ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ !!! Μη φορολογία ... Εβραίων !Με νόμο του κράτους απαλλάσσονται της καταβολής κάθε φόρου στο ελληνικό δημόσιο όλοι οι Εβραϊκής καταγωγής Έλληνες υπήκοοι και όλες οι Εβραϊκών συμφερόντων γνωστές τεράστιες βιομηχανίες που λειτουργούν στην Ελλάδα και δεν πληρώνουν κανέναν φόρο!!!


Ισχύει πράγματι;

"Google it: Γιατί οι Εβραίοι της Ελλάδας δεν πληρώνουν φόρους

ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΜΕΧΡΙ και το ΦΕΚ

http://www.scribd.com/doc/28704619/ΠΔ-182-78-ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ-ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ-ΑΘΗΝΩΝ

είναι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ !!!


Με βάση το υπ' αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-1978), βάσει του οποίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, όντας Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου(!) έχει (και ασκεί) δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος κατέχει. Ειδικότερα, με αυτό το Π.Δ.!


«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Ελλάδος) (ΚΙΣ) δικαιούται να εισπράττει φόρους, για δική του χρήση, από τους Εβραίους που διαμένουν στην Ελλάδα, αντί του ελληνικού κράτους»!!! Με απλά λόγια, κανένας Εβραίος δεν πληρώνει φόρο στο ελληνικό δημόσιο, αλλά μόνο στο Κ.Ι.Σ.!!! Επειδή όμως ο νόμος «επεκτάθηκε», αργότερα, αποφασίσθηκε πως και οι χριστιανοί που μετέχουν στο Κ.Ι.Σ. απαλλάσσονται της καταβολής φόρων στο ελληνικό δημόσιο.!!!

Εάν μάλιστα αναλογισθούμε ότι το Κ.Ι.Σ. έχει αυθαίρετα απαγορεύσει ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ τη διέλευση των Ελλήνων από την οδό Μελιδόνη στον Κεραμεικό, όπου στεγάζεται η Συναγωγή και άλλα εβραϊκά διοικητικά κτίρια, σε έναν χώρο όπου βρίσκονται ερείπια του αρχαίου νεκροταφείου του Κεραμεικού, δημιουργούνται πολλά εύλογα ερωτηματικά, αναφορικά με τη ταυτότητα αυτών που κατέχουν πραγματικά τα ηνία της εξουσίας στην Ελλάδα.

Το Κ.Ι.Σ. πέραν του γεγονότος ότι μπορεί να δέχεται περιουσίες Εβραίων και να φορολογεί αυτούς, υποκαθιστώντας το ελλαδικό κράτος, γεγονός πρωτοφανές, είναι παράλληλα απαλλαγμένο και το ίδιο από την καταβολή φόρων, όσον αφορά τη διαχείριση των πόρων του. Επιπλέον το Κ.Ι.Σ. δεν καταβάλλει κανέναν φόρο στο ελλαδικό κράτος για την απόκτηση, δωρεά, αγορά, οποιασδήποτε κινητής ή ακίνητης περιουσίας, ενώ παράλληλα δικαιούται να εισάγει αδασμολόγητα προϊόντα προς εβραϊκή χρήση.

Κατ' επέκταση, το Κ.Ι.Σ. έχει συγκροτήσει όπως προκύπτει από τον εσωτερικό του κανονισμό, έναν αυτάρκη και αυτοδιοικούμενο οργανισμό που επεκτείνεται σε όλους τους νομοθετικούς, αστυνομικούς, δικαστικούς, διοικητικούς, θρησκευτικούς, εκπαιδευτικούς, οικονομικούς, κ.α. τομείς, υποδομή η οποία απαιτείται για τη λειτουργία ενός ανεξάρτητου κράτους. Τα προνόμια τα οποία έχουν παραχωρηθεί από το ελληνικό κράτος στο Κ.Ι.Σ. είναι παράνομα και αντισυνταγματικά, αφού με τον συγκεκριμένο κανονισμό του Κ.Ι.Σ., αυτοβούλως έχει δημιουργηθεί ένα "κράτος εν κράτη" από την ελληνική εβραϊκή κοινότητα. Και μάλιστα, αυτό το "κράτος" δεν μετέχει σε καμία υποχρέωση έναντι του ελληνικού κράτους και απλά εισπράττει χωρίς ποτέ να αποδίδει τίποτε προς το ελληνικό δημόσιο...!

