Αύξηση στρατιωτικής θητείας, προμήθεια πυρομαχικών, επισκέψεις Αρχηγών Επιτελείων σε σχηματισμούς... «Μαγειρεύεται» κάτι το σοβαρό


Kατ' ελάχιστον τρεις μήνες, με μέγιστο τους έξι μήνες θα είναι το χρονικό διάστημα που θα αυξηθεί η στρατιωτική θητεία και αυτό είναι οριστική απόφαση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με τον Πάνο Μπεγλίτη να δείχνει εντυπωσιακή υπευθυνότητα και πάνω απ'όλα αποφασιστικότητα στο κρίσιμο αυτό θέμα.
Οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν οσονούπω και ούτε και οι επερχόμενες εκλογές (αν τελικά γίνουν) θα εμποδίσουν να αποκατασταθεί το ιστορικό λάθος των Γ.Παπαντωνίου και Ε.Μεϊμαράκη που προχώρησαν σε αφαίρεση σημαντικού αποθέματος ασφάλειας από την χώρα, μειώνοντας την θητεία από τους 15 στους 12 και μετά στους 9 μήνες στον Στρατό Ξηράς, χωρίς καμία προετοιμασία.
Η Ν.Δ. συμφωνεί απόλυτα και στηρίζει τον...

Η συνέχεια εδώ

ImageΥπερψηφίστηκε από τη Βουλή η προμήθεια των πυρομαχικών για τα νέα άρματα μαχης Leopard 2HEL ύστερα μάλιστα και από τις εξηγήσεις που έδωσε ο Αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Φράγκος Φραγκούλης καταδεικνύοντας το επείγoν της προμήθειας. Σύμφωνα με πληροφορίες η προμήθεια θα αφορά 12.000 βλήματα τα οποία θα προέλθουν από Ολλανδία, ΗΠΑ, Ισραήλ και Γερμανία. Η συγκεκριμένη λύση έχει το χαρακτήρα της ενδιάμεσης καθώς προβλέπεται η προκήρυξη διεθνούς διαγωνισμού για το οριστική λύση στο πρόβλημα των βλημάτων πυροβόλων για τα άρματα Leo 2 HEL.

Πηγή: defencenet
http://esxatianasxesi.blogspot.com/

Δημοσίευση σχολίου

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Νεότερη Παλαιότερη

'