα καταβάλλεται σε όλους τους εργαζόμενους.
ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ! ΑΦΗΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ (ΑΝ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ) ΤΟ ΠΤΗΤΙΚΟ ΤΟΝ...ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ !!! ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΦΑΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ...ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ!!!

ΣΟΚ επαθαν πολλοι ιπταμενοι της ΠΑ που ανακαλυψαν σημερα τα ψιλα γραμματα των νομων που η θεοσταλτη αυτη κυβερνηση εχει φροντισει να περασει ωστε να γινουμε σταδιακα ολοι σαν τον Αη Γιαννη τον Ασκητη να παμε στον Παραδεισο και να φαμε εκει με την ησυχια μας οσο θελει η ψυχη μας! Οπως τους ειπαν ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΓΙΟΚ, γιατι ΘΑ παρουν (βαζεις στοιχημα;;;) τον Ιανουαριο (του 2012...) το πτητικο το οποιο συμψηφουμενο με τον μισθο και διαιρουμενο δια 12 τους βγαζει πανω απο το πλαφον οποτε δωρο ΠΑΠΑΛΑ!!! Οταν ομως καποιοι ρωτησαν ποτε θα παρουν το πτητικο τους περιμενε και νεα σφαλιαρα καθως ενδεχεται να πεσει θυμα του νεου μισθολογιου οποτε να μην παρουν ΟΥΤΕ το πτητικο το οποιο θυμιζουμε λογω του οτι τωρα υπολογιζουν οι ταμιες πως ΘΑ το παρουν οι πιλοτοι οδηγει στην καταργηση του ΔΩΡΟΥ!!! Σε απλα Ελληνικα; ΔΥΟ στα ΔΥΟ οπως παει. Αφου στο τελος θα παρουν ...τα ...anti-g τους οπως ολα δειχνουν!

ΕΥΓΕ κυριοι! Ωραιο τροπο βρηκατε να τιμησετε οσους χυνουν το αιμα τους στο Αιγαιο! Αντε να σας δουμε παλι να βγαζετε "δεκαρικους" στα μνημεια των Ηρωων για το ποσο σεβεστε ταχα μου δηθεν τους πεσοντες!

 

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'