Μετά από αυτά, δικαίως αναρωτιέται ο γράφων, αλλά και ο κάθε Έλληνας πολίτης: Και γιατί κύριε Παπανδρέου, κύριε Παπακωνσταντίνου και κύριοι βουλευτές, να πληρώνουν οι απλοί Έλληνες πολίτες τη στιγμή που άλλοι Έλληνες πολίτες (Εβραίοι στο θρήσκευμα) δεν συμπαρατάσσονται στην στήριξη της οικονομίας αυτής της χώρας, αλλά και δεν συνδράμουν για την οικονομική της σωτηρία; Γιατί, άραγε, θα πρέπει εις έκαστος μισθωτός, συνταξιούχος ή δημόσιος υπάλληλος, να ανεχθεί την φορολογική επιδρομή της κυβέρνησης Παπανδρέου, όταν κάποιοι άλλοι (Εβραίοι) πολίτες απολαμβάνουν ειδικής μέριμνας, προστασίας και ουσιαστικής απαλλαγής από τις εισφορές φόρων; Αν αναλογιστούμε μάλιστα πως μεγάλες (έως τεράστιες) βιομηχανίες Εβραϊκών συμφερόντων που λειτουργούν στη χώρα δεν δίνουν δεκάρα τσακιστή ως φόρο και χάνονται πάρα πολλά δισεκατομμύρια ετησίως, λόγω ειδικού νόμου, με ποια σοβαρότητα έρχεται σήμερα το κράτος να κυνηγήσει τον μικροεπιχειρηματία που «φοροδιαφεύγει»;.

Άμεσα οφείλετε να ανακοινώσετε δεκαετή αναδρομική καταβολή φόρων της εβραϊκής κοινότητας (καθώς και του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου της Ελλάδας). Πιστέψτε με, ούτε θα φτωχαίνουν (φυσικά και θα τους λείψουν τα χρήματα που θα δώσουν, αλλά σε έναν καλό Εβραίο πάντα λείπουν τα χρήματα επειδή ζει γνωρίζοντας πως θα μπορούσε να έχει αποκτήσει περισσότερα), καθώς και όλων εκείνων των Ελλήνων χριστιανών που μετέχουν στο Κ.Ι.Σ. Εκτός εάν στην Ελλάδα υπάρχουν πολίτες διαφόρων κατηγοριών, με βάση τη θρησκεία τους. και σε αυτή την περίπτωση, διαβλέπω πως -τελικά- οι χριστιανοί αποτελούν πολίτες γ' κατηγορίας, αφού ως α' κατηγορίας αντιμετωπίζετε τους Εβραίους και ως β' κατηγορίας τους μουσουλμάνους (οι οποίοι στην Ελλάδα χρήζουν ειδικής κρατικής μέριμνας σε πλείστες όσες των περιπτώσεων).

Ζητείστε-απαιτείστε λοιπόν τα χρωστούμενα (και όχι όλα, δεν χρειάζεται) από την ελληνική εβραϊκή κοινότητα και το καθοδηγητικό της όργανο (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, και να είστε βέβαιος πως όλα τα οικονομικά προβλήματα της χώρας θα λυθούν ως δια μαγείας. (μην σας πω και πως οι τοκογλύφοι θα σκεφτούν πολύ σοβαρά να μας δανείσουν και χωρίς τόκο.)!!--


Μας στάλθηκε από την αναγνώστρια niajuliet

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΓΕΩΝΑ

7 σχόλια:

 1. Εγώ είμαι Έλληνας πολίτης, αλλά εβραίος στο θρήσκευμα. Η οικογένειά μου ζει στην Ελλάδα από τον 16ο αιώνα. Μπορώ με μαγάλη βεβαιότητα να σας πω ότι όχι μόνο δεν ισχύει αυτό περί μη φορολόγησης των Εβραίων στην Ελλάδα, αλλά σχεδόν ισχύει το αντίθετο. Ως Έλληνες πολίτες, και όπως όλοι οι Έλληνες πολίτες, πληρώνουμε κανονικά ότι φόρο πληρώνει και ο κάθε Έλληνας πολίτης. Μετά, και με βάση τα στοιχεία της φορολογικής μας δήλωσης, είμαστε υποχρεωμένοι να πληρώνουμε και έναν επιπλέον φόρο, την Πέτσια, τον οποίο μας χρεώνει η Κοινότητα (ΚΙΣ). Το ΚΙΣ παίρνει λοιπόν τα στοιχεία το εισοδήματός μας απο την Ελληνική κυβέρνηση, και μας στέλνει κάθε χρόνο ένα χαρτί, όπου και με βάση το εισόδημά μας, για το οποίο ήδη πληρώνουμε φόρο ως Έλληνες πολίτες, πληρώνουμε και την Πέτσια, η οποία πάει υπέρ των σκοπών του ΚΙΣ, που περιλαμβάνει την συντήρηση του εν Ελλάδι Εβραικού Σχολείου, της Συναγωγής, υπέρ των άπορων Εβραίων (ναι, υπάρχουν τέτοιοι), κλπ.

  Τώρα, εσείς που τα "ανακαλύψατε" όλα τα παραπάνω, και σε τι ακριβώς αποσκοπεί αυτή η επίθεση σε άλλους Έλληνες πολίτες, δεν καταλαβαίνω... Μην ψάχνουμε να βρούμε αποδιοπομπαίους τράγους για την κατάντια αυτής της χώρας. Είναι μάλλον τραγικό, και θυμίζει Γερμανία του 30...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. http://www.kis.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=493:-blogs-&catid=12:2009&Itemid=41

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. «Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Ελλάδος) (ΚΙΣ) δικαιούται να εισπράττει φόρους, για δική του χρήση, από τους Εβραίους που διαμένουν στην Ελλάδα, αντί του ελληνικού κράτους»!! είναι ψέμματα?


  http://www.scribd.com/doc/28704619/ΠΔ-182-78-ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ-ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ-ΑΘΗΝΩΝ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ελληνικά δεν μιλάω? Οι Έλληνες πολίτες που είναι Εβραίοι στο θρήσκευμα, πληρώνουν ΚΑΙ φόρο ως Έλληνες πολίτες, όπως ΟΛΟΙ, ΚΑΙ την Πέτσια στην κοινότητα. Διπλή φορολογία...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. «Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Ελλάδος) (ΚΙΣ) δικαιούται να εισπράττει φόρους, για δική του χρήση, από τους Εβραίους που διαμένουν στην Ελλάδα, αντί του ελληνικού κράτους»!!

  το εν λόγω προεδρικό διάταγμα ρητώς λέει οτι το ΚΙΣ εισπράττει φόρους ΑΝΤΙ του Ελληνικού κράτους, δεν αποσαφηνίζεται αυτό που εσείς πολύ σωστά θέτετε, αλλά η λέξη ΑΝΤΙ υπδηλώνει οτι το δημόσιο δεν εισπράτει φόρο. Οπότε θα ήταν χρήσιμη μια ερμηνεία του συγκεκριμμένου ΠΔ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. πώς είναι δυνατόν από τον 16 αιώνα να ζουν εδω άτομα και να πληρώνουν σε ένα Άλο κράτος επιπλέον φόρους ? ειναι μεγάλο ερώτημα το πώς το καταφέρνουν? δηλαδή ! η έλληνες στην USA και Γερμανία δεν πρέπει να κάνουν το ίδιο στην πατρίδα τους ? μάλλον κάτι γίνετε ? εις βάρος το ελλήνων από την διπλή σας φορολόγηση, την οποία εγώ εάν γίνω έλληνας πρωθυπουργός θα σταματήσω άμεσος. αγαπητέ επισκέπτη από τον 16 αιώνα ;, κε σε νόμιζα Έλληνα............... 300 χρόνια μαζί κοιμόμαστε και ακόμη είσαι ξένος? Για αυτό σας εδίωξε ο φαραώ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Αυτό ίσως να ισχύει.
  ΌΜΩΣ
  Η ανοησία ξεκινάει από τη στιγμή που κάποιος κάνει επίθεση - αναίτια και ηλίθια - απέναντι σε ένα ολόκληρο λαό (τον Εβραικό) που δεν έχει καμία σχέση με το πρόβλημα του κόσμου.

  ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα καταλάβουν κάποιοι αμαθείς και ανόητοι ότι Εβραίοι και Μασόνοι είναι 2 τελείως διαφορετικά πράγματα? Αυτοί που κάνουν κουμάντο στον κόσμο, όπως αναφέρθηκε πιο πριν, ΔΕΝ είναι οι Εβραίοι σαν εθνικότητα/θρησκεία/πολίτες αλλά οι Μασόνοι/Τέκτονες/Ελευθεροτέκτονες, οι οποίοι ΔΕΝ έχουν θρήσκευμα/πατρίδα. ΠΧ οι Παπανδρέου, Σαμαράς, Μπακογιάννη, Ραγκούσης, Διαμαντοπούλου, Μητσοτάκης, Καρατζαφέρης κλπ είναι μασόνοι, χωρίς να είναι Εβραίοι (λέσχη builderberg)

  ΑΥΤΟΙ κάνουν κουμάντο και καταστρέφουν χώρες και πολιτισμούς ολόκληρους. Όχι οι Εβραίοι πολίτες, οι οποίοι είναι και αυτοί ΘΥΜΑΤΑ της μασονείας.

  Άντε.
  Ενημερωθείτε επιτέλους.
  Διαβάστε The Gods of Eden για αρχή για μια καλή εισαγωγή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Επιτρέπονται σχόλια σε ότι γλώσσα θέλετε, φυσικά και σε greeklish.
Σύντομα θα ξεκλειδώσουμε τα σχόλια και θα επιτρέψουμε το τρολάρισμα.
ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ¨Η ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ

Να επιτραπεί η καύση των νεκρών στην Ελλάδα;

Τι θεματολογία και event θα προτιμούσατε;

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δημοφιλείς αναρτήσεις